Toploader VHS tabellefter schlepping min VHS band samling i ca 15 år, insåg jag att dessa filmer aldrig kommer att se ljuset i dag eller en skärm, för den delen. . Jag hade inte hjärta att kasta bort alla dessa minnen - Bruce Lee's Big Boss, Rob Reiner The säker sak och mycket MTV: s 120 minuter och alternativa nation.

Jag ville att återanvända banden och inte dumpa dem. Så, jag bestämde mig att vända banden i en tabell.
Det enda jag hade att få var en bit av trä (56X41.5 cm) och lite starka lim.

Först limmade jag kassetterna till trä plattan, ett mönster (endast mer sistnämnd jag insåg att jag dumt nog inte spola tillbaka),
och sedan har jag fäst benen.

Efter denna Beta (ordlek avsedd) är nästa steg att bygga en TV, DVD och stereo skåp från band.

Relaterade Ämnen

Hur man gör ett varv bord med VHS-band

om det är något vi inte behöver mer i denna planet är papperskorgen. Jag hatar kastar saker. I stället försöker jag alltid hitta bra användningsområden för saker jag inte behöver längre. Så, här är något nyttigt att göra med dina gamla VHS-band: en l...

Skruvlös Hexagon tabell med hjälp av 3D-utskrifter

Välkommen till min DIY handledning för att göra en skruvlös hexagon tabell. I denna tutorial, ska jag vara visar och förklarar steg för steg hur man ska uppnå detta unika tabellen.Saker och färdigheter du behöver:Kvast pinnar diameter 24mm, att föred...

Kinda 3d tryckt tabell

Jag har precis flyttat i en ny lägenhet där köket är spöklik utformad. Det saknar verkligen en tunn men lång och hög tabell att passa bakom "centrerad diskbänken".Jag kunde inte hitta vad jag ville, så jag beslöt att göra en. Jag hade inte tillg...

Chocolate Chip Cookies--Cookie tabell

jag gör dessa kakor varje vecka för "cookie tabell" (social samlingsplats) i vår kyrka. Jag har varit bett om receptet så många gånger att jag trodde jag skulle göra en Instructable så att folk kunde se exakt hur man gör dem.Dessa är stora Sega...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

Utmätningsbara tabell Cubby

Vi ville ha vårt klassrum att ha ett enklare sätt att lagra och vända sig i våra Design och Engineering Notebook projekt.Material:Skumfem 8 "x 8"tre 2 "x 10"Pins24 pinsTabell såg/sax/exacto knivLinjalenSteg 1: Mät upp din skumTa en sha...

100k tabell till en $25 konsolen tabell

efter att ha sett detta tabell som visade sig vara $100k jag trodde det skulle göra en fin konsolen tabellen jag behövde så jag specad ut i photoshop och även om jag var tvungen att göra vissa justeringar i farten, det kom ut ganska bra. Övergripande...

En Mantable! (uttalad MAN tabell!!!)

Det kommer en tid i en människas liv när köpa massproducerade saker bara räcker inte längre. Vi vill skapa något ur luften, förutom CO2. Men var ska man börja, var du ska börja. För alla er start beslutsfattare är detta ett utmärkt projekt att få hän...

En mångsidig tabell

Det du ser på denna bild är en tabell som kan både fungera som en vanlig tabell och utöka standard IKEA matbord när krävs; Det är därför jag kallade den här tabellen "mångsidig". Vet du om hur man gör det från följande steg.Steg 1: Det är hur id...

En kartong slut-tabell att spara din plats!

Ha en slut-bord, precis bredvid sängen eller soffan för att hålla alla dina saker? Varför inte göra en slut-bord själv som också med det som du redan besitter? Detta säkert sparar ditt utrymme samt dina surt förvärvade pengar! Detta instructable komm...

En tabell/bokhylla från pall

som det är lätt att få tag på pallar, jag gillar att göra dem till fina möbler. Jag hade idén att kombinera en tabell med en bokhylla själv och så planerat detta.Jag använde: en standardlastpall, några persienner remsor, fyra små metall fästen, tunn...

Accent tabell (byggd helt från ståndare)

Jag har varit ett fan av Instructables ett tag nu, men jag äntligen tog sig tid att skapa min egen bit av möbler och jag är mycket nöjd med hur det blev. Detta är löst baserat bort av denna soffbord från Homemade-Modern men jag ville inte bråka med b...

Alfabet block spela tabell

Har du någonsin befunnit dig i ett möte eller på en extremt lång telefonkonferens som verkade som om det skulle pågå i dagar? Det är så torrt och tråkigt att du befinner dig blickar över in i hörnet av rummet, ögonen fixerade på en bit av ludd och du...

Aluminium och bambu tabell

med hjälp av strängpressad aluminium, vissa prefabricerade fästelement och ett par bitar av fina bambu plywood vi satt ihop några bra ser konferensbord.Steg 1: material 1. materialTabell ramen är konstruerad med en egenutvecklad aluminium avsnitt sys...

Anti vingla hjul [svarv] tabell

När varken en 4-ben eller en 3-ben tabell kommer att göra, en enkel fjädring gör att vi kan kombinera några av de bästa attribut av båda: vingla-fri prestanda av tabellen tre-ben och hög energi som deponering av standarden fyrbenta.Vi par detta uppsk...

Konstnärliga harts wood topp för gratisgrunka end tabell

förbättrat en gratisgrunka tabell genom att lägga till en konstnärliga regenererats trä top, täckt med polymer harts beläggning. Skivor av en gammal 4 "x 4" post, och en stor trädgren, lägga till intressanta former och textur.Steg 1: skaffa ett...

Baby ändra tabell med förvaringshyllor

som några av er där ute, jag kommer snart att en ny pappa. Detta är svansen på tillverkning av en ändra tabell för min framtida mini-mig. Denna konstruktion kan sannolikt anpassas till andra ändamål.Min slutliga produkten ändrats lite sedan men jag t...

Grundläggande arbete tabell

jag föresatte sig för att göra ett enkelt arbetsbord till min hemmastudio så att jag kunde ha en yta som kan arbeta och dokumentera projekt. Jag försökte hålla designen så enkelt som möjligt eftersom jag bara har en begränsad arsenal av power tools,...

Skönhet tabell från gammal symaskin / Mesa de belleza con vieja maquina de coser

En dag vaknade jag tänka att jag var nära att fira min 4: e bröllopsdag så jag började en svår uppgift... funderar på en present till min fru. Lol! Lyckligtvis vara några dagar innan vi hittade en gammal struktur från en antik symaskin och min fru ty...