Upcycled rotting Edison lampaNågon som gillar lampor, men inte något det shoppa köpte, något som är "annorlunda".

Att ha en ny butik öppnar i staden där jag bor, som har allt jag behöver, nämligen utanför väggen objekt, som när tittade på från en icke standard vinkel kan återanvändas och upcycled.

Lampan som jag såg medan titta runt var tänkt för ett ljus, som när jag tittade på den jag trodde skulle se bra, men hade utrymme för förbättringar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Murare burk Edison lampa

Hej killar, jag är stolt och glad att visa er min nya instructable.I år till jul beslutat jag att bygga presenter av mig själv. Jag gillar träbearbetning, jag är inte en expert eller en professionell, men jag hålla försökande =). Det är därför jag va...

Hur (inte!) Att göra en elektroluminiscent Edison lampa | Hemmagjord EL "Coil" nattlampan

I detta instructable, jag ska visa dig Hur till göra en elektroluminiscent Edison lampa. Ja, det var vad detta Instructable handlade ursprungligen om.Jag trodde att fästa EL Wire inuti en murare burk på ett up-and-down sicksack sätt, vilket skulle gö...

Hur man gör en Edison lampa/diy lampa

Hur man gör en Edison lampa/DIY lampaTack för att klicka på denna handledning om hur man gör en Edison lampa eller en glödlampa vad du vill kalla det är det samma sak. Denna lampa tänkt att drivas av en tunn bit av penna bly som en glödtråd. Denna pl...

Edison Lampa Bordslampa

Hur man bygger en enkel bra snygg bordslampa i endast 3 enkla steg.Under min semester i Sverige såg jag dessa fina varmt glödande vintage glödlampor och jag bestämde mig att bygga mig en enkel bordslampa med en utsatt Edison-lampa. Rätt för mörka vin...

Edison lampa i en glaskupa

Jag gjorde en Edison lampa för min kusin ca 3 år sedan. Sedan dess har jag velat göra en till mig själv och har spelat med en hel hög med olika varianter i mitt sinne.Nyligen började jag att titta på olika datorstödd designmetoder för att förfina des...

IKEA ROTERA lykta lampa

Uttråkad av lyktorna kan du hitta på walmart? Som flair Ye olde gatlyktor? Precis som att göra saker och fyller rummet med dem? Ja då har jag den instructable för dig!Detta instructable lämnar dig med en funktionell, unik och ganska flott ser lampa t...

Att göra en murare burk Edison lampa

I den här videon gör jag en enkel murare burk Edison lampa. Dessa är mycket roligt att bygga och du kan använda något du har liggandes att göra dem....

Upcycled vin Jug lampa

Upcycling avfallsmaterial är ett miljövänligt sätt att bevara papperskorgen för nyttiga ändamål. Detta Instructable är om att använda gamla vin kannor för att skapa billiga, intressanta lampor för prydnadsändamål.MaterialTom vin Jug - vi använde en 4...

Edison lampa i 3 timmar

Det finns ingen ersättning för den varma glöden av en vintage glödande glödlampa. Detta instructable visar dig hur man gör en elegant, minimal bordslampa i 3 timmar för omkring $30.Jag har velat utforma en lampa med en utsatt Edison glödlampan ett ta...

Regenererat trä Edison lampa

HejDetta är min första instructable och jag hoppas verkligen att du kommer att uppskatta det. Ursäkta min svenska om det finns några misstag, men mitt första språk är tyska. Ändå ville jag göra detta på engelska för att nå fler människor.Lampan som j...

Edison lampa gjord med trä och Faux kopparrör

Detta är en snabb och enkel projekt som alla kan göra med några verktyg. Jag har sett dessa lampor överallt som för sent, och jag bara älskar dem, så jag beslöt att göra en till mig själv. Jag beslutade att använda PVC i detta projekt eftersom jag ha...

Edison lampa hängande armatur

Detta bedrövad antika/edison hängande armatur är perfekt för en industriell look och kan passa in i många konsthantverk stil hem. Dessa typer av lampor kan gå för $900 eller mer, så att bygga det själv kan spara mycket pengar. Designen är mycket konf...

Upcycled stående lampa

denna lampa var tillverkad i skrot material samlas in från en soptipp. De enda köpta delarna var lampan, bulb socket och tråd. Denna stående lykta var gjord av en cylindrisk fläkt, skrot trä och metall polack....

HDPE Upcycling stellar ikosaeder lampa

Göra en låg kostnad lampa med vardagliga materialSteg 1: skissaVi gjorde några skissa.Det är nyttigt att få nya idéerSteg 2: Skaffa HDPE 1/2 Gallon mjölk o Juice flaskorSamla minst 10 HDPE 1/2 Gallon mjölk o Juice flaskor.Steg 3: Tvätta din plastflas...

"Upcycled" kassett band lamp (Lasercutted)

För några månader sedan, bad min pappa mig att rengöra hans vind från min student tyger (vilket innebär en massa tyger...). När du tittar i rutan, hittade jag dussintals kassettband. Jag minns att jag såg i en liten butik år sedan någon säljer lampor...

Steampunked laboratorium lampa

Hej allaFramgången med "steampunk skaparna dagbok" presenteras på min sista instructable, uppmuntrade mig att fortsätta på detta sätt. I slutet av detta instructable hittar du den kompletta steampunk skaparna dagbok av detta instructable-projekt...

Zebra Ply Lamp

I detta Instructable använder jag vissa bitar av valnöt och rester av ply trä göra en lampa för min lillasyster. Hon är en ganska cool unge så modern design och ränder bör uppskattas.Jag har velat göra en lampa för henne en tid men rätt freden av trä...

Rustikt trä skiva lampa

att göra en rustik lampa för en weekend i stuga eller den för väldigt lite är lätt med rätt verktyg, arbetsplats och tid.Steg 1: Vad du behöver VerktygSåg (crosscut eller tabell)Såg (crosscut eller band)DrillBITSSkruvmejselHammareMåttbandSkiftnyckel...

Skapa en nyckfull Mad Hatter tekanna lampa!

Skapa en fantastisk, nyckfull, Mad hatter inspirerad uttalande lampa!Eller flera... dussin!Jag älskar att göra saker i bulk!Steg 1: Samla leveranser. Behöver du tekoppar, fat, tekannor, udda små keramiska saker...En lampa kit. Om $8 på Walmart.1/2 tu...