Ta bort en Instructabledetta är för datorn bara. Jag gjorde detta instructable eftersom ingen visste hur man tar bort en instructable, och jag upptäckte nyligen! Så här är det!
Relaterade Ämnen

Hur till flytta och ta bort en Instructable

gjorde du upptäcker att din ansökan är på fel ställe och måste flyttas?Här är ett sätt att flytta den och ta sedan bort felaktigt placerade grejer.Steg 1: fallgropar Låt oss säga du hällde ut ditt hjärta och själ att skapa vad du kände var en inlaga...

Ta bort detta Instructable

Kontrollera textSteg 1:Steg 2:...

Jag ska kunna ta bort min egen instructable!

Jag vill ta bort detta instructable men har inte haft någon lycka. Jag ska kunna ta bort mitt arbete! Om jag hitta någon gjort en instructable precis som min men sätt bättre, eller kanske jag bara inte gillar min egen eftersom det var en min första o...

Bort

Jag har tagit bort detta instructable...

Hur du lägger till en Instructable till din lista med favoriter och Betygsätt en Instructable

för att lägga en Instructable till din lista över favoriter, klicka på länken "favorit" i det grå fältet under den Instructable bilder.Du lista över favoriter finns på din hemsida (Klicka på ditt användarnamn uppe till höger) under "Din Ins...

Trummis sökes - saker som tror (TTT) - 2012

trummisen ville är en slide gitarr spela automat som kommer att spela så länge som någon kommer att spela trummor för det, utformad och byggd för hösten 2012 saker som att kursen undervisade vid University of Colorado--Boulder. Det finns två huvudsak...

Altopoly - den ultimata Tin spel

vi alla har ett och vi alla älskar den..Jag talar naturligtvis om det populära brädspelet av Waddingtons, "Monopol"Nyligen i Storbritannien, vi har haft en främjande genom McDonalds och monopol kallas "Monopol förmögenheter".Med detta...

(Misslyckades) Smutsiga trick att få fler sidvisningar

detta är förmodligen min mest "meta" Instructable hittills. Det är inte något särskilt användbart, bara en idé som slog mig medan jag bläddrade runt och funderade på saker folk gör för att få dig att, till exempel, klicka på deras videor på YouT...

Hur man gör en PIP-Boy (prototyp)

så vad är en PIP-Boy, du frågar? För de obekanta är en PIP-Boy en anordning som används av huvudpersonen i den populära Fallout-serien av spel för navigering, strålning upptäckt, data storage/uppspelning och lagerhantering. Är ett stort fan av serien...

USB-drivna clapper switch - extremt liten HW krävs!

Hi all!Tack för att ha en titt på min instructable! Om du har av en slump sett min ursprungliga klapp-klapp / klappa klappa bort krets instructable. Denna clapper krets är mycket annorlunda än min ursprungliga, i att det krävs absolut ingen amplifier...

IKEA DJ-konsol

UPPDATERING 2015Några av Ikea möbler bitarna har bytt namn och mått och jag vet inte om du fortfarande kan göra detta. Men ta en titt i kommentarerna nedan - det finns några utmärkta nya mönster med två 4 x 4 Kallax hyllor med ben och en bordsskiva.J...

< 50$="" wall="" mounted="" arcade="">

Så jag hade en gammal bärbar dator som sitter runt. För gammal att hantera idag är RÄNNANDE men fortfarande kunna köra en emulator ganska anständigt. Efter att ha sett alla dessa olika arcade skåp (på och bort av instructables) bestämde jag mig att r...

Göra en leksak mer tyst

varje förälder vet vad det är som när din lilla en är besatt av en viss elektronisk leksak, och några av dessa (särskilt de riktigt billiga som) kan vara rent ut sagt vidrig! Här är hur du slår ner volymen så att din lilla en kan fortfarande driva al...

K'nex Ball Machine "Exodus" Update

Japp, en ny boll maskin kommer snart! Idag började jag bygg och... fick massor mer gjort än jag väntat till. Jag har tillbringat ca 5 timmar såra mina händer och sitter på mina knän gör detta!Det kommer att ha 2 nätverk och antingen 4, 8 eller 12 ban...

Knex Spiral hjulet lyft 2

spiral hjulet hissen 2 är verkligen cool och kul att titta på. Det tar upp lite av rummet ändå. Det skapades ursprungligen av bezempje95. Tyvärr han bort sin instructables konto och videor, men det finns fortfarande några bilder av hans lift här.Jag...

Installera Vista XP

idag, jag ska visa dig hur man gör Windows XP ser ut som Windows Vista!Jag rekommenderar inte detta för personer med begränsad datorvana. Det kan vara ganska förvirrande.Detta är min första instructible, men jag ska försöka att vara så noggrann som m...

Motoriserad segelflygplan (gamla)

Uppdatering: Version 2 och 3 har byggts och testats och de var en stor framgång. För stor för en framgång. 3 i glidflygplan fångade termik och flög iväg, förlorade. Det beror på att jag använde LiPO batterier med för mycket makt och för högt av ansva...

Knex pocket rocket

mid - sized pistol med anständig makt. En 9 runda hopper, omfattning (bara för ser ut) och sanna trigger. P.S. om du har några mods/alternativ/idéer posta dem i kommentarrutan.Steg 1: Gör handtaget följa picSteg 2: Att utlösaren 1-3. Make Theese4. Lä...

Numerisk analys av puls detonation brännkammare

Obs: detta är bara de simulerade resultaten i Ansys fluent 14,0. Jag kanske inte kunna lägga en levande handledning för att göra detta på grund av vissa restriktioner (forskning om puls detonation motorer) i vissa länder. Men jag skulle vilja dela mi...