Tunga band dispenser! (Från mjölk rutan)Mamma köpte 8 box mjölk! Så när jag drack det jag tänkte: skall jag kasta den i en lagerplats? Dess mer värdefull! Så tänkte jag plötsligt om flicka som kräkningar pastiller i Harry Potter (Weasley guiden wheez) och jag började att göra detta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

VHS band Dispenser

Enligt Wikipedia uppfanns tejp först av Thomas Edison 1422, när han var kung av England. Ursprungligen gjord av gips, varje rulle kostnad 5000 svenska kronan, kunde inte därför den vanliga människan råd "Edisons Plastertape", så försäljning stör...

XO band dispenser

XO band dispenserForm av XO band dispenser är inspirerad av passage av vägar att skapa en korsning. Fördelaren är utformad för optimal funktionalitet och minimal användning av energi och material i tillverkning och förpackning.XO band består av två i...

Knex band Dispenser

jag ska visa er hur man gör ett band dispenser av knex. Den använder mycket små bitar och det är roligt att använda. Låt oss komma igång!Steg 1: Första sidan Detta är den första sidan av band dispenser.1: göra denna panel. Kontrollera att du har y-kl...

LEGO band Dispenser

detta är ett band dispenser gjord enbart av legoklossar exklusive bandet själv. Det skär även med en bit av Lego. Det finns en video som förklarar hela församlingen och hur det fungerar! Också en tjusig liten historia om varför jag byggde den.Steg 1:...

Multi band Dispenser

Steg 1: Gör botten jag inte kommer att få för specifika med mätningar här, eftersom mitt mål var att göra en en storlek passar alla dispenser. Jag tog alla rullar tejp jag hade liggande och lägg dem bredvid varandra och lagt till betydande längd för...

Trä Laser klippa band Dispenser

Jag ville ha en ren söker band dispenser, så jag tänkte jag skulle göra ett försök att göra en. Jag laser skär trä på Techshop.http://Techshop.ws/Steg 1: Klippa och färga Jag utformade filer i CAD först och sedan exporteras en DXF-fil att skära i Cor...

IPod earbud innehavaren av begagnade band dispenser

Dont din iPod kablar alltid trassla efter att ha lämnat den öppen? Dont de få smutsiga också? Väl heres en lösning som fungerar för många av erETT BAND DISPENSER! som innehavareDu behöver:band dispenserhörlurarSteg 1: Få gamla band dispenser Bara wra...

Ficklampa silvertejp band Dispenser

jag såg Creativeman's duct tape dispenser och det inspirerade mig att göra detta till en. Jag bestämde mig att göra min har mer än en funktion.Steg 1: Verktyg och material VerktygDrill1/4th tums borrbruksknivhacka såg eller skärande blad på geringsså...

Trä band Dispenser

jag behövde ett band dispenser för mitt skrivbord men allt som jag hade råd med var en tunn plast en så jag tänkte att jag kunde göra mig en trä och så jag gjorde. Med några verktyg och denna Intructable kan du göra din egen alltför med liten ansträn...

Personliga band Dispenser!

Om du är en listig person du vet att massor av konstnärsmaterial som vi använder varje dag är enkel, vanlig och tråkig. Så har jag beslutat att visa ett enkelt sätt att krydda upp din leveranser!Steg 1: material För detta projekt behöver du:~ penna~...

Bärbar nyckelring band Dispenser

Jag har alltid hittat mig vandra runt huset i evigheter, söker lite tejp och det motsvarar dispenser för att hålla vissa saker ihop. Vore det inte bättre att ha bandet lättillgängligt på din sida hela tiden?Jag designade därför denna liten och transp...

"Sweet" band Dispenser

jag älskar samlar rester av band. Det kan vara en oanvänd bunt som jag hittade i ett hörn av mitt hus eller en massa rester från ett skolprojekt. Jag spara dem upp allt eftersom man aldrig vet när du behöver det för gåva inslagning eller andra crafti...

Hur man gör en enkel att använda band Dispenser

om du någonsin behöver slå in ett paket eller box för utskick eller göra en låda för ett särskilt projekt, måste du ha tape händig. Särskilt användbart när inslagning gåvor vid juletid eller andra helgdagar. Jag kom upp med idén att använda bara en h...

Band Dispenser Box

detta instructable skapades som en post i den Esty och Instructables påbörjat sy nyttig tävlingen. Det tar dig genom de material och steg som behövs för att skapa en segmenterad, gångjärn-topped låda för att fördela buffrade band i ett välordnat och...

Stark Man Dual band Dispenser för body builder, crossfit eller vill få passa vänner

Vänligen rösta f för mer av mitt arbeteJag har ett par vänner som gör crossfit och kroppen byggnad... Jag är mer i jag vill få fit club dock. När du letar efter idéer julklappar ville jag komma med en Present för mina vänner som inte var för stor och...

Clangerbanger

jag ville göra en anordning för att skrämma hjortarna och fåglar av trädgården med återvunnet material.Det enda du behöver är metallburkar med pull off lock. Jag använder Alpo hund mat burkar.En aluminium pop fliknågra nylon linaEn yard stick och 2 p...

Beta band rutan

Min mamma skulle kasta ett gäng gamla Beta band och jag bestämde mig att rädda några av dem för lite recycle-hantverk, detta är den första jag lista för dem... Beta band rutan... som princip en låda täckt med vävda Beta tejp...Jag har täcka lådor med...

3 rullen maskeringstejp Dispenser

i sommar jag skapat en verksamhet för barnens hantverk område i St Paul irländska rättvist.Barn från 1 till 12 gjorde båten så jag var tvungen att vara förberedda för alla åldrar och deras föräldrar.Aktiviteten var att ormar med färgad maskeringstejp...

Duct Tape Dispenser-Ver. 2.0

nya och spännande! Jag bestämde mig att ta ett par timmar och göra en annan () kanal band dispenser. Jag ville ändra vissa aspekter av fallet, samt göra det mer attraktivt. Därför detta instructable. Denna nya version är lättare, mer portabla och ser...