Titta på Maker magi!

Inte alla '' Maker Moms"är verkligen beslutsfattare. En del som jag stöd Maker, även känd som mamma av en Maker!

Jag har två barn som är fantastiska beslutsfattare. Elisabet - 16 och Joey - 15.

Mitt jobb som mamma är mycket enkel - stödja, uppmuntra och tror de kan göra något!

Du ser inte mig mycket, mestadels att hjälpa bakom scenen. För mig handlar det om erfarenhet blir din MAKER. De växer och frodas mitt framför ögonen.

Jag har lärt mig under åren, särskilt från Joey att bara släppa taget... Låt ditt barn vara med vem han/hon skall vara... Jag tycker det är när alla Maker magiska händer!

Att vara Maker mamma är den mest givande upplevelse jag någonsin kunde har bett om.

I denna video ser du några saker som Joey, Elizabeth och jag själv har gjort.

Joey är mer en builder/ingenjör, Elizabeth är mycket konstnärligt/crafty och mig, jag gillar origami. Ibland arbetar vi tillsammans och andra vi ger feedback och stöd.

Relaterade Ämnen

Titta på Maker borr Chuck

Jag plockade nyligen upp en klocka maker drill bit uppsättning. Setet består av bitar från .30mm till 1mm. Jag tänkte på med uppsättningen för att göra min egen 3d Printer extruder munstycken. Jag försummat att tänka på chuck jag skulle behöva hålla...

Julkalender

jag har letat efter en adventskalender för mina barn, men kunde inte hitta en som verkligen passar min smak och pris. Det finns några bra sådana där ute, men allt för dyrt i min mening. Här är ganska lätt att göra med endast ett fåtal verktyg.Steg 1:...

K'nex Arcade mynt Pusher instructable

Jag har fått några förfrågningar om att skapa en kompatibel för detta mynt pusher. Jag använder en borr som en motor för att vända axeln eftersom jag inte har en k'nex motor. Jag är säker på att du enkelt kan ändra det så att du kan använda en vanlig...

SCAST v1.4 (K'nex AST Rifle)

här är instruktionerna för min AST gevär, SCAST.Specifikationer:-Skott blå stavar-Använder flyttbara mags-Pump-Vänd på framsidan syn-Sant trigger-Mycket robust-BekvämaSteg 1: lager 1: Make 32: lägga till vita stavar3: Lägg till andra två lager4-5: gö...

LEGO boll Gun II

en annan boll gun idéSteg 1: Först göra shooter delNästa make magSenast satt ihop och ladda...

Dubbelriktad bil Smartphone Mount

I mitt sinne är betala $40 för en telefon fäste för min bil uteslutet. Så naturligtvis några minuter på Instructables leder mig till repeet13's bindemedel klipp telefon Car Mount. Det är en vackert enkel lösning men det riktigt passar inte mina behov...

Dark Horse egyptiska Make-Up titt

Steg 1: Prep jag använder e.l.f. rodna, Cover-Girl foundation/concealer och min e.l.f. Professional Bronzing Brush. Se till att hålla håret från ansiktet när du använder alla make-up.Steg 2: Mascara Försiktigt borsta mascara staven över dina fransar....

Edward Scissorhands - inget behov för specialeffekter make up!

Väl jag har spelat med Halloween-kostym idéer och Edward Scissorhands var förmodligen en av de enklaste att replikera PLUS det fanns ingen anledning för dessa "specialeffekter" latex göra upp för hans ärr och allt jag har använt i min steg för s...

Marionett Green Screen effekt i Movie Maker 6

när denna marionett tävling gick live, jag hade precis avslutat en skum-och-felt hund marionett som gjordes för att se ut som min systerdotter engelsk bullterrier och jag ville göra en film med titeln "Hur Seamus Became en verklig hund" med grön...

Hur man gör Makko, en gömma en rulle Björn, för din framtid ex make av Klingonska Vanna White.

Hur man gör Makko, en gömma en rulle bära som en gåva till din framtida Ex-make som kan ses på Speakeasily http://new.livestream.com/.../events/2331548/videos/338248181. gå på Ebay och Sök efter vintage tyg Kewpie docka ansikten.2. hitta clown de. OO...

Communicator titta

Teeny tiny kommunikationsenheter som du kan fästa mot bröstet, bandet till din arm, eller pop i örat har länge varit en sci-fi trop. Handled-slitna "tvåvägs radioapparater" mestadels antingen var leksaker eller resultatet av filmen magi, vi äntl...

Motoriserade kaffe Kafferostningsföretagen från popcorn maker

Jag har börjat min resa i hem kaffe rostning. En av de mest prisvärda sätten att komma igång i hem rostning är med en Whirley Pop popcorn maker. Den största nackdelen med detta är att det måste finnas vevas hela rostning process. Detta är min lösning...

Fem nätter på Freddys Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag gjorde en önskade titt från HenryandGunner för Freddy från fem nätter på Freddys. Jag måste be om ursäkt eftersom jag inte märkte min kamera avstängd (igen) när jag målning Freddys ansikte o...

How to Make a TV Lift cabinet

Hatar du gå in i ditt vardagsrum eller familjerum och se en enorm svart platt TV dominerar vyn? Önskar du att du bara kunde få den att försvinna när du inte tittar på? Om så är fallet, Läs vidare. Vi visar dig hur man bygger en TV lift skåp som dölje...

Snabb Tips #5: Enda Mag innehavaren som en kniv eller ficklampa innehavaren

Hej allaDetta är mer av ett quick-tips på nytt purposing en enda Magazine innehavare för en kniv eller ficklampa hållare. Jag önskar jag kunde ta åt sig äran för upptäckten men kan inte, jag var påslagen till idén av en närliggande segelbåt ägare til...

Gjutning med 123D Make (varm lim hästhuvud) - Jag gjorde det på TechShop

förra året jag experimenterat med att skapa kastar med 123D Make, därmed göra en 3D-modell till oavsett gjuten materiell kanske gillar. Jag skapade ihåliga avgjutningar med Make och efter montering dem som man skulle med någon 123D Make skapande, had...

123D make inspirerade akryl lampa Mashup

färg och ljus har alltid fascinerat mig. Jag har varit ett fan av mitten av århundradet, danska och modern belysning design för ett bra tag. Jag har samlat retro swags under ett antal år, som kan ses ovan eftersom jag älskar deras utseende - de repre...

April dårar magi Knep

detta är ett trick som helt lurade mina vänner på skolan och lärare ens bett mig att utföra det för dem. Jag skapade det själv genom att kombinera flera kort bokföringstekniska och jag fick ganska lång kompletterar från mina vänner.Jag tycker egentli...

Handheld Fireball Launcher magi Knep

detta är ett magiskt trick som jag lärde mig om genom att titta på TV-serien "Hur jag träffade din mamma." I den utför karaktären Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ett magiskt trick där han skjuter ett eldklot från händerna (tydligen) tom. Ne...