Transplantera din kruka!i detta instructable jag lär dig hur man korrekt transplantera dina växter när de är redo att flytta från en mindre pott eller marken till en större eller permanent potten säkert och oskadade.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Transplantera dina tomater plantor

Jag vilja brukar börja min frön i en stor pott och starta en massa frön i potten och dela upp senare, det gör för konkurrens mellan starterna och det är lätt att se de starkaste som senare kommer att producera bättre. Även om du har en 100% grobarhet...

Transplantera dina clasic enda knapp mac musen inards

trött på dum letar nya möss? trött på din klassiska enda knapp mac möss brist... allt annat än en knapp? Ill Visa dig hur man transplantera inälvsprodukter av en cheapo goodwill mus till din mac musen att göra en perfekt balans av stil och funktional...

Bygga en enkel hydroponiska wick system och undvika tipburn på din houseplants

jag ska lära dig hur man gör en enkel hydroponiska system med material som du sannolikt har runt ditt hus. Detta system möjliggör din houseplants att välja hur mycket vatten de vill dricka och kommer att utveckla den gröna fingrar lättare.Steg 1: Pro...

Bygga en mosse för köttätande växter i din trädgård!

Gör du odla köttätande växter utomhus? Om du bor i ett område där detta fungerar, så varför inte ställa upp dem på sina egna mosse? Detta är hur de växer i naturen, så att de ska känna sig hemma, och de kommer ser bra ut. Som en extra bonus, det finn...

Gör din egna dumper/Pot lyftare (15 min, $3)

försöker manövrera en stor gryta är mycket svårt, potentiellt farliga, och helt enkelt obehagligt - riskerar du att skada dig själv, din kruka eller din anläggning. Jag har en Stukad fotled just nu (och för de senaste 12 åren), och jag måste vara för...

Hotel matlagning (eller hur man inte tömmer din plånbok äta ute)

gick jag till ett hotell för en konferens. Sporrade av det faktum att vi bara hade ätit ur och hade inget sätt att värma maten (ingen mikrovågsugn, spis, etc) jag fick en idé: Hur kan du laga mat på ett hotellrum?Så i ett försök att bevisa det gick,...

Hur att transplantera RFID-Chips

RFID (radiofrekvensidentifiering) system är runt omkring oss. De hjälper oss att få genom toll booths snabbare. De hjälper butiker hålla ordning på lagret. De är även i en massa leksaker.Men det finns ingen anledning varför RFID-chips behöver bo i de...

Odla din egen mammutträd träd

Så långt tillbaka som kan jag minnas, jag har alltid varit imponerad av mycket stora träd. Som barn, jag ansåg sequoias som jätteträd från Kalifornien och jag ofta skulle känna igen dem i dokumentärer. Senare insåg jag att det faktiskt var några av d...

Mini 3D tryckt tefat för under din Mini Planter/Pot

Det finns dessa mini suckulenter som jag köpte på en loppis som jag har velat sätta i en keramiska krukor så de ser lite trevligare. Jag äntligen hittat några söta grundläggande mini krukor som är perfekt storlek men jag har inte kunnat hitta mini te...

Själv långtidsvattnande kruka infoga för stor gryta

beslutade vi att vi skulle börja växa våra egna anläggningar i år, både spara pengar, och har fräschare, hälsosammare mat tillgänglig för oss i huset. Vi bestämde oss vårt första projekt ska vara vår kök örtagård.Våra stora hindret är begränsad tid a...

Lätt virka täckning för en inomhus-/ kruka växt, vas eller burk!

Om du har en ful kruka/vas/burk som du inte gillar att titta på, har då du hittat rätt Instructable! Detta är super lätt att göra och kan göra vasen slut ser mycket attraktiv!Jag sätta en burk med jord i den med en Aloe Vera växt i min och jag har de...

Förbättra din keramik med Sugru (för en eldfast, icke-slip, icke-scratch, dekorativa bas)

Varför kombinera dessa två material?Människor har varit arbetande keramik i årtusenden, men modern Super material, Sugru, (ett formbart silikon bindemedel) är bara några år gamla - så vad bättre sak att göra än att försöka arbeta med båda dessa till...

Kruka växten Monitor drivs av Arduino

Hej där stötarna, jag såg nyligen en video på gör youtube sida kallas krukväxt beskyddare och jag gillade tanken på ett plant health monitor men jag ville ha min till har en egen display så jag kunde alltid hålla ett öga på data. Så är här min bygga....

Hur man odlar grönsaker växter!

Min instructable visar hur man odlar växtervissa är lätt att och vissa inte. Detta är en bra växande guide för nybörjareVem är Ekenstierna att lära sig hur man odlar vegteables.VÄXANDE KLIMAT KOMMER MIN PLANTA TÅL FROST? ÄR DET BÄST ATT ODLA MINA VÄX...

Seed Starter

om du befinner dig i februari längtan för färska örter och ljuset, spendera resten av året samla plastflaskor för dessa frön förrätter. Som en bondes dotter, jag kan vanligtvis ta hand om växter, men de löper störst risk att dö vid fröplanta scenen....

Vertikal pall trädgård

Vänligen rösta på min vertikala trädgården i trädgårdsskötsel tävlingen och gröna tävling! Tack!Jag flyttade från ett hus med en stor bakgård till en plats med ganska bra storlek balkong. Så mycket som jag älskar att trädgården, utrymme kommer för at...

Billiga krukor att starta trädgårdsväxter eller inomhus trädgård.

jag som många människor tycker om att plantera en köksträdgård i sommaren, dess njutning och en pengar sparare. En av de problem som jag måste ta itu med är att jag bor i Ohio, och vi har normalt en mycket blöt fjäder. Tillsammans med det senaste åre...

Plantera höns och kycklingar

höns och kycklingar är rejäl och en utmärkt växt för en ny eller början trädgårdsmästare. De flesta klarar temperaturer ner till -5 Fahrenheit, och kan användas som en krukväxt, utomhus växt i kruka eller kan användas som en utomhus marktäckande.Höns...

EASY miljövänlig trädgård krukor gratis! Återvunnet, grön, tidningen frö plantering krukor för våren!

Detta lätt instructable kommer att visa dig hur du aktiverar att tråkiga gamla papper fylld med dåliga nyheter och annonser för skit du inte har råd till Groddplanta krukor för din våren trädgård. Inte bara kommer du att återanvända din tidning, men...