Toy Train JulkalenderFör de av er som har sett min andra instructables, älskar jag julen, min familj och återvinning av gammalt trä. Min fru också älskar tåg vid jul, och ville ha en adventskalender. Jag försökte att integrera två, och gjorde en leksak tåg Julkalender. Således kom jag upp med denna roliga lilla projekt. Hela projektet krävs endast dymlingar, gamla bitar av två av fyra och limma.

Som ni kan se från projektet bilden, designade jag att se ut som om det kommer ut ur en tunnel från väggen--varje dag ett nytt tåg bil kommer ut med en ny behandling. Slutändan skulle tåget svepa runt basen av granen. Dock funkar det lika bra att ha hela tåget ut från början.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rube Goldberg bearbetar med maskin prototyp

Numera människor tenderar att påskynda dagliga rutiner och aktiviteter, att bättre passar deras upptagen dagliga schema. Dock är det inte dags för oss att ta en paus för en gångs skull? Varför inte vi bryta sig loss från våra vanliga fullspäckade sch...

Anpassade trä skyltar gjorda med Shopbot CNC Router

min vän just öppnat en ny leksaksaffär. Jag är så stolt över henne! Hon är bara häftigt och riktigt bra med barn och familjer.Jag ville hjälpa henne genom att göra några tecken för hennes nya butik.Detta projekt skapades med ShopBot Alpha. Dess en st...

Arduino MS Train Simulator konsolen

Jag är en stor tåg buff älska allt som finns om dem, betyder också jag vilja spela Train Simulator från Microsoft. Använda ett tangentbord för att köra ett tåg är inte det mest försiktiga sättet. Jag tittade på järnväg driver men för 200 dollar, det...

Julkalender från filt

Tja blir det nära semesterperioden, så jag tänkte jag skulle dela denna Julkalender som jag gjorde förra året. Det är ganska enkelt att göra, med bara några grundläggande sömnad färdigheter. Min dotter gillade verkligen att få en överraskning varje d...

Familj av Toy Soldiers

Detta var en stor kostym för familjen och att få alla inblandade.Vi hade en Halloween bröllop att delta och kostymer för det. Vi pratade i en grupp Disney kostym och i Sök min man hittade toy soldier från Toy Story.Vi började genom att gå till Goodwi...

Julkalender

jag har letat efter en adventskalender för mina barn, men kunde inte hitta en som verkligen passar min smak och pris. Det finns några bra sådana där ute, men allt för dyrt i min mening. Här är ganska lätt att göra med endast ett fåtal verktyg.Steg 1:...

Åtgärder Origami Spinning Top Toy Video Tutorial

Lär dig hur man gör en papper origami spinning top toy video tutorial.Detta är både modular och handling origami modell. Detta papper är awesome kommer du att älska den. Bara ta 3 kvadrat pappersark och göra en.Video tutorial av Ventsislav Vasilev (O...

Buzz Lightyear Mini replik (Toy Story)

här är min Buzz Lightyear Mini replika åter skrivit på grund av min gamla bilder. Han skars hälften som en riktig leksak så jag kunde lägga till bättre artikulation till honom. Hans ben var gjorda av en mega block iron man siffra. Ansikte, bröstplåt...

Toy Story 2 the cleaner's tool chest

En av mina favoritscener i Toy Story 2 är Woodys reningsprocessen, i som avbildas en awesome toolchest, med oändliga lådor och dolda fack, jag älskar sättet att Woody är reparerad och rengöras. Detta instructable (min allra första en faktiskt) visar...

Öl låda Julkalender

I Tyskland firar vi jul den 24 December. Traditionellt har du en Advent kalender med 24 behandlar för var och en av dessa dagar. En öl låda 0,33 l öl innehåller 24 flaskor.Tillfällighet? Jag tror inte!Göra en alternativ Advent kalender featuring 24 d...

Toy Car hylla (tillverkad av 2 "x 4"s)

Min son har ett stort antal leksaksbilar. Tändsticksaskar, Hot Wheels, billiga plast sådana och metall die cast byggleksaker. Han älskar dem, alltför. Men som de flesta barn lämnar han dem överallt. Hans mor och jag brukar bara dumpa dem i en hink oc...

Merry Rx-mas: Piller flaska Julkalender

Jag blev inspirerad att göra detta piller flaska Julkalender som gag gåva för min svärmor efter vår familj hade en mycket upptagen år, medicinskt sett. Jag har sett adventskalendrar med olika typer av behållare ordnad in i form av ett träd och se så...

(Prinsessa) Jessie från Toy Story!

Min 2 år gamla har nyligen blivit besatt av Toy Story, så naturligt i år hon insisterade på att vara Jessie. Bra tänkte jag, lätt nog... men nej, min girly tjej behövde vara prinsessan Jessie! Okej, kan jag göra detta. Utmaningen accepteras!Ärligt ta...

Julkalender jul sprit

några tårar sedan blev jag besviken över det faktum att jag inte kunde hitta en anständig vuxna Julkalender, jag trodde jag skulle ta det på mig att skapa något lite mer passande. Om du gillar jul och njut av en festlig supa, kommer du att älska jule...

Öl Julkalender

räkna ner till semestern med en särskild kalender som avslöjar en annan öl varje dag. Öl-Julkalender lägger ett litet mysterium till din semester dricka. Det finns 24 dagar i de flesta adventskalendrar, men min är 25 - för om det finns någon dag när...

Toy Mod: Konvertera en TR-550 Star trek Tricorder i en digitalklocka med fotoram

jag skulle använda min leksak TR 550 Star Trek TNG Tricorder som ett fall för min Mini Arduino miljö bildskärm, men det passade. Så jag hittade en Digital nyckel-kedjan bildram köpte jag på Radio Shack på clearance för 5 spänn, och gissa vad, det pas...

Hur göra Spinner Top Toy från DC Motor

Gör Spinning Top Toy från återvunnet likströmsmotor, som alltid dess mycket billigt, enkelt och roligt att göra.Steg 1: Vad du behöver:DC-MotorSkruvmejselSteg 2: Hur man gör det:Steg 3: Jag kommer att göra en Q & en Video:Om du har någon fråga även o...

Hur man gör en Smart Toy - Smart Toy del 1 - bygga din leksak

Detta är en öppen källkod var alla kan vända det egna mjuk plysch leksak till en smartare leksak på bara 15 minut. Det är fantastiskt att se vad alla kan göra och se alla där skapelser.Steg 1: Hur till göra en Smart Toy - The Smart Toy Del1 - bygga d...

Gruppera Toy Soldier kostymer

Detta var en rolig och mycket framgångsrik kostym. Folk gick nötter när de såg oss. Vi kändes som kändisar med alla kameror blinka och folk pratar som vi ställde. Reaktionerna var oändliga från "som rocks!" till "det är episk, bästa kostym...