Trä-och dalbana SetFör några dagar sedan, jag var i det välkända situation, när du plötsligt kom ihåg att du borde ha tittat för en gåva men helt enkelt glömde det. Så behövde jag en relativt snabb gåva. Det var då idén till denna trä-och dalbana som kom in i mitt sinne. I början var planen att helt enkelt skära en tunn stam i skivor. Projektet blev dock lite mer komplex över en förvandlas till en endags-far-son projektet byggprocessen. (Kolla in min fars instructables profil här. Helt värt det..) Så vi körde kort i tid, använt vi mest resterna från andra projekt eller saker vi hittade i vår trädgård.

I detta instructable, visar vi hur vi har byggt det och hur du kan göra din egen trä dalbana Ställ.

Se Steg
Relaterade Ämnen

PROJEKT-och dalbana

förra året tillbringade jag ett löjligt antal timmar bor efter skolan för att leka med leksaker. Min inspiration för att bygga denna coaster kommer från min extrema avsmak för traditionella klass 9 teknikprojekt. (mus fälla bil, popsicle stick broar,...

K'nex berg-och dalbana

min första färdiga berg-och dalbana. Det tog mig ca 2 månader att bygga, men totalt sett var ganska lätt. Jag kommer att lägga upp en video snart.Snälla, ingen kritik....

Berg-och dalbana kostym 2009

här är våra Halloween kostym för en berg och dalbana som vi tillsammans på Halloween dag :D Snacka om att ha rusat ;)...

DIY Minecraft berg-och dalbana

här är hur man gör en berg och dalbana...I MinecraftHoppas du njuterSteg 1: Gör i början och slutet Det första steget är att se var dina berg-och dalbanor början och slut skall. Detta bör inte använda power järnväg.Steg 2: Upp och ner Göra berg och d...

Anpassade Drink-och dalbana | Joker

I detta Instructable kommer vi att göra en enkel men ändå cool letar-och dalbana.Du kan göra någon design som du vill. Det är snabbt och enkelt.Vad behöver du:Plexiglas/akryl bladDu kan få den färdigskurna från eBayKalkerpapperSkrivareJärnSteg 1: Skr...

3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)

3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design....

Öl-och dalbana iPhone stand

jag kör musikevenemang i barer och få förvärras av hur många människor avfall öl mats. Om de kastas på människor, blöt av utspillt drycker eller rivits upp utan anledning, kommer alltid de fattiga små sakerna att slösa. Jag insåg att de är gjorda av...

Drakens eld - K'nex modell berg-och dalbana

Välkommen!Många människor har frågat mig för K'nex berg-och dalbana bygga hjälp, här kommer jag att gå igenom de steg jag tog för att skapa en rekreation av drakens eld på Canada's Wonderland. Jag ska också påpeka några riktlinjer och tips jag använd...

Hårddisk-och dalbana

du bara ersatt din laptop hårddisk och önskar att du kunde göra något nyttigt med dålig enheten? Gör en intressant-och dalbana att placera under dina drinkar och imponera på dina geek vänner.Steg 1: Få vissa klibbiga fötter Gå till din lokala järnaff...

Kork och dalbana

I bra upcycling mode, jag hade några extra korkar hängande runt huset som jag inte hade blivit av ännu, så jag beslöt att försöka göra några awesome kork underlägg med leveranser jag hade hängande runt.Steg 1: leveranserHär är vad jag använde för att...

Hur man gör en söt Drink-och dalbana

detta kommer att visa dig hur man gör en enkel drink-och dalbana av mycket grundläggande och gratis material att sätta glas, burkar och andra drinkar på att förhindra att lämna ringar på träbord, etc.Projektets tid: 1-2 timmar (inte inklusive torktid...

Penny-och dalbana: Göra en dalbana för $. 16!

Kopp glasunderlägg kan kosta upp till $100! Lyckligtvis finns det ett sätt att göra en mycket trevligt-och dalbana för mindre än $. 20! Denna coaster är gjord av pennies (och varmt lim) och är en stor conversational mittpunkten. Njut!Steg 1: material...

Roll-a-och dalbana!

Roll-A-och dalbana! - Titta på fler fantastiska videor här hoppa den här steg för steg-rida och ta reda på hur du använder gamla tidningar för att göra dryck glasunderlägg som står sig genom tiderna. Bli kreativ och återvinna samtidigt!...

SkyRush - en K'Nex berg-och dalbana

Hej alla och Välkommen till mitt senaste projekt, SkyRush. Detta är en liten, men cool K'Nex berg-och dalbana. Det använder cirka 500 K'Nex delar och över 16 fot spår. Jag kommer inte att ge en exakt Instructable om hur man gör detta exakt, men detta...

Min Knex berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som jag tillbringat lång tid arbetar på. Den använder 28 bitar av orange spår och motor från Rippin raket 2 dalbana. Detta är min första berg-och dalbana så jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!...

Diskett-och dalbana rymmer 1,44 MB av din favoritdryck - varmt eller kallt!

Här är en 2-minuters projekterar för dig! En examen i Rocket Science är inte nödvändigt, men det säker skadar aldrig!Du behöver:* Diskett (lycka till att hitta ett av dessa paleolitiska doodads)* Kände (självhäftande filt är häftigt, om du inte har d...

Minecraft berg-och dalbana

detta är en berg och dalbana som kan byggas på valfritt spel. Den använder rails, makt skenor, glas, kvarts, ull för din "Cloud 9" tecken på tur och din rainbow tunnel. Det är ganska enkelt att göra så jag ska göra en snabb guide om hur man gör...

DIY hemgjord bärbara Arduino kaffe-och dalbana med temperatur indikator LED

Många saker hända bara genom att dricka kaffe. Big business framgångsrika idéer kommer medan människor chattar med kaffe. Jag älskar att ha kaffe speciellt när jag är på kontoret. Jag är ganska säker på att alla där ute älskar kaffe. Men när jag gör...

Göra en Batman-och dalbana

Jag älskar pyssel. Jag gjorde en lätt batman-och dalbana med skumgummiplattan. Du kan lägga till andra mönster eller logotyper också.Steg 1: Samla alla leveranserLeveranserHårt skum styrelsenGeometri kompass och pennaAffisch färgSvart kort slaglängd...