Ungdom Totoro maskot kostymnär man ber mina söner vad de ville vara i år gick vi igenom många möjligheter. De båda fixerade på en av sina favoritfilmer "Min granne Totoro" av Hayo Miyazaki. Om du inte har sett denna film, rekommenderar jag den. Det är en vackert oskyldiga animerad film från en lysande filmare. Det är också en av de mycket få G fått filmer som inte har någon verkligen skrämmande delar och som jag tror är även underhållande för vuxna.

Vi ville återskapa Totoro så nära som möjligt, vilket innebär att vi skulle göra en full kropp maskot kostym. Att hålla i minnet att min 4 och 6-åringar skulle behöva kriga dessa för en timme eller mer. Vi kom upp med en uppsättning mål som vi ville åstadkomma när du skapar kostymer:

  • Behålla proportionerna och övergripande ser så nära som möjligt till Totoro
  • Hålla det så lätt som möjligt
  • Möjliggöra fri rörlighet
  • Det har kommit bort och på så snabbt som möjligt
  • Har mina pojkar hjälpa i byggandet

Den äldsta endast tog en paus och njöt varje sekund av utflykt. Den yngsta... väl hade vi en säkerhetskopia dräkt som han använde när han tröttnade på Totoro, men han tyckte fortfarande att bygga och tid han tillbringade i den. Sammantaget en framgång i min bok.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

Mustasch maskot kostym

The mustasch Dache, en mustasch tema 5k, i uppdrag att skapa en maskot. Baserat på min tidigare kostym arbete, tog det bara ca en dag. Jag är säker på att det inte finns tusentals människor bygga mustasch kostymer där ute, men förhoppningsvis teknike...

DIY Minion Halloween maskot kostym

denna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett pa...

Hur man gör en maskot Shark kostym

Direkt länk till Youtube maskot haj Video!Jag gjorde denna fantastiska kostym för Halloween 2015 och en Katy Perry klänning att gå med på det! Det har varit en av de största kostymer som jag hittills har gjort enbart på grund av hur gott det gör folk...

Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarn

detta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:1. Yoshi maskot huvud2. Yoshis kostym och skor3. Mario kostym och hatt4. korgarMin tankeprocess är (inte nödvändigt f...

Mupparna Sweetums kostym

vi är lång tid fans av Mupparna här på Malmey Studios. Vi har bygga många kostymer men har aldrig tagit något så svårt som en Muppet. Fina med Sweetums är han sig över sin Muppet och mänskliga counter delar så kostym lånar sin egen till en högre pers...

Smoothing Kali's Front

Kali's front är redo att jämna!Om du inte ser de sista 4 Instructables, gör jag åter en gammal aluminium walker i Kali, flera väpnade hinduiska gudinnan tid och empowerment. Hennes "hud" som görs av läder scraps. Detta segment handlar om utjämni...

Pitbook: En översikt över första Team 3181 Pittsford Panthers

vi är FRC (första Robotics Competition) Team 3181, Pittsford Panthers, baserat i Pittsford, New York. Vårt team består av omkring femtio studenter, mentorer och lärare från Pittsford Mendon och Pittsford Sutherland gymnasier. Skapandet av vår FRC lag...

Totoro kostymer

となりのトトロ!!!För två veckor sedan min flickvän Veronica satt mig ner till klocka min granne Totoro, animerade den 1988 klassiskt japanska film. Skriven och regisserad av Hayao Miyazaki, killen som gjorde Spirited Away, är min granne Totoro en konstig ki...

Föraktliga mig Minon ungdom kostym

ta ledningen från detta instructable (Tack så mycket!) Jag gjorde min egen version med tweaks till den ursprungliga designen. Min design är nog lite svårare att få i och ut ur, men fortfarande massor av kul för alla.Verktyg:Google Sketchup w/smicker...

DIY maskot Halloween kostym masker

här är grunderna till att göra någon maskot huvud. Varje chef kostar ca $4 i tyg och sedan vad extras du vill lägga till.Steg 1: Papper Mache jag köpa stora punch ballongerna och papper mache hela med ca 4 lager. Låt torka över natten. Pop ballongen...

DIY ungdom Knight kostymer med hjälm, svärd och Kraghandskar

vår son ville vara en riddare i år så jag gjorde lite eller forskning och slutligen kom upp med detta. Jag gjorde spats av vinyl, tyg tunika, "chainmail" med huvudet täcka, vinyl bälte, hjälmen var ett vassle protein hink duct tape handskar och...

LEGO Harry Potter & gröna Ninjago ungdom kostymer

Jag var så bråttom förra året kunde jag inte avsluta detta inlägg förra året. Jag började skriva det, så det mesta av informationen är aktuell. Det enda jag säger är att detta är fullständigt opraktiskt kostymer. Medan jag tror att de ser fantastiska...

DIY SpongeBob Squarepants maskot Halloween kostym

ganska enkelt att göra, minimal sömnad. Totalt kostar mindre än $10. Material som behövs. 1 yard gul fleecetyg. 8 x 10 ark vitt skum, 8 x 10 ark svart skum, 2 8 x 12 gult skum, 8 x 10 röd filt, 8 x 10 blå filt och massor av varmt lim!Steg 1: Kartong...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Fredzilla" kostym

"Super hoppa!" som Fred skulle säga! För Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2) 2015, mina vänner och jag ville gå när hela stora hjälte 6 laget. Jag har aldrig riktigt gjort någon typ av maskot dräkt, men det finns en första för allt. Låt...

Carol kostym från Where The Wild Things Are

detta är en Instructable för Carol från Where The Wild Things Are kostym jag gjort. Gärna meddelande mig några frågor eller lämna dem i kommentarerna, snälla rösta på mig!Eftersom detta är min första Instructable jag försökte göra det detaljerade, me...

Skapa ditt eget spel maskot.

jag uppmuntrade min favorit mops Lily att delta i spel genom att bli min maskot.Steg 1: Avgöra om ditt djur verkar intereseted delta i din spelupplevelse.Steg 2: Uppmuntra ditt husdjur genom att erbjuda en belöning incitament.Steg 3: Hitta ett spel t...

Cartoon våld (The kostym)

detta är en uppdatering på en nallebjörn Assassin kostym jag gjorde förra året (detta kan också ses på Instructables). Jag hade lite mer tid i år att förbättra masken och skapa en mer hållbar bas. Dessa instruktioner fungerar också om du vill bygga e...