Tulip tower vävstol armbanddetta är en lätt och rolig armband för dig och det är verkligen vacker lycka
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en vävstol armband

vänligen kommentera vad jag ska göra nästa. Jag hoppas du kan göra din egen vävstol armband nu ocksåSteg 1: Ta några vävstol band och börja off med en enkel kedja som visas i bilden ovan.Steg 2: Fortsätta att mönstret tills du fick något.Steg 3: Ta e...

Fishtail Rainbow vävstol armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur att göra en lätt Fishtail Rainbow vävstol armband.Här är armbandet kommer vi att göraSteg 1: materialMaterial:En metall krokEn mini vävstol2 x gummiband färger (rosa och grönt). Du kan använda alla färger du vill....

Krok enda Rainbow vävstol armband: Aiko (Original Design)

Aiko är en av min krok enda 6-loopar baserad design i Rainbow vävstol armband. AIKO på japanska betyder ett kvinnonamn från roten ord "Ai" som är kärlek eller kärlek och "ko" som betyder barn. Tillägnad en vän som också är en japansk....

Att göra en Rainbow vävstol armband

Detta är hur man gör en enkel rainbow vävstol armband. Detta är det grundläggande armbandet, inte en av de riktigt fancy. Jag ska göra en sån nästa gång :) Dessa armband är mycket roligt att göra och ännu roligare att bära! Jag hoppas du gillar det!S...

Enklaste sättet att göra en enkel enda rad vävstol armband :)

jag kommer att lära dig de mest enklaste möjliga sätt att göra en vävstol armbandFörst ta en massa vävstol band och en S-krok eller någon krokSteg 1:Steg 2: Första ta en vävstol bandSteg 3: Nästa göra en infinity registrera runt fingrarna med bandet...

Enstaka vävstol armband

Jag kommer att visa dig hur man gör en enda vävstol armband. En som är från rainbow vävstol. Det är ganska enkelt faktiskt. Du kan använda fingrarna, eller en vävstol. Jag tycker att det är enklare och snabbare att använda mina fingrar ändå.Steg 1: S...

Taffy Twist Rainbow vävstol armband

detta är en söt armband jag älskar detSteg 1: Levererar du behöver 1. rainbow vävstol ställa upp som visas i bilden2. rånare band så många färger som du vill3. din virknål eller rainbow vävstol krok4. c-clip eller s-klippSteg 2: Att placera några ban...

Lätt Rainbow vävstol armband med Perler pärlor handledning

denna video tutorial ska show dig hur lätt det är att göra en rainbow vävstol armband med perler pärlor. Detta mönster är bra för nybörjare.Att komma igång med detta projekt du kommer behöver en regnbåge vävstol (och krok), rainbow vävstol band och p...

DIY Rose Double Cross vävstol armband

Denna dubbla korset vävstol armband är ganska lätt. Om du kan göra en fishtail, kan du förmodligen göra detta kors vävstol armband utan problem. Jag gjorde detta med bara två färg gummiband, lila och vit, dekorerad med några blommor. Förbereda den ne...

Double rainbow vävstol armband

denna dubbel regnbåge vävstol (gummiband) armband är något svårare än den enda rainbow vävstol armbandet och en bra att försöka lära sig att hantera looping mer band. : DJag älskar utseendet på denna dubbel regnbåge vävstol armband - det är chunkier...

Chic vävstol armband

En chic alternativ en vanlig vävstol armband. Du kan antingen lämna den vanligt med en kedja eller lägga en charm.Steg 1: Titta på hur man gör det härSteg 2: Du behöverDu behöver en gummisnodd vävstol (de gör dem överallt!)3" av stor kedja band i de...

Dubbel dubbel vävstol armband.

Min egen jag gjorde dubbel dubbel vävstol armband!Steg 1: material Behöver du:-vävstol band-vävstol styrelse-krok-s eller c klipp (ledsen jag inte har c klipp)Steg 2: Att placera band Sätta två gummiband vridna i en 8-form och placera den i två pinna...

Blomma Rainbow vävstol armband

Hej!För att hålla jämna steg med den växande rainbow vävstol trenden, skapade jag ett mönster som jag bara älskar! Blomma Rainbow vävstol armbandet är glada, färgglada och anpassningsbara. Att inte nämna, ganska!Detta är inte ett mönster för nybörjar...

Hur man gör en enda vävstol armband

Steg 1: Få ditt material För att göra en vävstol armband, behöver du en vävstol, ett plocka verktyg, ett "S" eller ett "C" klipp och ditt val av färgade gummiband.Steg 2: Börja tillämpa gummiband Förlägger en av din gummiband sicksack...

Hur man gör Rainbow vävstol armband eller ringar använda trippel diamantmönster

Rainbow vävstol armband med Triple Diamond mönstret är väldigt enkel att göra, (till skillnad från Triple Diamond Ski kullar). Jag gjorde detta en använder Rainbow vävstol 2.0 som har en mycket trevligare metall krok, men du kan lika enkelt göra dett...

Hur man sätter charm armband pärlor på en vävstol armband

Hej killar! Idag ska vi sätta vanliga berlocker och pärlor på en vävstol armband! Njut handledningen, och ha kul!Vad du behöver:En vävstol armband (någon typ, men helst en fishtail eller enda typ)En vävstol bandet krokEn liten pärla eller charmEn väv...

Vävstol armband för Burning Man Gifting

Jag har sett massor av rainbow vävstol tutorials på Instructables nyligen, men aldrig riktigt kände behov av att prova det själv tills jag såg denna vävstol armband handledning av Mark Montano. Han är en relativt ny författare här, men jag älskar han...

Loopy ränder Rainbow vävstol armband

det jag ville ha så dålig julklapp var en regnbåge vävstol. Så när jag öppnade min nuvarande och fick precis vad jag ville, fick jag omedelbart arbeta att göra armband som jag hade sett videor på. Ända sedan jag började titta på dessa videor jag fick...

Pikachu regnbåge vävstol armband

Heyo! Detta är min Pikachu regnbåge vävstol armband tutorial för alla Pokemon/Rainbow vävstol-älskare där ute! När du har din försörjning redo, gå vidare till steg 1!Steg 1: Första öra Placera två svarta band på den mellersta peg av din vävstol. Seda...