Tribal Print inspirerade broderade hjärtat



i min mode design klass lärde jag mig hur brodera, vilket var riktigt kul. Stygnen som jag använde var en tillbaka stygn och satin stygn. (och misslyckade franska knutar)

Vad du behöver:
* Broderi nål
* Broderi hoop
* Brodertråd val
* Penna
* Bomull servett (eller tyg val)

Först började jag genom att rita ett hjärta på tyget med penna och tribal som mönster. Jag gillade tanken på vissa linjer är ojämn, för mig ger det arbete det handgjorda look. Jag upp 6 strand tråden i 2 trådar eftersom för mig det är lättare att arbeta med och jag fick mer tråd ur den. Jag började på spetsen på hjärtat och arbetade mig vägen upp med minimal misstag med den svarta tråden. Alla svarta stygnen var tillbaka stygn utom den lilla prickar på toppen. Dessa punkter var misslyckade franska knutar och blev riktigt liten x I min design lämnade jag några rader tomma så jag kunde lägga till färg. Raderna i färg gjordes med en satin stygn som tog en evighet att avsluta. Nu är du klar!

Relaterade Ämnen

Tribal Print Design

Intresserad av Tribal konst?vill du skapa en cool T-shirt för att sport din kärlek till tribal print?Här är hur du kan göra en funky t-shirt i 15 enkla steg.Allt ni behöver är Photoshop och Illustrator programvara och lite inspiration.Låt oss komma i...

Tribal Print skor

Steg 1: Köpa några vita skor. jag köpte min på walmart för $5. (Ganska bra kvalitet.)Steg 2: Skaffa Sharpies. Innan du använder sharpies använder en ljus penna eller penna rättvis till vara kassaskåp. ;) använda en vanlig sharpie och en stor en. Du k...

DIY Tribal konst inspirerad lampa

Plötsligt kom jag upp med idén att göra denna lampa. Medan jag gjorde lampan i mitt huvud: p det verkade ganska bra så jag tänkte... låter ge det ett försök och se hur det blir.Tja, jag är nöjd med resultatet och jag tror att tribal konst inspirerad...

Tecken på bröllop!

Dessa är de tecken som jag gjorde för mitt bröllop att peka gäster från huvudvägen till teatern där vi har ceremonin och från huvudvägen till baren där vi ska ha i receptionen. Hjärtat av receptionen tecken matchar broderade hjärtat på baksidan av mi...

Söt virkad blomma handväska

Hej! Idag ska jag visa dig hur man gör en lätt virka blommaHandväska. För att skapa denna plånbok är allt du behöver veta hur man kedja, enda virka, dubbla virka, slip stitch, minska stygn och skapa en Magic Circle.Denna handväska kan justeras till v...

Broderade konversation hjärtat sticka glasunderlägg

redo för alla hjärtans dag av piska upp din egen uppsättning konversation hjärtat glasunderlägg! För mer information se min blogg JustBCrafty.comMaterial:US storlek 8 stickorkamgarn vikt akryl garn, vit och V-Day inspirerade färgerStickade hjärtmönst...

DIY tillbaka till skolan datorer │ Tumblr inspirerade │ fjädrar & Tribal elefanter

Även om inte jag i skolan längre, älskar jag att dekorera mina journaler och bärbara datorer för Youtube-videor bara få mig inspirerad och motiverad varje gång jag plocka upp. Tro mig det fungerar!Du kan få bärbara datorer och markörer på dollarn lag...

Broderade tyg manschetten armband

liksom många avlopp eller quilters, jag har massor av tyg skrotar stashed bort som är för små att göra ett plagg av, men jag hatar att se gå till spillo. Spara dina klipp och återanvända dem med denna snabba och roliga projekt. Jag blev inspirerad av...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Upcycled broderade Jeans

Broderade Jeans är det nya modet i sommar. De finns nästan överallt, som inspirerade mig att göra min egen diy version!Steg 1: Du behöverEtt par jeans, broderi tråd, allmänna sömnad leveranserSteg 2: Gör designInnan med brodyr, ungefär skissa på den...

Smide min 2013 kniv hund Neo-Tribal KITH kniv inträde...

Dessa bilder visar några av stegen i processen att skapa min 2013 inträde för kniv hundar Neo-Tribal "Kniv i hatten". Denna kniv har skapats från en hovslagare rasp. Eld från min smedja gav det liv. Min hammare bildade det är sharp. Fingerskydde...

Adafruit Adabot Robot hjärtat Plushie

vi < 3 Adafruit. Precis som det finns legioner av iblers som är fans av instructables, för lojala fans av Adafruit (Jösses, vad du kallar dem, adafruits?) gör din egen Adafruit Adabot Robot hjärtat Plushie. Alla behöver en kram.(lim är inte torr på g...

Paw Print hund behandla burk

Stash hundens favorit behandlar i denna söta och färgglada paw print burk! Här är den bästa delen: du kan använda diskmaskin Mod Podge på den och placera i diskmaskin eller Skölj bort i diskhon!Steg 1: Ta ditt materialHär är vad du behöver att göra d...

DIY-SLS-3D-Printer

I denna anvisning vill jag visa dig hur man bygger en DIY Selektive-Laser Sintring (SLS) 3D-skrivare. Jag är 17 år gammal och gjorde allt själv. Sedan 6 månaden min stora dröm var att bygga upp en fungerande SLS-3D-skrivare, men det finns ett problem...

Veckla upp 01: Projektion på Print

Projektion på Print120 x 120 cm duk + 3 minuter om / V slingaDigital skulptur studierVeckla upp serien är ett pågående form experiment inspirerad av fenomenet morfogenes (från grekiska, "början av formen", den biologiska process som orsakar en o...

Viktigt familjen dagar ram & Print

present jag gav till min man på vår bröllopsdag, jag kunde göra detta inramade bit av familjens historia i ett par dagar.Det tog längre tid att markera 25 + bilder att välja mellan att placera på mattan än det gjorde för att faktiskt sammanställt det...

Hemgjord Jello och hjärtat Banana

alla hjärtans dag är en av min favorit semester. När mina barn växer upp; Jag försökte alltid mata dem hälsosamma livsmedel. Jag begränsade mängden socker och ohälsosamma ingredienser de åt genom att göra jello, med hjälp av fruktjuicer och jag serve...

Broderade Kokeshi Doll

stora lilla objekt att ge som gåva. Några alternativa fyllning kan vara: potpurri, lin frö med lavendel eller mint för en påse för underbar låda eller som jag använt i detta instructable, quilters vadd för att göra en söt liten docka.I detta Instruct...

Tribal inspirerat naglar...

denna spik konst inspirerad av afrikanska tribal konst. Afrikanska tribal konst innehålla abstrakta streck och punkter.rösta på mig i skönhetstävling :)Steg 1: Saker du behöver: Vitt nagellackSvart nagellackÖverlackNail polish removerBomullsrondeller...