Tic-Tac box datormus
Som titeln antyder detta instructable visar dig hur man gör en mus som
passar inuti en Tic-Tac låda. Det bör vara en ganska inexpensive.it bara tog mig en
timme eller två.

hoppas du gillar den
Instructable

Se Steg
Relaterade Ämnen

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...

Kniv block med tic tac box

Steg 1: tic tac box detta är min första instructables.Du behöver1. tic tac box2. kniv att skära3. ståltråd att fästaklipp och fäst med tråd...

Tic tac box penna fall

har du varit på en förlust om vad man ska göra med vänster över Tic-Tac lådor? Tja, varför inte göra dig själv en enkel, billig och förvånansvärt robust penna fall i några 15-30 minuter?Du behöver:3 tic tac lådorEn junior bågfil/räfflad knivTejpTillv...

Tic tac match box

Hej! vännerVälkommen till min en annan DIY 2k 16 "Tic tac kryssrutan Matcha" projektet. I detta projekt som jag ska visa dig hur man gör din match box fall hårdare, bättre eller hållbara med hjälp av tic tac tömma lådan.Så, låt oss komma igång.S...

En Zippo hölje en Tic-Tac rutan

Hej. För min första instructable, jag ska visa dig hur du använder en Tic-Tac låda att dölja och använda en Zippo brand lättare. Du kan ha den liggande, framför någon, etc, och de kommer inte bli klokare. Med min teknik, även om jag har aldrig sett d...

DIY TIC TAC strömförsörjning

Hey Guys Detta är min första Instructable,Jag tackar er verkligen för att öppna detta Instructable och spendera din 5 minuter för att läsa den.I detta instructable jag kommer att visa dig den DIY TIC TAC POWER SUPPLYDet är skicklig av leverera upp ti...

TIC TAC blixt ljus (solar powered)

Under regnperioden har vi strömavbrott mycket tid. Så är detta en liten ficklampa gjorda av återanvända material.Det körs på solenergi och är mycket billiga och enkla att göra.Steg 1: Material som krävs. MATERIAL1. TIC TAC box2. ett led3. ett batteri...

Tic-Tac USBtinyISP programmerare

vad är det med mint lådor och elektronik? Slår mig, men de är på något sätt gjorda för varandra. Jag hade byggt ladyada's USBtinyISP v1.0 krets på en skärbräda som jag använt varannan dag. Det fungerade sporadiskt (och aldrig till nödens stund), anvä...

Tic Tac anteckningar

ha kul att göra detta. Jag ger min kredit till lehasworld för detta. Jag måste erkänna detta är cool...Nu hur man gör det...Steg 1: leveranser Behöver du: Töm tic tac box, penna, papper och ett gem grejen.Steg 2: Tejpa gemet grejen till rutan Tic Tac...

Tic Tac Tunes - nu med Tic Tac Beat Box

Micro-orgel och trumset i en Tic TacDenna lilla ruta ger dig timmar av roligt komponera egna låtar. Du kan variera tune tempot och växla mellan en pentatoniska och blues skala som producerar en mängd olika slagverk ljud.Ladda upp ett annat program oc...

Amerikanska flaggan Tic Tac Toe

Hålla din fjärde av juli part gäster underhöll med detta lätt att göra amerikanska flaggan tic tac toe styrelse!Steg 1: Samla ditt material 10 stenarBlå permanenta märkpennaRöd permanenta märkpennaBox (dubblerar som tic tac toe styrelsen och behållar...

Tic Tac Test låda... en enkel Audio Signal injektor!

Även folk - här är vi igen! Och här är nästa steg i att bygga den Nic Nac Tic Tac serien av projekt. Anledningen till detta "Test Box" är nödvändigt, är att om du bygger ett projekt, och det fungerar inte (till exempel - du byggde radion och sed...

Tic Tac tongeneratorn... och andra saker...

Här är nästa projekt heter "Tic Tac Tone Generator- och andra saker". Det kallas det, eftersom det är främst en annan typ av oscillator. Det är inte som tidigare Test Box MVB kretsen - den använder 2 transistorer motsatta polariteter (NPN i stäl...

Mini Tic-Tac Fan!

Hey, guys. Här är mitt tic-tac fan projekt! Detta är super lätt att göra och det fungerar bra i sommarvärmen. Det första du ska göra är att tråd det alla tillsammans. Du behöver inte löda ihop, kan du bara använda vissa varmt lim! Måste du borra vår...

USB Flashdrive Tic Tac förklädnad

inte alltför länge sedan på instructables, det var en tävling för något att göra med en USB-port. Jag fick tyvärr inte för att göra detta instructable så jag gör detta för kontoret tillförsel tävling. Snälla rösta på mig!När jag köpte min flashdrive...

Tic-Tac penna shooter

en fickformat penna launcher gjord av en Tic-Tac låda. Perfekt för office krig.VARNING: DETTA KAN TRÄNGA IGENOM ARTIKLAR OCH HUDEN LÄTT. JAG KOMMER INTE KLANDRAS FÖR FÖRÖDELSE DU ORSAKAT.Saker som behövs:_ 1 tic-Tac låda med valfri smak (helst 18 gra...

JITTT (Joshs geniala Tic Tac Tosser.)

1. Open the lid a little bit.2. tips upp och ner medan du håller locket delvis öppen.3. detta laddar upp en tic tac på oval sigill.4. att hålla locket horisontella (att hålla Tic tac laddade) rotera box helt upprätt.5. Detta resulterar i Tic tac att...

Tic Tac Toe spel

Hi. Denna tutorial ska show dig hur man gör en Tic Tac Toe spel i Visual Basic. Detta ett mycket enkelt och roligt spel att göra och kan göras på kort tid.Du behöver följande material:- Dator-Microsoft Visual Basic-Grundläggande kunskaper om former,...

Vattentät Krossäkra Tic-Tac Matchbox

Som Boy Scout och staffer på Camp Wanocksett i New Hampshire, har jag lärt mig en massa tips och Trix under åren efter sätt att göra med vad du har för utrustning för att få dig vad du behöver. En av mina dilemman som jag en gång hade inträffat när j...