Trekantig pall Vin Rack för 6 flaskor och 4 kopparFortfarande på lastpall + vin sak, låt oss gå lite hårdare. Vad sägs om en trekantig pall vin rack för 6 flaskor och 4 koppar? Låter bra rätt?

Tid att arbeta.

Portugisisk version finns på www.foradoescritorio.com.br

Design av Douglas Schneider.

Material:

Lastpall

Skruvarna

Trälim

Lack

80 grus sand papper

Verktyg:

Cirkelsåg

Jig såg

Drill

Orbital Sander

1/2 i platt borr

Hålet såg

Se Steg
Relaterade Ämnen

DC. pall vin RACK

Jag hittade en lastpall på sidan av vägen. Brukar de inte är i mycket bra form men den här var annorlunda. Denna pall hade något... stil. En speciell bygga var i sin ordning. Jag hade aldrig gjort ett vinställ från en pall men jag ser dem på pinteres...

Hur man gör en 24-flaska vin rack lagring kub

Denna lätt Trä Vinställ bygga kan göras för $25 och rymmer cirka 24 flaskor vin. Bygga flera kuber och stapla dem tillsammans för att bygga din egen personliga vin lagringsenhet, eller bygga den mindre counter top versionen av detta projekt som hålle...

Svensk stil Vin Rack - på "Billiga"

en snabb anteckning att börja... Jag har aldrig tagit en butik klass och har inte någon verklig Snickeri färdigheter att tala om, så ta inte min instructable som det bara/bästa sättet att bygga något sådant! Också, eftersom jag inte ofta sysslar med...

Bar Service vagn med glas vin Rack (från Vintage Sewing stativ)

Min fru och jag hittade en kasserad, skadad vintage sewing stå på en kvarter gatan trottoarkant och trodde det skulle vara bra för något, men vad? Jag sy inte och sista gången min fru sydde, hon sätta en nål genom sitt finger och jag var tvungen att...

Vin-rack penna/pennhållare

detta är ett vin-rack penna/pennhållare tillverkad av 12 koppar och en winerack det är ganska enkelt men mycket kompakt!Steg 1: Shopping Vin-Rack---------http://www.cranville-wine-racks.co.uk/Classic-12-Bottle-Wine-Racks-p-16138.htmlJag rekommenderar...

LED lyser Upcycled Vin Rack med återvunnet pall och flaskor

Hej alla, Michael från Elementärt LED här.Denna steg för steg handledning visar hur jag satte ihop en LED lyser upcycled vin rack. Projektet var mycket roligt och mycket givande. Jag hade velat göra ett projekt som använde återvunnet material ett tag...

Jordbävning-bevis Vin Rack

jag har nog vin att vill ha ett vinställ, men jag bor i ett seismiskt aktivt område. Det tog bara en flaska vin falla av min tidigare Vinställ och slå sönder på golvet för att göra det ganska klart att jag ville ha en jordbävning-bevis vinställ som s...

Träslöjd vin rack

Gillar du vin? Gillar du saker hänger på väggen som håller ditt vin för dig? Gillar du faktiskt ha ett vinställ hängande i ditt kök? Om någon av dina svar på frågor ja då är denna Inscructable för dig! Denna särskilda presentation här är här för att...

Väggmonterad vertikala trä vin Rack

vill ha en unik och elegant plats att sätta dina flaskor? Inte bara är detta vin rack en stor space saver, det ger väggen helt liv!Vad du behöverTvå 2 "x 4" träbjälkar, 6 fot lång (jag använde ceder)Vin eller champagne korkar kontra sjunka hålTi...

Vin rack bokhylla

Utvecklaren av vår lägenhet verkar har konstruerat allt utom väggarna av MDF (dvs komprimerade oatmeal). Ändå verkar det rimligt robust, förutsatt att det inte blir våt.Som sagt, slapp bokhyllan i vårt kök har varit stör mig för vissa tid (och square...

Hög kapacitet Vin Rack

Hi internet!Detta är min första instructable, så låt mig veta om du har några frågor om jag ska ändra något. Detta vinställ att hålla mer än 100 vinflaskor (750ml flaskor). Detta vinställ kostar inte för mycket att bygga, särskilt om du har trä ligga...

Vin Rack Guitar Stand

detta bokstavligen tog mig fem minuter, men jag tänkte jag skulle dela det ändå.Jag hade en extremt billiga pine vin rack knackar runt huset; den typ som byggs genom att ansluta flera balkar tillsammans med dymlingar.Vin aldrig verkar senast tillräck...

Plast Vin Rack

detta är en plast vinställ som jag gjorde för, och på jobbet. Även om vi hade en trevlig uppvisning vin rack någon annanstans, hade vi inte en anständig vinställ bakom baren. Racket var gjord helt av saker vi hade runt restaurangen. Hela tog ett par...

Upcycled Vin Rack Planter

Denna gamla vinställ hade följt oss genom tre drag men hade aldrig en gång använts för avsett ändamål (kanske mest på grund av att vi inte är vindrickare - varför vi ens hade sak är lite av ett mysterium!). Men alltid kärleksfull till re-syfte objekt...

Lätt PVC pipe vin rack

julen kommer och det betyder den ändlösa jakten på den perfekta gåvan för familj och vänner. Våra PVC pipe vin rack är den perfekta presenten att göra. PVC-rör hittar du på din lokala järnaffär och sedan allt du behöver är ett rör av PVC lim och en b...

Mitt Vin Rack

goda nyheter alla,Kom ihåg min vän, en som ber mig att bygga henne ett skoställ:Tja, hon klagar inte ha en ordentlig utrymme att hålla hennes vin så hon frågar mig om jag kunde hjälpa. Efter viss hänsyn vi båda överens om att utrymmet under hennes ma...

Diskret justerbar Vin Rack från boken avslutas

ett enkelt och billigt sätt för att Visa / lagra flaskor vin.Steg 1: Vad du behöver För detta instructable du behöver...1. några bra australiska rödvin. Jag föredrar shiraz från McLaren Vale i Victoria, men en Cab Sav från Margaret River kommer att g...

Magnetventil Vin Rack

detta är hur jag gjorde ett vinställ som använder solenoider för att slå vinflaskor. Detta projekt ingår dessutom lysdioder, växlar och tryckgivare alla med hjälp av Arduino Diecimila, Et-DOUCT8 optoisolator och Max/MSP.Steg 1: Gör ett vinställ Vinst...

Att göra en över skåpet Vin Rack

min fästman och jag har precis flyttat från en lägenhet till en hyra hus och jag har varit på eld bygga saker i garaget. Det senaste projektet är ett enkelt vinställ att hålla trevligare flaskorna ur vägen och använda upp en del av det tomma utrymmet...