TGKT inträde: Sanna Break-Action Shotgun av s0lekill3r

detta är min nyaste vapnet.
Specifikationer:
-Sant Trigger
-Justerbar Stock
-Bryta åtgärder
-Använder skal
-Bränder den "hjortar slug" en bra 40 fot.
Relaterade Ämnen

Fördelningen på rengöring en Break-Action Shotgun

Om du äger ett hagelgevär eller andra skjutvapen, är det viktigt att hålla den ren. En smutsig skjutvapen kan leda till personskador eller t.o.m. döden. I denna intructable kommer jag visa hur man rengör en paus-action shotgun.Varning: Rengöring ett...

Break action shotgun

COOL! JAG POSTADE DEN!!! OCH TACKA TILL ALLA SOM FÅTT, EFTERSOM DETTA NÅTT 4.22*!!!Ya! Alla älskar paus action! Så gjorde jag en!Titta, om detta blir över, säger, 3,99, jag kommer lägga upp.Det har, två bränning stift, två triggers, och två platser f...

Mods och hur man skjuter knex vapnet kallas "Bygga (Knex double barrel break action shotgun)"

jag har gjort mods till blå mullets sköt pistol och bestämde till postthem och en hur man skjuter kanon med min modded triggureSteg 1: mods han modds jag gjortSteg 2: skytte follow picturesdra tillbaka kolvenÖppna pistolenLadda två gula eller gery st...

Knex Double Barrel Break Action Shotgun

Denna pistol bränder två blå stavar.Det började som en Spas-12, men jag bestämde mig att ändra den.Om tillräckligt många människor gillar det jag kan posta den instructable, eller försöker ladda upp en video.PRO: s-Nya bullet låsa systemet (jag har a...

Min dubbel-Barrel Break-Action Shotgun (bara en modell (för nu))

detta är min pistol *. Det inte skjuta (ännu), men om du hittar ett sätt att integrade två bränning stift i denna pistol, låt mig veta. Jag hoppas du gillar! Kommentera gärna och glöm inte att betygsätta!* Hänvisa till titeln :)Steg 1: bitarAnslutnin...

Gör en paus Action Shotgun från grunden!

Denna video Instructable visas i detalj hur man bygger en single barrel break action shotgun från grunden. Om du väljer att försöka ett projekt som detta, var försiktig och respektera ditt område lagar. Den första videon visar hur man gör stål mekani...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

K'nex Pump Action Shotgun med kammare

Detta är min senaste skapelse - en Pump Action Shotgun som fungerar väldigt likt en riktig.20 gauge shotgun som jag äger. Även om den inte har ett lager, det är mycket robust att hålla, och pumpen rör sig längs smidigt och enkelt. När pumpen dras til...

K'nex pump action shotgun model

Hej där.Ny pistol, en modell igen, dock baserad inte på någon verklig pistol. Bara något jag gjorde för att prova en pump action mech för modell-pjäser. Du drar pumpen, och på sidan, utmatningsporten (tror jag) går tillbaka med den. Men om du drar de...

TGKT inträde: Lancer

mitt inträde till Grand Knexpert turneringen. Det är lancer från Gears of War. Den har en bbkwg in i den, så det är en mycket bra pistol. Motorsågen snurrar, så det är möjlighet att lägga till en motor. Jag har inte en eftersom jag inte ville förstör...

K'nex "Sanna" Bolt-action pistol!

Hello everybody. Detta är vad jag tror den första verkliga Bolt Action pistol gjord av k'nex.Det är fortfarande i prototyp fas, men jag lyckades få 20 ~ 30 fot med en, inte hårt rubberband.Lite statistik:-Handtag matas magazine-sant trigger-true bolt...

Knex "hurricane" pump-action shotgun

Hej detta är orkanen hagelgevär. Om du har några frågor feal fri att ask.my senast instructable fick tilld av kommentarer som inte var trevlig så vänligen vara trevligare. Om någon undrar en Pump-action pistol i en pistol som det finns drar en foregr...

Knex Bolt Action Shotgun

Helloooooo!Min helt nya bolt action hagelgevär. 60ft intervall, grepp, cool sevärdheter höga gemensamma jordbrukspolitiken magazine, metall ram rod och bäst av allt, förvanskning av en riktig hagelgevär.Betygsätt, prenumerera och kommentar!Tack...

Knex Pump-Action Shotgun PAS2000

Hej killar,Jag ska visa dig hur man gör en lätt knex hagelgevär.med en pump-action system, så du kan ladda mycket lättoch snabb!-skjuter ca 50 ft!-tidningen har 20 omgångar-Du kan läsa in tidningen i 70 sekunder-Du kan skjuta mycket snabbt! (hela tid...

2012 Knex pump action shotgun

Krediter: ingen.Skjuter 20-30 fot med två gummiband.Pumpfunktion, innehar ram & kulor.Främsta sevärdheter.Mycket robust bygga ram.Dra rakt tillbaka trigger.Magasinet rymmer 8-10 blå stavar.Både främre och bakre sevärdheter.Skott blå stavar.Snabb ROF...

Knex Pump Action Shotgun

matar ut skalen och skjuter på minst 30 fot. Bör jag lägga...

Knex Pump Action Shotgun (Build)

bygga om du gillar det, inte om du väl inte.Steg 1: Utlösa, Pump Mech, Ram Rod, Mag Pusher Steg 2: kroppen Steg 3: Kroppen Internals och stöd Steg 4: montering Steg 5: klar Sidoanteckningar1. se till att mag band är hårt för att säkerställa att skale...

Knex sågade bort dubbel fat bryta Action Shotgun

detta är gun tog några timmar och det fungerar väl bilderna förklara mer....

Knex spaken-action shotgun/gevär

detta är min första instructable så vara trevligt. Ändå denna pistol har:1. flyttbara mags, artighet av Killer_Safe_Cracker2. en spak mekanism för att underlätta stängning (jag vet det är inte sant spaken åtgärder som det doest kammare ett skott som...