Upcycled hagelgevär skal och pall trä lampaSöka via internet för hagelgevär skal lamp projekt, hittade jag mestadels bilder av lampor formad som ett hagelgevär skal som inte använder faktiska patroner eller julbelysningen med patroner placeras över lökarna. Jag kunde inte hitta en lampa som med faktiska patroner i lampans diffust ljus som jag ville. Jag gör detta Instructable med hopp om att inspirera andra att göra en hagelgevär skal lampa eller tillhandahålla en resurs för andra forskning en metod för att göra det.

En unik hagelgevär skal lampa så här gör för en stor gåva till andra och lägger unika visuella intryck till ett rum. Korrekt är, det tillräckligt för att göra andra ååh och ååh över sin design och funktionalitet. På denna anmärkning är här min metod för att bygga ett hagelgevär skal lampa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hagelgevär skal Julljus DIY

Vad du behöver: använt shotgun tankskal, en del av små bulb Christmas lightsI kanske den kortaste Istructable någonsin, plocka upp ditt hagelgevär skal, och börja vika den öppna änden tillbaka i som om du stängde skalet tillbaka uppAnvänd en hård yta...

Hagelgevär skal USB Stick fall

så jag bröt min USB-sticka fall och var tvungen att tänka länge och hårt om vad du kan åter ifall det i. Efter en sökning i mitt hus, jag hittade ett par gamla hagelgevär skal, och denna idé föddes.Hjälp rensa upp i din lokala jakt platser genom att...

USB-hagelgevär skal!!!

detta är ett lätt projekt att anpassa din egen flash-minne eller en USB-pinne att göra det ser ut som ett hagelgevär skal och göra det mer cool och snygg, jag hittade ett hagelgevär skal i gatan och jag beslöt att göra en cool projekt med det så jag...

Hagelgevär skal halsband

gjorde jag ett hagelgevär skal halsband med en begagnad skal. Jag använde ett gammalt hagelgevär skal, en hålslagaren och ett halsband. Mina planer har inte ändrats under hela projektet. Jag gjorde detta eftersom det är att påminna mig om min första...

Hagelgevär skal hänge suvenir

Göra en medaljong från ett par av hagelgevär mässing huvuden.Jag hade en massa tomma patroner från några tidigare projekt och bestämde mig för att se vad jag skulle kunde göra med dem. Den andra "ibles (här, här och här) använde hela skalet, men dett...

"Merican läderbälte (med hagelgevär skal Conchos)

Ja, du läste rätt, detta är bäst "Merican bälte du någonsin kan göra. Den bästa funktionen av bältet är dess skräddarsydda hagelgevär skal conchos. Detta är ett stort projekt att visa hur "Merican du är och använda upp några av dina tomma skal.Ö...

Hagelgevär skal ljus

detta är ett roligt hantverk att göra som också pryder ditt hem, jaktstuga, eller ens ett klubbhus. Du kan dekorera någonstans med detta ljus. Det är också perfekt för strömavbrott.Varning: Det finns en brandrisk med detta ljus. Alltid bränna på en t...

Futuristiska hagelgevär skal rekvisita

Jag hjälper en vän med ett öde cosplay och han verkligen behövde en futuristiska letar ammo för bössan skott. Så efter lite att titta runt hittade jag dessa tankar från match stick behållare avsedd för camping och jag trodde att de ser ganska liknand...

Hagelgevär skal Christmas Lights!

Mitt inträde till tävlingen Holiday är hagelgevär skal Christmas Lights! Hagelgevär skal jul ljus användes på vår julgran i år att gå vidare med temat för patroner och Jingle bells. Vänligen rösta, andel och favorit!Jag trodde inte att göra en instru...

Hagelgevär skal halsband: En icke-explosiva razzia i radikal chic

om du är som mig, du älskar äga kläder eller doo-pappor som gör den förbipasserande ser dubbelt när du passerar. En sådan artikel är vördade bullet halsband eller nyckelring. Dessa alltid ser bra ut och inspirera någon liten mängd bevakade beundran f...

Hagelgevär skal Ring

billiga lätt hagelgevär skal ringen är mycket mycket enkelt allt du behöver är ett hagelgevär och varmt lim att skapa en fantastisk ringSteg 1: Först ska du behov ett hagelgevär som hon ska när du kommer att skära metall förutom plast försöka klippa...

Hur tar man bort mässing från ett utbränt hagelgevär skal

alla andra metoder som jag har hittat online föreslår att du använder ett ljus eller lättare för att värma upp i mässing, som delvis smälter plasten. Sunt förnuft säger dock att överblivna Vapnet pudrar (som är mycket brandfarliga) som kan vara kvar...

Hagelgevär skal ficklampa

Gör en mini fackla ur ett hagelgevär skal.Detta är ett ganska enkelt projekt som endast kräver några verktyg och material. Det mest uppenbara som du behöver finns patroner. Jag har nyligen förvärvat en låda full av begagnade tankar från min lokala pi...

Luta hagelgevär skal Night Light!

Bygga en riktigt enkel hagelgevär skal nattlampa som tänds med en flip!VARNING!Försök inte att göra detta med skarp ammunition! De patroner som används i detta projekt var tom bildäck!Steg 1: material 1 papper hagelgevär skal1 transparent plast hagel...

Murare burk hagelgevär skal nattlampan

om du är en bonnläpp eller mörkrädd denna hagelgevär skal murare burk natt ljus Instructable är bara för dig!Steg 1: Förnödenheter som behövs För denna ljusa Instructable din kommer att behöva;1.) murare burk2.) vatten3.) patroner4.) LED batteri ljus...

Hagelgevär skal pennhållare

denna tutorial ska show dig hur man gör en hagelgevär skal pennhållare.Steg 1: Vad du behöver 1. två tomma patroner2. en tom 30-6 skal3. limpistol4. extra lim om det behövs5. sax6. pennor7. någon form av dekoration (valfritt, döljer lim)Steg 2: prick...

Hagelgevär skal överlevnad behållare

Detta korta instructable kommer att visa dig hur man gör små behållare av hagelgevär skal. Inuti 1 skal ryms det en hel del.Steg 1: materialFör detta instructable, måste du:En kniv2 använda patroner (någon mätare eller bar du väljer. Jag använde 20 g...

Gevär/hagelgevär skal Nyckelknippa

Calling all skytte entusiaster. Har du någonsin undrat vad till gör med din använt gevär ammunition och hagelgevär skal? Tja, är här ett roligt och enkelt sätt att göra nyckelringar av din begagnade ammunition.Steg 1: material För gevär Nyckelknippa...

12 gauge hagelgevär skal

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en hemmagjord 12 gauge hagelgevär skal som är ficka storlek för under 5 dollar! För detta Instructable behöver du några enkla husgeråd, krut och en primer.NOTIC: Jag är inte ansvarig för eventuella...