Tyg konst: slips och färgämnetDenna indiska tekniken med slips och färgämnet kallas "Bandhini", som betyder "att knyta" på Sanskrit. Det handlar om kopplingsförbehåll tyget med en tråd hårt sedan dör den, lämnar den bundna delen utan färg. Jag delar här några bilder av processen som jag gjorde denna konst!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Slips och färgämnet korg, DIY!

jag har denna gamla korg, och jag beslutade att ge honom ett andra liv med knyt och färga metod! Det är verkligen lätt och billigt! Förbered den färgning som visar på rutan med varmt vatten och salt. Våt korgen innan doppa i den diy. Här ser du färge...

Slips och die ¶¶¶

väl jag igen med ny slips och dör.Jag gjorde det som min fungerande utbildning läxor.hoppas du gillar och rösta mig.Steg 1: material krävsJag använde en die färg som var av ₹5 per förpackning men någon dör kommer att fungera.en näsduk eller en bit ty...

Jätten Slip och bild

här är en tutorial om hur du skapar en jätte slip och skjut. Det tar ett par vänner och jag om 3 olika kvällar efter jobbet för att slutföra. Som med något, ju mer du gör det bättre får du på den. Sanningen ska fram, slutprodukten är så häftigt, jag...

Super Duper Slip och bild

Varje barn behöver en slip och skjut. Jag tror det är en lag i PA, men jag måste titta som. Mina pojkar har förstört några av de billiga och kommersiell kvalitet bilderna är alldeles för dyrt. Efter en snabb sökning på internet jag hittade en bra DIY...

Införandet av 5A konstant aktuella och konstant spänning LED batteri laddning drivrutinsmodulen

ICStation R & D avdelning har utveckla denna underbara produkt--5A konstant nuvarande och konstant spänning LED Driver batteriladdning modul($5.54 + fri frakt) nyligen. Tack för deras stora insatser! Vi kommer att dela deras prestation med IC fans. V...

Hur att slipa och Boardslide på en Tech Deck

dagens instructable visar dig hur man slipa och boardslide på en tech däck.Steg 1: Börja med en Ollie (boardslide) Ollie på järnväg eller objektet du slipning på med en liten vinkel. Landa så att styrelsen bildar ett kors (t) form med järnväg. Detta...

Hur man skär, böja, slipa och svetsa ett konst-bil tecken

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park http://www.techshop.com och Burning Man 2012.Som ett bidrag till min Burning Man camp (Bojon) och vår vackra konst bil Sil-vi, jag skapade en stor skylt. Detta är hur jag gick på det:Steg 1: Vektor skapandet ja...

Brunt papper "Tyg" konst

Många år sedan, upptäckte jag hur spännande brunt papper verkligen är. Jag hade alltid tänkt på det som tråkigt gammalt skifte papper tills jag var ute efter ett arty papper projekt att göra med en klass av tonåringar som tyckte de inte var kreativ....

Tyg blomma Corsages- och Boutonnieres

här är mager om hur att göra corsages- och boutonnieres från tyg blommor. Jag gjorde ca 50 blommor för bröllop från tre olika typer av tyg i tre olika mönster: lila crepe tillbaka satin, lila prickiga chiffong, vit prickiga satin. Min bukett används...

DIY tyg box - snabb och enkel

istället för att använda den vanliga affären korgar eller tyg lådor för att hålla mina grejer i, jag ville göra något själv med mina egna tyger. Efter några försök att vrida hela ut inklusive kartong (helt omöjligt) och sömmar på insidan av rutan, ko...

Reparera slet Fotvandring sko tyg öljetter snabbt och enkelt

De flesta av öljetter på mina vandringskängor bar ut, lämnar dem unwearable. Stövlarna är gamla, men redo inte för att kastas bort. Det verkade synd att slänga dem när yttersulor och överdelar var i ganska god form. Plus, de var dyra, och jag tycker...

Trä slips och fluga

två fina tillbehör som jag gjorde. Allt från gamla återvunnet trä och endast för hand. (Slips från ett gammalt skåp och fluga från en gammal ek stängsel). Fören tog ca ~ 2 timmar att göra och knyt om ~ 4 timmar, men jag älskar hur de kom ut. Obs: de...

Metall rosor konst, koppar och stål skulptur

mitt projekt i metaller klass på college, falla 2012. Uppdrag var att införliva en skulptur koppar och stål. Detta är inte en DIY hem projekt, såvida du inte har tillgång till specialverktyg som städ, mig svetsare, olika metall fräsar, etc. Även dett...

Slips och löda en cykel hjul

inte många folk göra detta längre, men inte för att det inte är cool. Kopplingsförbehåll och lödning dina ekrar effektivt förkortar längden på talade, så att du får ett styvare hjul. Detta betyder oftast snabbare och mer lyhörd, men också inte så bek...

DIY skjutreglaget Slip och Skjut reglaget iPhone

som vanligt har jag inte mycket tid att sätta ihop fina letar informativ handledning. Men jag hoppas att detta kommer att komma igång i rätt riktning för hur man gör en mycket tillförlitlig, smidig och lätt vikt reser reglaget för din iPhone eller nå...

Två i ett: väst och väska :)

jag är en hogger för "multi-funtional" saker. Så, jag skapade denna väst som kan omvandlas till en påse... så man kan använda den antingen sätt :)Jag hoppas att instruktionerna är tillräckligt tydliga och du gillar det!PS: Snälla rösta på mig om...

TV och DVD-spelare kamouflage

jag nyligen gick med modern tid och gjorde något jag har anspråk jag skulle komma runt i ungefär tre år: Jag köpte en TV och DVD spelare. Jag är nöjd med mina inköp, men de ser sin plats med allt annat, och det innebar att jag var tvungen att ta ner...

Hur man bär en Saree till utseendet Slim - Rajasthani stil Sari drapering - Seedha Cliff traditionellt sätt

Rajasthani stil Sari drapering - steg för steg Process-Använd en bandhini saree (slips och färgämnet material), för denna metod.Tuck slutet av saree (icke-Cliff slutet) på höger sida och föra den runt midjan till baksidan, stoppa det i fullt medan du...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...