Tecknet "9" kostymjag skapade denna kostym för min son. Tecknet "9" är baserad på filmen "9" av Shane Acker
Relaterade Ämnen

Dr Strange kostym

En Dr. konstigt kostym väcks till liv med trollformler med microcontrollers, lysdioder och sensorer!Se, trollkarl högsta!Med filmen kommer snart, sa en vän till mig min nästa kostym bör vara Dr Strange... Jag tror inte att han menade mig att ta honom...

Hur man gör en X-force: "Kabel" kostym

Som stora vapen? Letar du armar som robotic metall? Som cybernetiska ögon?!? Tja, kabel är din man!... er... Wo-"man" i detta fall. Nathaniel Dayspring är tid-reser tidigare ledaren för X-force som skjuter först och frågar frågor senare.För 2015...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

Dammiga Crophopper Halloween kostym

min fru och jag beslutade att göra vår son en dammig Crophopper kostym för Halloween, men vi ville att det skulle har lite något extra. Så gjorde jag en motoriserad propeller.Steg 1: Material som behövs* kartong (jag använde blöja lådor)* silvertejp...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Nördar kostym

detta stegvisa instructable kommer att berätta hur man skapar en nördar kostym för dig själv och en vän! Detta är en rolig kostym inte bara att bära, men är ett roligt projekt att göra!Steg 1: leveranser Leveranser du kommer att behöva för denna dräk...

Pink Elephant biltvätt kostym

Steg 1: Samla leveranser 6 pack batteri drivs sträng ljus (jag använde 2 trådar röd, 2 vita och 2 multi)1 10 fots strand EL wire med batteripaket1 heta rosa skum kärnar ur styrelsen1 heta rosa affisch styrelse1 pack heta rosa silvertejp2 Glowby belys...

Skolan porträtt kostym

i behov av en lätt, snabb och rolig kostym? Få gamla skolan och göra dig själv till skolan porträtt. I bara en eftermiddag och med hjälp av en sparsamhet butik / kläder gömd på baksidan av din garderob, du få en andra chans på grundskolan.Plus, du ko...

DIY hemlagad godis krossa flicka karaktär kostym

jag tittade på nätet och kunde inte hitta en singe Candy Crush kostym. Jag trodde detta skulle vara ett bra komplement till min kostym butik. Materialen jag använde var; 1/2 gården grädde färgad fleece, svart och vitt skum, 2 yards rosa tyg, 1/2 gård...

Gör en klassisk lång päls från en Modern kostym

Klassiska långa pälsen var en stapelvara i Herrmode runt om vänden av århundradet. Det är ubiquity och mångsidighet är det nu en viktig komponent för många stor kostym idéer.Viktorianska rekonstruktionerGamla väster Gambler (ensamvarg)Abe LincolnCirk...

Gör en kostym Mask med hjälp av Pepakura (Bonus: skum pansar)

Så, jag har kollat denna process kallas Pepakura ganska länge nu. Det är över hela internet och instructables redan men om du är ny till benämna i princip tanken fungerar så här: du skapar en 3D-modell eller ta en befintlig one, och "utveckla" d...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Yokai" kostym

"Du kommer att titta på allt du byggt försvinna! Och då är det din tur!.. "-YokaiVarje film om superhjältar behöver en superskurk rätt? Tja, jag strävar efter att behaga:: infoga diaboliska skratt:: MUHAHAHAH! .. Mina vänner deltog i 2015 Chicag...

Elfte läkare kostym/Cosplay

den till vänster är Cosplay jag satte ihop under några månader för att spara pengar och titta runt secondhandbutiker över staden.Steg 1: Räkna ut vilken läkare Killar för denna Instructible jag kommer att visa dig hur jag gjorde min läkare som elfte...

Regelbunden Visa hög fem spöket kostym

i år för NY Comic Con, pengar och tid var tight för mig. Så var min kostym i år ganska enkel. I grund och botten bara en massa vita kläder och en mask. Och ni kan inte ana hur många höga femmor jag fick. Njut av äventyr och överdriven användning av p...

"Sömlös" kroppen kostym

detta instructable är en "how-to" på att göra en kropp kostym för en kostym verkar vara sömlös. En av de saker jag hatar med gör kroppsfärg var att det var dyrt och gnuggade av, det var tidskrävande att tillämpa eller finns det färg penselavtryc...

Rullstol + tandlös = episk kostym!

Så varje år sedan vår äldsta pojke, Keaton, var 3 år gammal har vi gjort några ganska rad kostymer för sin rullstol. I år vi klev upp igen, lanserat en kickstarter, kolla här - https://www.kickstarter.com/projects/425222335/kea...Vi slutade på nyhete...