Trafik-varning Cykelkärra tillverkad av en skräp cykeldetta är en trailer från en $10 loppmarknad cykel, sågade i hälften. Allt har skruvas ihop--ingen svetsning. Det riktiga hjulet från ursprungliga cykeln rullar bakåt i förhållande till den riktning det rullade när cykeln var intakt. Det innebär att frihjul inte frihjul, och pedalen går runt, varning förare att lämna gott om utrymme.

Andra funktioner inkluderar en låsning hitch och låsbara lock på rutan. Det enda problemet är att tyngdpunkten är för hög och det är lätt att rulla på trailern.

Jag gjorde detta ungefär 20 år sedan. Ledsen jag inte har fler bilder. Headsetet är fortfarande intakt, dolda i denna bild, att gå med gaffeln som håller rätt (tidigare) framhjulet upp och ner rören som nu stöder under rutan.

Relaterade Ämnen

Cykelkärra tillverkad av en tak-rack och brand vakt

lyckades jag få ihop olika delar för att skapa en multi-användning Cykelkärra.huvudramen är en gammal bil aluminium tak-rack, montera hjulen var svårt men jag utnyttjade de klammer som följde med det (ledsen jag inte vet det korrekta namnet för dem)....

Enda hjul Cykelkärra

trött på klumpiga längs enkelspår stigar med två däck på din släpvagn kämpar för spår? För full av stolthet till plunk ner degen för en affären en? Aldrig igen. Med detta instructable, kommer du vara avundsjuka på leden.Jag byggde denna trailer att a...

Red Baron barnets Cykelkärra

detta instructable kommer detalj hur man gör ett litet flygplan Cykelkärra. Jag gör dessa till salu, men är glad om andra människor prova på den. Jag gör en plan, tåg, tank, taxi och traktor version av dessa. Min son älskar denna särskilda trailer (d...

Fyra hjul Cykelkärra med justerbar längd

denna Cykelkärra kan användas för transport av tunga eller mycket långa material. Det kan också användas som handkärra.Efter 2 års användning, hitch, anslutande inlägg och lagren har ändrats vilket gör trailern mycket bättre!En 4 wheel vagn eller slä...

Bärbar Solar Generator på en Cykelkärra för Burning Man

AKA Solar panel på hjul, aka Post apokalyptiska makt vagnen, aka cykel Dance Party USA, alias jag ska koppla upp en elmotor till denna cykel cuz släpvagnen är så jävla tung från batteriet...Låt mig först börja med att säga detta inte är en plan på hu...

Enkla nr-Weld Cykelkärra

som med alla bra instructables, föddes här en nödvändighet. Jag behövde för att få en massa saker från punkt A till punkt B.Jag är en gatsopare så jag behövde en cykel och trailer till få mig till loppisar, curb varningar, deponier, soptunnor, etc. V...

Tillfälliga Cykelkärra

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en tillfällig Cykelkärra en släde, en kick scooter, en bar med aluminium och en massa skrot trä. Och några skruvar och silvertejp.En Cykelkärra är en tvåhjulig vagn att hänga från din cykel, att tran...

Enkel trä och bambu Cykelkärra

denna enkla trailer är lätta, Billiga och kan hålla två 5-gallon spannar med vad du vill. Det kan koppla till någon normal cykel och kan byggas med grundläggande verktyg. Ett rep kan användas i stället för cykeln, förvandla detta till en vagn 2-hjul....

En Cykelkärra? Det är otänkbart!

Här är en annan cykel släpvagn, Japp, en annan en. Jag gjorde en sak som jag inte har sett någon annan göra så jag tänkte att jag kan lägga ut också.Steg 1: Hitta din ram jag byggde min senaste cykel trailer från början, men jag hade en full metall b...

Gör en Cykelkärra för mindre än $10!

Använder en cykel är ett bra sätt att zip runt stan och springa ärenden, men vissa jobb är lite mer än en cykel ensam kan hantera. Vad sägs om carting runt kannor vatten eller livsmedel? Hur får du elverktyg till en vännerna hus att arbeta med ett pr...

Multi Purpose Cykelkärra

Denna trailer tjänar flera syften som en trailer hitch last fack, cykel rack, mono hjulet enkelspår trailer, två hjul verktyget vagn.Steg 1: Alternativ 1 - last fackDetta är en standard Harbor Freight last bricka. Två av aluminium cross medlemmar har...

Conduit Cykelkärra

bygga en fin Cykelkärra ur en bit av elektriska ledningar och några gamla cykel bitarSteg 1: Vad du behöver Två cykel gafflarhjul för gafflarnaEn bit av 10' stål elektriska ledningar som kan passa (snuggly-ish) över huvudet på cykel gaffeln. 1" condu...

Kiddie Cykelkärra, alla vuxit upp

när mina barn var unga, vi köpte en tvåsitsig Cykelkärra från Costco som kan fungera som en barnvagn. Det där följde min cykel överallt. Men, som är typ av barn, de växte upp. De lärt sig att rida sina egna cyklar och trailern var förvisad till lagri...

Tillbaka till den framtida Cykelkärra

Någonsin behövt till jazz upp din barnen Cykelkärra för en kommande rida? Jag har behov av varje år när vi deltar i Utahs antilop av Moonlight cykeltur. Det är en 24 mil tur som börjar kl 10 och kostymer uppmuntras. Årets tema var tillbaka till framt...

Förvandla din säng till en Cykelkärra

detta är den snabbaste Cykelkärra jag någonsin gjort.Jag gillar det eftersom det är ljus och har gott om plats att surra) en ny madrass) en gammal madrass) armloads munkar att leverera till hungriga clueless harvard-studenter) alla datorer kan du hit...

Kombinerade cart Cykelkärra

jag hade behov av en större Cykelkärra, men lite medel, och minimal verktyg att bygga en. Jag redan ägde en Cykelkärra som en gång var en av de "kid varukorgen" typ släp som jag hade tagit bort för omslaget och förstärkt med olika bitar som en g...

Mångsidig "carry-a-bike" last Cykelkärra

Om du är någonting som jag, du inte bara gillar cykling men har valt cykeln som din favorit transportmedel. Du som praktiska lösningar som gör att du kan använda din cykel som ofta som möjligt, att övervinna utmaningar för godstransporter som normalt...

Enklaste last Cykelkärra någonsin!

Ja, jag vet inte hur man svetsa, men jag vet hur man kludge! Denna trailer tar dig mindre än 30 minuter och under 10 dollar i delar om du kan få en begagnad släpvagn som någon tossing. (Prova craigslist eller freecycle.com för människor att bli av me...

Konvertera ett barns Cykelkärra till en Cargo undertexter.

Efter 7 år av trogen tjänst var våra Cykelkärra till någon nytta längre eftersom våra barn cykla själva. Som vår typ av cykelturer till längre sträckor (flera dagar), behöver vi dock ett bagage släp istället.Istället för att investera i en cargo unde...