Ultra smuts billig telefon fall från gamla läderstövlar arbete.Detta är hur jag gjorde en telefon fall medan jag är instängd i öknen (på grund av mitt jobb) där verktyg och material är mycket svårt att komma med... om du tog med dig.

Låt mig visa dig hur jag gjorde min telefon fall från saker som bara ligger runt min plats (mestadels skräp) utan att spendera en dollar...

Låt oss börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en billig telefon fall mer halksäker med sugru

jag köpte en billig mobiltelefon fall för $1.99 när jag fick min Nexus One i januari. Jag fann det oacceptabelt som det gjorde min telefon mer hala än utan den.Jag köpte en annan telefon fall för 4 spänn som fungerade bättre.Men tyvärr, ingenting var...

Hur man gör en kamera / telefon fall ut av gamla jeans

jag behövde en kameraväska så jag gjorde detta. hoppas ni gillar detAtt se mer arbete klicka härGillar du också: suitcasesounds.tumblr.com Kolla em utSteg 1: Samla material Här är vad du behöver:Ett par gamla JeansNågra andra material för ryggen (kan...

Collage telefon fall

vad du behöver•billiga telefon fall•Magazines•modpoge•Paintbrush•ScissorsSteg 1: Välj ett temaVälj ett tema för ditt fall. Det kan vara allt från djur, en färg, eller bara random. Jag valde Disney för mitt tema.Steg 2: Samla tidskrifter Samla några a...

Hur till bygga smuts billiga hus

någonsin undrar hur man bygger en enkel hem för väldigt lite pengar, utan att gå in skulden? Nyckeln är att använda billig, lokalt tillgängliga naturmaterial sådan jord, liten diameter trä och halm för att hålla kostnader till ett minimum. Roligt är...

Duck Tape telefon fall

Duck Tape: mirakel materialet, det kan göras till tuxs, båtar, flygplan, plånböcker och telefon fall. Detta fantastiska ämne kommer att skydda din älskade telefon från repor, droppar och smuts (och lite vatten). Telefonen (Samsung Galaxy Ace) bara ha...

Krita ombord telefon fall

Projektet började eftersom jag ville ge min flickvän en present för den första dagen i hennes grundskolan praktik. Jag ville att det skulle vara något lätt att ta med henne och kul för barnen i hennes klass. Jag tänkte att hon kan låta barnen spela p...

DIY Mod Podge telefon fall

Hur man kan inreda ett mobiltelefon fall med papper och mod podge! (glitter tillval) Jag är ett stort Harry Potter fan, och eftersom min telefon (en HTC en) har mycket begränsade alternativ för kul fall, jag gjorde en själv! Ovanstående bilder visar...

Assistive telefon fall för begränsad fingerfärdighet

Vid denna punkt, de flesta av oss har kommit in i världen av smartphones och tabletter utan en tanke. Tyvärr finns det många människor där ute som är fysiskt oförmögen att hantering och manipulera dessa eleganta enheter på grund av deras begränsade m...

Möta Hugger telefon fall

dag ska jag visa dig hur jag gjorde min ansikte hugger telefon fall om du inte känner till vad en ansikte hugger är än il berätta en ansikte hugger är en parasit från ALIEN franchise vad den gör är det hopp på ett ansikte som offer och lägger ägg i o...

DIY anpassad telefon fall

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad telefon fall själv - för lite att inga pengar. Om du använder detta fall istället för en köpt en, då det kommer att vara återvinning eftersom ärendet inte kosta dig något och du använder ga...

Återskapa telefon fall

Steg 1: Trött på en gammal ärende? Fick jag mycket trött på min gamla fall, så jag bestämde mig för att vara kreativ och bara låta mig göra jobbet.Steg 1: hitta några gamla fall du inte ville sinne utsmyckning. (var noga med att fråga en vuxen först...

Telefon fall diy

diy telefon fall.min telefon täcka hade pennan bläck markerar så om du vill dölja dem målade jag det med gamla torkade spik färg.till Nail polish remover i den torkade målar att öka sin volym....

Zip-slips telefon fall

Detta är min gamla IPhone 4. Som ni kan se, har den inget fall så det finns inget skydd från alla typer av tappar. I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en enkel telefon fall av zip band. Ärendet kommer att lägga till mer grepp på...

Världens enklaste mikroskopet telefon fall

Har du någonsin velat se vad saken egentligen ser ut som riktigt nära håll... Denna super billig och enkel 60 x Mikroskop gör att du kan göra just detta.Steg 1: förstaKolla in min video tutorial och var säker till prenumerera!Steg 2: Saker du behöver...

Smuts billiga grekbimbon

En grekbimbon är ett mycket användbart verktyg, och mycket enkelt verktyg. Det används till rive trä, som i stort sett dela trä, men med en grekbimbon är det möjligt att rive styrelser, bältros, grov ut hinken och tunna stavar. Du kan också använda e...

Återvunna färgglada telefon fall

Detta är ett återvunnet gamla telefon fall.Det är verkligen lätt att göra, så blir nya och mer attraktiva.Du kan lägga till många fler andra mönster om du vill.Steg 1: Förbered För detta projekt behöver du:Tom telefon fallAkrylfärgBorstarFärg brickaT...

Duct Tape telefon fall

Super lätt och jag tror mycket praktiskt telefon fall gjord av SILVERTEJPSteg 1: Basen av ditt bandGöra ett Duck Tape® tyg som är 3 tum bred och två gånger så lång som längden på din telefon.Steg 2: Gör formenKlipp ut en remsa i ena änden av tyget. G...

Lägga till Sugru stötfångare till din telefon fall

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Kolfiber telefon fall

Vill du lära dig hur du gör din egen glänsande, glatt, kolfiber telefon fall? Följ bara dessa enkla steg för att skapa en själv och visa upp till alla dina vänner!Steg 1: Välja ditt materialFibre Glast 3k 2 x 2 väva, bild credit: http://www.fibreglas...