Ugnsbakad Brie toppad med karamelliserad svamp (gör 4 portioner)ingredienser :
1 msk olivolja
1 lök (fint tärnat)
2 vitlöksklyftor (hackad)
8 uns svamp (rengöras och fyrdelning)
1 tsk timjan (hackad)
salt och peppar efter smak
1/4 dl vitt vin (eller madeira eller buljong eller 1 msk balsamvinäger)
1 (8 ounce) ratten på brie
1 msk persilja (hackad)
1 baguette (skivad)

Obs: alla dessa bilder är tagna av mig Dock hittades det ursprungliga receptet på garderoben matlagning.
Som kan hittas här: http://www.closetcooking.com/2010/12/baked-brie-topped-with-caramelized.html

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fuskare Halloween pumpa Ravioli med karamelliserad lök

jag har alltid känt det slöseri av bra pumpa som blir bortkastade under Halloween Jack-O-Lantern carving. Jag har kommit med en ganska lätt gourmet maträtt som kan dra nytta av inte bara pumpa köttet utan även fröna.En kock vän till mig har lärt mig...

Fettuccine med Porcini svamp och vitt vin

Fettuccine med Porcini svamp och vitt vinFettuccine med karljohanssvamp, en enkel men riktigt god och tillfredsställande måltid med bara några få ingredienser inklusive torkad karljohanssvamp, extra jungfruolja, fettuccine, torrt vitt vin, liten lök,...

Tagliolini med Porcini svamp och Speck

i morse jag lånade en kokbok från det utlånande biblioteket. Titeln är "Fatkiller" och det är tänkt för att vara en samling av låg fetthalt recept. Jag trodde jag kunde använda det för att hitta några trevlig uppfriskande recept på sommaren.Jag...

Nr-baka veganska strawberry cheesecake tartlets toppad med cashewnötter karamell!

Idag har gjort jag dessa fantastiska nr-baka strawberry cheesecake tartlets! Jag toppade dem med en cashewnötter karamell! Jag slår vad om du vill ha en att prova & då, jag försäkra er, du vill ha en annan! :) Men en riktigt fyller du upp & räcker...

Den perfekta chokladkakan toppad med salt karamelliserad valnötter

detta är perefct chocloate kaka! Det är fuktig, smulig, choklad, perfekt! och salt karamelliserad valnötter lägga till en trevlig olika krispigt konsistens till den. Jag älskar bara denna kaka!Det är mycket lätt att göra, bara prova det, du kommer in...

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

Eggs Benedict med karamelliserade Bacon

) )Försök, denna spännande nya twist på detta klassiska recept.Traditionellt serveras äggen på en skiva kall tjocka skinka, lägga till långsam ugnsbakad bacon som har haft socker strös över det, lägger till en vacker rik karamell notera att ett utmär...

Balsamvinäger pärlor (molekylär gastronomi) på olivolja pannacottan med karamelliserad jordgubbar

Hej alla!I detta instructable, jag använder en molekylär gastronomi kit och omvandla balsamvinäger i Sega pärlor, för att skapa en efterrätt med en välsmakande kick. Jag kom precis tillbaka från Italien, och besökte vi en 3: e generationens familjeäg...

Mejeri-fri pasta med hemodlade svamp

Igår kväll, uppfunnit jag denna härliga mejeri-fri krämig pastarätt! Här använde jag hemodlade ostronskivling. För ett tag sedan köpte min man mig en DIY paketet med spawn av ostronskivling i den. Hemodlade gör all skillnad i smak! Så läcker, så bra,...

Hemma gjord Pizza med Bacon, svamp och lök

detta är mitt eget recept, inte för att någon verkligen kan hävda en pizza som sin egen, jag är säker på att det är gjort en hel del redan, men detta är hur jag gör den. Observera att degen kvantiteter jag använder gör nog för två baser, så du kan sä...

Hur till göra indiska Pizza med karamelliserad lök, potatis och pistaschmandlar

indiska pizza, i mitt sinne, övertrumfar nästan varje annan smak ute. Jag tror det är kombinationen av komplext kryddade kryddor och smaker i indisk mat, utan med bröd och ost combo som är perfekt på pizza.Denna vinnande kombination verkar tyvärr var...

Ugnsbakad Brie

detta är en förrätt som är lätt att göra, ändå verkar mer elegant. Du kan byta ut typ av sylt/bevarar du använder eller prova med något kyndel, som pesto. Du kan också lägga till nötter, liknande skivade mandlar, när du lägger till i konserver. Serve...

Ugnsbakad Brie och rostad vitlök snabb och enkel förrätt

Detta är ett snabbt och enkelt sätt att imponera på folk på fester eller om du är värd. Det kan faktiskt vara ganska billigt att göra också! Om du har en livsmedelsbutik utlopp i närheten kan du plocka upp en rulla av Brie för mindre än 3 dollar.Värm...

Hur man bli av med fot svamp

fot svamp visst kan vara irriterande, men det finns en enkel lösning. Läs vidare för att ta reda på hur.Steg 1: Du behöver Allt du behöver är:Vit vinägerBomull svabbBasinTålamodSteg 2: torr Först, kom ihåg att du måste hålla fötterna torra. Efter en...

Vad du aldrig visste om gör rätter med en svamp

efter att ha bott med college rumskamrater som inte kunde verkar diska ordentligt, jag insåg att jag hade att få uttrycka ute om korrekt diskmedel plikt.Steg 1: Dishsoap och svampar Det första att inse är att diskning inte handlar om sanering (döda b...

Gluten fritt land stekt korv med Kantarell svamp sås

denna gluten fritt land stekt korv med en Kantarell svamp sås tar dig tillbaka till tiden innan du var fri gluten.Steg 1: Förbered tvätten. Blanda 1 äggula med 1/2 kopp grädde. Tillsätt 1/2 tesked svartpeppar och 1/2 tsk marken rosa Himalaya havssalt...

SVART bläckfisk bläck LINGUINE TOPPAD med ett MEDLEY av skaldjur

Några av mina anhängare kanske minns att jag postat ett recept featuring svart bläckfisk bläck Linguine tillbaka i November, 2015. Eftersom jag hade fortfarande om en halv-pound med pastan ganska unik i mitt skåp, jag bestämde mig att se vad jag kund...

Gluten fri pizza, toppad med tonfisk, knipplök med en skvätt thai grön curry & hur man gör en platt pizza bas med glutenfritt mjöl - och inte har det hålla sig till allt!

ta ca 300g fritt mjテカl fテカr gluten, nypa salt, nypa bakpulver och lite vatten. mix att tillsätta vatten långsamt. sluta innan det blir gloopy.Jag varning du nu använder inte antingen torr eller våt jäst, det kommer att smaka manky.Gluten fri degen är...

Maräng och kaffe likör Semifreddo toppad med choklad rakning, strawberry preserve, kiwi och cherry

Jag letade efter en fryst dessert som jag aldrig hade hört talas om innan och jag hittade receptet på italienska Semifreddo, som är en italiensk semi glass tårta. Jag gillade att detta recept kräver mycket få ingredienser och jag har inte lägga mycke...