Tammys version av kraschade häxan i väggenLåt mig första ge kredit som äras bör. Jag fick denna idé från en webbsida från Dave Lowe. Se länk nedan.
http://davelowe.blogspot.com/2008/10/08-Halloween-28-Witch-Crash.html
Hans häxa ser naturligtvis mycket bättre än min, men jag tror inte att det visade sig alltför dålig.
Anyway är här min lista över saker jag använde
Svarta skumgummiplattan $3 (1 stor en eller 2 medelstora sådana)
Häxor ben från plogen och härden $15
https://www.plowhearth.com/set-of-2-Halloween-Chair-and-table-leg-covers_p419344.html
Gröna simma nudel $1
Svart cheesecloth typ av tyg
Spray paint-den färg du vill använda för att matcha väggen du kommer hänga detta på$ 14 jag använt dyra sorten men jag misstänker någon form kommer att göra
Lilla häxans kvast
Bitar av trä – jag använde ¼ "x 1,5 x 12" lång delas i bitar ca 3-6 inches lång (den mer trasig ser bättre)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Witch King av Angmar kostym

så den Elf Fantasy Fair i Nederländerna kommer upp snart och jag tänkte på en trevlig "snabb" kostym för cosplaying. Jag slutade med den skräckinjagande häxa kungen av Angmar från Sagan om ringen trilogin som han var ganska badass ^^.Steg 1: Skr...

Frostiga dryck Timer - inte mer varm eller frysta öl!

Frostiga dryck Timer av Gadget Gangster är en timer så att du vet när din drink kyls.Köp kit! http://gadgetgangster.com/154Inga mer varma burkar eller exploderade flaskor, berätta bara din Frosty dryck Timer hur kallt du gillar din brygga och lägga d...

Matchbox matchbox hylla

det bästa stället att lagra din matchbox.Denna mini hylla kan användas för att lagra andra småsaker också. Det har även en extra fack i den.För att göra det behöver du om nämnda låda och superlim. (Alfa-version var double-sided-tejpade på väggen och...

Desktop 3D sträng Art

Tillbaka i geometri klass brukade vi Rita dessa på papper. Jag kunde aldrig komma ihåg vad de kallades faktiskt, men jag tror de gick av "sträng konst". (Det är vad som kom i en sökning alltför)I grund och botten gör tanken en kurva med raka lin...

Building The gå Drone Version 2 (uppdaterad)

Hej, detta är min första instructable, så förvänta dig inte att det är för perfekt. Om du gillade det, ge mig lite feedback! Oh och rösta på mig i "gör det flyga" contest!Jag har alltid haft ett stort intresse för drönare, UAV och nästan allt so...

Pussel och drakar Nybörjarguide (uppdaterad till version 8.6)

Jag passerade nyligen min 500: e dag på pussel och drakar och jag kan bara sluta inte. : DFör er inte säker är vad pussel och drakar, ta en titt på den officiella hemsidan. Det är ett pussel baserat Pokemon-ish battle spel där du bygger lag av monste...

Hur man bygger en Batman: Mr Freeze Costume - version 2.0

Iskalla temperaturer kan återvända med lätthet, och ännu coolare än innan! Historien är att Victor Fries var en forskare i DC universe som försökte hjälpa hustrun cryo-genically frysta. Tja, som alla korrupta företag och affärsmän porträtteras, de sk...

MIN version av bågreaktorn

detta var inte menat att vara en kopia av Tony Stark. Jag ville ha min egen version. Den har 1 super ljusa lampa. Min mamma visste inte vad en LED var så hon fick mig de. Den har 3 reaktorer kombineras till en.-Devon...

Baby mobil från återvunnet delar - Bun Steamer Version!

Det finns ingen anledning att betala en massa pengar för en baby mobil, se bara till att inget kommer att falla av och de kan inte dra något bort!För denna version använder vi en gammal bun ångbåt i ramen. Använd gärna något robust nog att binda sake...

Hembyggda, enda Prop, lyft kroppen version av X-38.

Aaron K. ClarkInspirerad av 1960-talet vinglösa lyft kroppen program, X-38 var en prototyp besättningen tillbaka fordonet för den internationella rymdstationen. Då programmet avbröts i April 2002, var den första orbital prototypen, fordonet 201, 80%...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

En "Magic Fountain" - slutlig Version

detta är en bättre version av min gamla Instructables:Denna nya version är baserad på fler källor, ange oberoende.100 UV-lysdioder.Och har även en vattenflöde kontroll.The Magic Fountain - Version II (med fler källor) från Dave Diamond på Vimeo....

Automatisk växten vattnas enhet (enkel version)

detta Instructable kommer att lära dig hur man enkelt gör en automatisk anläggning vatten-er. Perfekt för när du ska på semester eller när du bara inte komma ihåg att vatten dina växter. Det kommer att ge en viss dos av vatten på oavsett schema som d...

3D mur häxan

Jag hade alla dessa slumpmässigt plywood scraps tar upp plats i garaget och jag har också denna mur framför mitt hus. Tid att vara kreativ!Material:1/2" plywood1 "x 2" styrelsen (för ramen)cirka sex inches av en 2 "x 4"Skruvar, mu...

Hacka en toalett för fritt vatten - inspirerad version.

Detta Instructable är en steg för steg beskrivning av processen att lägga en diskho ovan en toalett som medger användning av rena vattnet innan det går i skålen och tillbaka till toaletten cisternen.Jag blev inspirerad av posten på den här webbplatse...

Ingefära öl - alkoholhaltiga Version

det finns en massa instruktioner för att göra alkoholfria versioner av ingefära öl, men för dem som vill njuta av denna dryck i sin rena form kan du prova dessa instruktioner. Ginger beer var en av de populäraste dryckerna i både Amerika, Kanada och...

BICITRACTOR B300 (POC21 Version, vänta på nästa Version i februari om du vill bygga en)

Vad är Bicitractor?Bicitractor är en pedal-drivna jordbruk traktor med elektriska stöd, görs av jordbrukare för jordbrukare. Den är avsedd för små och medelstora grönsaksodlingar. Det möjliggör olika jordbruks uppgifter som kräver arbetar maximalt jo...

Förvandla Raspberry Pi till Network File System version 4 (NFSv4) server

IntroduktionNätverk-filen System(NFS) kan samtidigt köra i version 2, 3, 4. NFS version 4(NFSv4) har flera förbättringar över NFSv2 och NFSv3. De förbättringar som jag gillar mest är:NFSv4 gör konfigurera brandväggen enkelt eftersom NFSv4 använder en...

Duran Duran Rio ansikte måla 2 versioner

Som ung flicka mig själv, jag verkligen avgudar Duran Duran! Det är en av mina favorit band och de har blivit så stort inflytande på mig som en konceptkonstnär och blivande konstnär. Här, jag visar dig hur lyckades jag göra min egen ta på två ansikte...