Tron ljus Disk (EL Wire snart!)Din egen Tron ljus disk, jag ville vara realistiska och användbara så men istället gick jag med plåt > =)

Ljus disken är gjord av 26ga stål plåt och är ond skarp, jag använde en vinkel sak vi hade på våra kontor och fann att ed längd är ca 20 grader, som en gång slipas (som vi gjorde), kunde de-Ulfs alla dina vänner.

Ja skär inte på grund av att jag mig bara hålla detta ting som enkelt kan döda någon och måste behandlas som ett vapen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tron ljus

Aldrig vara rädd för mörkret igen med denna Tron ljus! Använda den som en nattlampa eller bara en cool inredning. Jag älskade utseendet på den nyaste filmen Tron och bestämde mig för att äntligen skapa min egen version av en identitet-skiva. Jag fick...

3 tråd trailer ljus converter 4 wire fordonet

detta är hur man gör egna 3 tråd trailer ljus + marken omvandlare till en 4 tråd + markfordon. Du är förvirrad om hur dessaepoxi fyllda elektroniska omvandlare är gjorda? Jag sprida lite ljus över ämnet här (ingen ordlek i 10 gjorde). Jag gjorde ocks...

Knex Tron ljus cykel

en modell av en lätt cykel från Tron. Jag gjorde också en modell ryttare för lätta cykeln....

Hur man drar en tron ljus cykel

Detta är min första instuctable hoppas ni gillar det:)...

Tron Legacy Kool part ljus kostym

jag var ute efter en Halloween party butik nära Montreal Kanada som hade en anständig Tron Legacy kostym...Jag hittade den typiska en men gissa vad! Jag passade helt och jag försökte alla storlekar! Fan... också det gjorde inte lyser upp på alla (pas...

Tron. Daft punk el wire kostym!

Tron. daft punk el wire kostym!Jag lagt min design ut med gult garn, sedan beställde runt 100ft el tråd. Färgen jag valde var röd-orange. Jag hand sydde sladden till en skinnjacka och regelbundna denim jeans med finish line. Lim fungerar inte. Jag lä...

Tron Legacy hjälm

i år bestämde jag mig att brainstorma tidigt för att räkna ut vad jag ville vara för Halloween, istället för att räkna ut två dagar tidigare. Med den nya Tron Legacy filmen kommer ut snart och min kärlek till den första filmen Tron, bestämde jag mig...

LED-lit Tron v2.0 kostym

kostymer regel. Glödande kostymer regel ännu mer. För att göra konungen av głowy kostymer - måste du titta ett och samma ställe... inuti datorn:). Genom att följa detta instructable, du har kunskapen och förmågan att göra en LED lyser plagg som ser u...

Tron Legacy kostym - Sam Flynn

hur man gör Sam Flynns kostym från Tron: Legacy. För fullständig handledning Besök http://troncostume.wordpress.com/Steg 1: forskningDet börjar med forskning. Jag tillbringade timmar med att läsa om andras försök att göra Sam Flynns kostym. Mestadels...

Ljus målning 101

Jag har varit att se dessa häftiga ljus målning analoga bilder från Lomography.com och blev inspirerad att göra några experiment med digital innan du försöker på med analoga kameror. Men innan vi går vidare till den mer tekniska grejer, skulle jag ba...

Min inomhus DWC Hydroponics System

detta instructable kommer att omfatta att bygga och drift av ett djupt vatten kultur hydroponics. Så långt, har jag framgångsrikt vuxit banan paprika i denna setup med fullständig lätthet eftersom de flesta av processen är automatisk.Även odlades des...

Hacka en gammal bärbar dator in i en 3D-projektor

om du har en gammal laptop liggande och söker en DIY äventyr, detta kan vara platsen för dig. Jag kommer att beskriva hur du kan gå om att bygga din egen 3D-projektor!Det är inte för svag i hjärtat, och jag inte kan möjligen få in i varje liten detal...

Hemgjord elektroniska tändare

Fireworks är just awesome! Jag har alltid älskat ett bra fyrverkeri med massor av vackra färger och intressanta mönster. De högljudda smällar, lukten av rök i luften - fyrverkerier är ett utmärkt sätt att fira ett brett utbud av evenemang från parter...

Koppar usb pen / flash drive med vakuumrör

jag ville bygga en cool flash-enhet, efter är inspirerade av andra såg jag på indestructibles.Dess kinda ånga punk.Du kan ha den coolaste enheten i skolan eller på kontoret.Detta är mitt första försök på denna stil. Jag tror jag gör det igen med mer...

PandaHall Original DIY projekt - Vintage svart utsäde Bead Choker halsband

vill du lära dig chick halsband? Om ja, kan du aldrig missar dagens Pandahall ursprungliga DIY projekt - bead vintage svart utsäde choker halsband.Steg 1: Material som behövs för choker halsband:Motringar av järn18 x 8.5 ~ 9mm rött glas spetsiga Back...

Renovera sovrum tidsinställd

Vi fick äntligen renovera vår gäst sovrum. Här är "efter" bilden av färdiga rummet. Jag monterade GoPro kameran på väggen i ett hörn av rummet och ställa in den att ta en bild var 60 sekunder. Den redigerade tid förfaller video har togs cirka 18...

Arduino Street Traffic Light - set av brödunderläggen Edition

bygga en enkel Arduino powered trafikljus med oss! Detta instructable är tänkt att gå igenom nästan varje steg, men det finns några antaganden. Läs över intro och det första steget att se till att du är fullt förberedda! Detta är den bakbord versione...

Helping Hands för lödning

detta instructable kommer att visa dig hur man bygger min version av hjälpande händer verktyg.Nu måste jag erkänna att jag inte tänkte på detta själv exakt. Det finns en hel del Helping Hands ibles ute. Vad jag gjorde var att jag tog tre ibles, och t...

Remote matchen

Jag hade nyligen ett behov av att "magiskt" tända en brasa på en Cub. Andra senaste lägereldar hade varit dramatisk, men självklart i deras mekanism (brinnande saker glida ner en tråd eller människor trycka flammande märken i elden). Jag ville h...