Tillämpa bivax till plast Beehive stiftelserTidigare postat jag en Instructable om hur man rengör upp plast grunden för bikupor. För att locka bina för att börja bygga kam på dessa grundvalar, applicera jag ett lager av bivax. Denna enkla instructable kommer att guida dig genom processen att tillämpa ett lager av bivax.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra nödsituation metall extra nyckel med 9V batteri eller Coca-Cola Cap förbättrad Version till plast

Återvinna: Gör metall nycklar i minuter med 9v batteri eller coca cola kapsyler eller öl kapsyler, kan vi nöd reservnyckel för lock, resulterade nyckeln kan användas upp till 10 gånger, så gör det i mindre än 4 minuter och håll i plånboken och använd...

Bärgning av plast Beehive ramar

I år hade jag möjlighet att komma in i biodling. Jag kunde få en massa används utrustning från en granne som pensionerats från hobby för flera år sedan. Sin utrustning användes inte under flera år och tyvärr möss, myror och andra inkräktare hade fått...

Hur till Plasti-Dip bildelar

idag, jag ska visa dig det korrekta sättet att plasti-dip interiör bildelarSteg 1: material: Behöver du följande: en kan (eller mer) av plastidip någon form av trasa eller handduk någon typ av rengöringsmedel/avfettningsmedel tidningen, och målare ta...

Hur kopiera lera skulpturer och förvandla dem till plast!

Har du någonsin velat vända din skulpturer i en plast, en tvål, ett ljus, en konkret staty eller något annat?!?!Steg 1: skulptera något riktigt häftigt!Steg 2: Spraya din del med Bubble Buster.Steg 3: Smält och häll i ComposiMold.Steg 4: Ta bort orig...

Hur man tillämpa Briwax (bivax) till ek

Hej. Detta är ett relativt enkelt jobb, men många människor gör det fel. Flesta, i min erfarenhet att bivax utan att ha borstat trä först, och avsluta med polering med bara en trasa. Även om detta kommer att ge ett godtagbart resultat, om du vill att...

Hur man tillämpa falska ögonfransar

Faux ögonfransar är kul! Men de kan vara knepigt att gälla om du aldrig har provat att innan. Följande steg kommer att gå igenom perfekt lash ansökan, så att du kan glam det när du känner för det.Steg 1: Grejer När jag använder lösögonfransar, jag an...

Plast till olja

En av de snabbast ruttnande naturresurs är olja. Ett fossilt bränsle som tar miljontals år under enastående förhållanden att utveckla under normala normer. Hela världen använder 3,570,000,000 gallons per dag. Inte tror mig? gå till denna url "hur myc...

Batteri transplantation, återvinning till max

vid rengöring min verkstad, hittade jag ett par av DeWALT batterier som var helt död. De skulle inte ta en avgift, och Zappa dem med högspänning fungerade inte eter. Eftersom de flesta av mina verktyg är DeWALT med extra batterier är bra. Så kommer j...

EZ leksak pistol ändring - dumt Fluff till dåliga & Tuff!

Mycket enkel och billig kosmetisk ändring av kommersiella "space" gun - från Flash papperskorgen att Bad Ass! Gjort för Belladrum 2011... önska jag var där.Du behöver:1 "utrymme" eller liknande leksakspistol (att ändra)Små Phillips skr...

Repurposed öl tecken till lokala företag Sign

Detta instructable, är ett exempel på hur något oönskat kan inrättas för att använda. Lyckligtvis, den container gudarna var på min sida den dagen jag såg detta. Som jag lista restaurangen min gata hade fått en ny skylt och de hade kastat gamla en rä...

Sopor till Urban Garden

urbana ytor är trångt, särskilt i Kina, men jag har lyckats imponera på våra kinesiska grannar med min magra pot-baserade trädgård. Jag är ingen expert på trädgårdsarbete, men det tar inte mycket att komma igång och är mycket tillfredsställande att s...

Konvertera varje toalett till variabelt flöde för $10. och rädda planeten

vattenvårdsförbund är en av de viktigaste steg som vi kan vidta för att skydda miljön. Färskt vatten är inte bara en ändlig resurs, det blir dyrare. Det finns många instructables som visar hur man gör en lågt flöde toalett genom att lägga till en bur...

Förvandla en cheapo airsoft pistol till en som inte kommer att få skratta av fältet.

Det finns några kraftfulla airsoft gevär ute för väldigt lite pengar. Särskilt våren drivs sniper gevär och hagelgevär med stora interna, som är bara dra tillbaka är att de helt enkelt inte ser verkliga nog för en allvarlig airsoft spel.Här är hur ja...

Hur konvertera Hockey Shin Pads till BMX Shin kuddar

Som anges i ett av mina tidigare "ibles, jag rider BMX.Säkerhet för mig är den främsta prioriteringen och jag känner att utan växeln du tenderar att krascha.Ett exempel på detta är när jag gick en liten sväng - ner på uppfarten - jag försökte en näsa...

Hur till underhålla din hund med en Laser medan du är borta

i detta instructable, du kommer att göra en spinning laser, liknar de dyra laser hund leksaker, genom att fästa en laser till en penna.Det är väldigt roligt för någon hund/sällskapsdjur!Steg 1: material Behöver du:-1 klass IIIA eller under Laser (du...

Lägg till LED varselljus på Scion XB

Jag äger en 2010 Scion XB. Dessa bilar har plasttäckning över potentiella intag områdena på främre stötfångare. Den nya modellen XBs har dagtid köra belysning (DRN) fabriken installerat i utrymmet för de falska intag. Jag ville lägga till detta till...

Lägga till antennen till en mini WiFi-mottagare

HejFör det första, detta är min första instructable och engelska är inte mitt modersmål. På grund av att förlåt mina fel.Tja, tis instructable handlar om hur du lägger till en antenn till en mini wifi-mottagare. Det är inte särskilt svårt men du behö...

Från Sega patron till galen dansande roboten!

(Om du gillar detta instructable, snälla rösta på mig. Tack!)Nu när jag jobbar i iscensätta för barn Azerbajdzjan, äntligen jag möjlighet att lära barnen de kan skapa sina egna uppfinningar, med hjälp av vanliga material de kan hitta även hemma. Och...

INBJUDAN till HALLOWEEN - OPERATION spel SALTSPRESS 2014

Den följande PDF är instruktionerna för att göra en laser skär inbjudan till Halloween eller spel för familj eller vänner. Alla filer är bara demonstrationer och se till att du köper bilder från listade leverantörer eftersom detta inte är till salu m...