TV-anti-friktion EZ Swivel Mat!!! * Fraktfritt *TV-anti-friktion EZ Swivel matta
Fri leverans vid köp av en pizza!

Jag hade en pizza levereras och när pizzan var borta, jag hittade en plastnät matta som infogats separat pizzapien från kartong. Detta är något jag aldrig sett innan och fortfarande inte säker på om detta är vanligt för andra pizzerior. Jag märkte den unika designen maskas det var mycket styv och stel, så jag tittade närmare, förstoras 10 x Det var lätt att se hur den var uppbyggd, mängden kontaktpunkter till ytan sänktes som skapade en anti-friktion matta.

Min TV sitter för närvarande på toppen av ett härdat glasbit på en trä skåp. Så om jag vill se den från en annan vinkel, jag kan vrida det tillsammans med kabel-TV och Internet-TV rutan och inte repa upp skåpet. Glasbruk, att hålla alla komponenter tillsammans och nu med EZ Swivel mattan infogad mellan glaset och skåp, motståndet ligger ingen.

Detta var inte en blixt av geni men det vettigt att använda mattan som en buffert mellan glaset och skåp. Det enda dåliga är pizza var inte att stor, så jag inte har beställt ytterligare en att ta reda på om jag får en annan anti-friktion matta.

MATERIAL:
Teflon Mesh (inte säker på var man kan hitta mer)
2 Hard, plana motsatta ytor (att behöva placeras enkelt med mindre friktion)

Om du är bekant med detta material eller vet var man resurs mer, p leasing Skriv en kommentar eller skicka mig ett meddelande att dela med andra. Tack!

Relaterade Ämnen

Hur man bygger en källare hydroponiska trädgård

Detta är den hydroponiska trädgård jag började för några månader sedan i min källare. Det är automatiserad av en Raspbery Pi, och några styra styrelser.Vad jag växer för närvarandeGrönkål, bönor, tomater, rädisor råtta svansar, paprika, sallad, radic...

Instant sidan tält, byte tältet, dusch tält, sekretess tält, potta tält

Jag byggde en teardrop trailer (inte min men för att ge idén) i 2011, i år min fru och jag slog läger i det för ett par nätter på vår bröllopsdag. Medan släpfordonet var bra och tillät oss att sova lugnt och torkar genom 1" regn med åska (prova som i...

Heliga Yerba Mate med en Kick

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en otroligt friska och intressant växtbaserade blandning med Yerba Mate, Echinacea blad, och Tulsi, också som en liten citron. Detta är den perfekta morgon hopkok som smakar bra, stärker immun...

Anti-cancer Veggie Burgers

För mig är en superfood något som är inte bara bra för dig, men också smakar super läckra och inte är alltför komplicerat eller dyrt att göra.När jag såg Instructables Superfood tävlingen, började mitt sinne omedelbart arbeta. Jag älskar utmaningar i...

Anti uppvärmning av vatten för en termoelektrisk kylare

I mitt första inlägg vill jag visa dig hur man gör ett anti värmesystem för en termoelektrisk kylare som fungerar med (kallt) vatten.som ni vet anti uppvärmningen av luften inte är mycket stark och jag tänkte på att göra ett system som kan med vatten...

TAB: s post för anti tävlingen

TAB: s inträde för Anti-Yo X Instructables tävling.Detta trick är en av ett slag. Aldrig förr har jag sett något som ansluter allt på ett fantastiskt sätt. Det är omöjligt att beskriva i ord, men när du lär dig tricken och förstå begreppen, det är vä...

Slå din mat på en svarv! (Tillverkad av en drill press)

Är du någonsin frustrerad av bristen på rotational symmetri i några av dina grönsaker? Nej? Hmmm... Har du någonsin drömt om att äta en mer spännande morot pinne? Fortfarande ingen? Har du en längtan att äta dopp salladsskål? Inte dip, men skålen? Ne...

Bygga en sol mat Dehydrator

Hej alla,Idag ska jag visa hur jag byggde denna sol mat dehydrator.Först ska vi börja med att göra basen. Hela ramen är gjord med 2 av 4 av 12 fot lappar som minimerar skrot. Den slutliga bas storleken är 36" bred och 48" djup. Beroende på bredd...

Hur till göra Anti-Alla hjärtans dag boxare ut gamla örngott

Japp, det är rätt... Vi visar dig hur man gör några ganska häftigt Anti-Alla hjärtans dag boxare ur några gamla örngott. Oroa dig inte, om du älskar alla hjärtans dag, du kan göra dem pro-V-day också! Och glöm inte att prenumerera på vår show på iTun...

Bygga en konkurrens BBQ Trailer eller mat Vending Trailer

Ibland i livet måste man besluta om du har mer tid eller pengar när det kommer till något du vill ha. Detta var en tid när min budget var låg men min vilja och önskan var stor.Jag hade övervägt att köpa en släpvagn och kunde ha finnance en, men jag ä...

Anti Pasta Bird's Nest

Hej alla, detta är min allra första instructable och det var mycket roligt att skapa denna läckra maträtt. Jag kallar det anti pasta eftersom den är gjord med spaghetti squash även om du är välkommen att använda traditionella spaghetti nudlar om du ö...

Löstagbara stativ/liten tabell Dolly tillbehör (swivel mod lagt till)

denna handledning visar hur du göra flyttbara stativ/liten tabell dolly bilagor som är lätt att göra och mångsidig. Tid att montera är ca 5 minuter per dolly med undantag för skate hjul, design använder hårdvara finns i de flesta hårdvara och hem för...

Förbättra padda anti-gravitation foten stag ("TAG" stag)

The Toad anti-gravitation foten Brace (eller Tag stag) är en ortos enheten av padda medicinska Corporation. Det annonseras till "helt [ta bort] fot och fotled komplexa". Det åstadkommer detta genom att ta trycket normalt inträffar på enda av fot...

Hur man förbereder nästan varje mat för läckra rätter!

Göra en man en måltid, och han är glad. Lär en man att göra en måltid och du är nöjd. Lite matlagning tekniker som peeling och hugga en lök eller hårdkokt ägg kan tyckas vara enkla uppgifter, men om du vill göra det bra, du behöver lite expertis. Och...

In-line Bolt Action/friktion minskning

Detta var ett litet projekt mellan pistol och min nästa.Tanken var att skapa en mekanism som fungerat någonstans däremellan en ordentlig bult åtgärd,och en tidning. (I detta fall klipp matas)Hur bränning processen fungerar är följande:-Skjut bult til...

Sällskapsdjur Feedster - delas automatiskt upp mat för 2 husdjur i separata skålar

Nöden är uppfinningarnas moder. Utan detta projekt, skulle min flicka katt äta alla livsmedel. Pojke katt var inte nöjd så jag kom med denna lösning.Om du har en sällskapsdjur Feedster och vill dela upp maten ganska jämnt mellan husdjur, är här de va...

DIY Anti statisk matta

en billig lösning att en ganska dyr, om än nödvändigt, elektronisk lödning tillbehör.Detta är min första Instructable! Vänligen ge råd, konstruktiv kritik, och beröm! (Jag kan inte tro jag glömde att lista sist. Jösses! :)[Redigera: som en commenter...

Anti-gravitation träd stå

ett riktigt träd i huset har länge varit en jultradition. Utseende, känsla och doft av ett riktigt träd långt ut sätt den nackdelen med fallande nålar och klibbig sap.Några år sa tillbaka pöl under trädet var det dags för en ny monter. Den trogna pla...

Hur du Anti Age din hud Tips

finns det inte att komma ifrån den. Alla blir gamla, men har ni märkt hur vissa människor åldras snabbare än andra?Det finns inget sätt du kan vända tillbaka händerna på klockan, men du kan alltid ta hand om din hud i sådan grad att någonsin ingen ka...