Upcycled slips skjortajag hade ett gäng av mina män band jag var tvungen att kasta bort så tänkte jag skulle göra en fin siden skjorta med dem. Jag älskar de konkurrerande mönster som gör det intressant. Den övre delen är en gammal spaghetti bandet top som var för kort. Jag sydde banden på utsidan av det eftersom slips tyg är mycket tunn. Jag har steg för steg bilder men jag vet inte hur för att sätta dessa lådor i bilderna jag ser överallt eller vill jag påpeka saker. Förlåt.
Relaterade Ämnen

Upcycled slips kjol!

Här är en tutorial på min favorit "fader inspirerad" kjol!Gjorde med 34 band!Och en matchande för min vackra lilla assistent! :)Steg 1: Du behöver band... massor av band! Börja med en hög med band! Jag använde 34 för mig.(band kan få dyr--även b...

Plocka alla skjorta för att göra en slips-skjorta

börjar med någon t-shirt som du skulle vilja skära upp.Steg 1: Skär sidorna Klippa sidorna av tröjan hela vägen upp sidan och även ärmen. Kontrollera att snittet är så rak som möjligt, det enda som bör vara fortfarande sitter ihop efter detta steg är...

Hur man Tie-Dye en T-Shirt

Hur tie-dye en t-shirt i 10 enkla steg!Steg 1: Steg 1: få leveranserKöpa storlek medium gummiband, en grundläggande tie-dye kit (CreateBasicsKit från Wal-Mart är ett bra kit att använda), en vit bomull t-shirt, gallon-storlek Ziploc fryspåsar, stora...

Ironman bågreaktorn t-shirt

Hej alla!Jag ska visa dig hur jag gjorde detta grundläggande sömnad t-shirt, det i princip sy en bit tyg över en annan, så att du kan tillämpa denna metod på din design, bara skära en bit av en t-shirt och sy ännu en bit ovanför denSå här är gjord at...

Sticka "Skjorta och slips" tofflor

du vet hur gåvor för killar är värst... Speciellt för man som har allt, eller praktiska pappa eller tonårspojkar...Detta är ditt problem löst... Skjorta och slips tofflor... Hipsters älskar dem, pappor älskar dem, farfar en kärlek dem, killar med kal...

Luddiga upcycle! Mens klänning skjorta i klänning!

Warning! Varning! Varning! Jag är inte alls bra avlopp än mindre bra! Jag upcycle kläder till täcken och re mode några gamla tröjor till trevligare ser nyare.I detta projekt försökte jag sy min vän en klänning av gamla mens skjortor baserat enbart på...

Vintage inspirerade slips front skjorta:)

ganska mycket allt du behöver är en gammal skjorta, ett par saxar, bomull och en nål för denna! Det är ett bra sätt att ge något gammalt ett nytt utseende och är miljövänlig också! :)Jag gjorde min sy för hand, men om du föredrar kan du använda en ma...

Dollar Bill Origami-skjorta och slips

Detta snabb och enkel handledning visar dig hur att vika en enda dollarsedel i en snygg skjorta och slips. Värt att göra bara för det, men också en cool sätt att lämna del av ditt tips nästa gång du är på en restaurang!När du är klar läser detta inst...

Mäns klänning skjorta till en slips... och förkläde!

Så min pojkvän hade en klänning skjorta han aldrig bar och sa att jag kunde göra något ur det om jag ville. Så letade vi upp grejer och de mest populära var ett förkläde eller kjol... de alla såg ut som goda idéer men inget jag någonsin skulle bära....

Skjorta och slips Oragami

material: alla papper dollarn.Steg 1: Steg 1: vika dollar i hälften.Steg 2: Steg 2: Vik övre vänstra och högra hörnen till globlinjen.Steg 3: Steg 3: Vik den triangel delen ner.Steg 4: Steg 4: ta höger sida av triangeln och vik lite till vänster. Kon...

Slips-bleka skjorta till linne

detta är en "kompatibel för alla de gamla t-tröjor som du kan ha som har hål i sömmarna och bleka fläckar eller vad-inte. Detta är bara en idé om vad du kan göra med lite blekmedel och dina kläder. Så ta hand och ha kul :DDetta är verkligen roligt oc...

Skjorta och slips kort

band är verkligen en felsäker gåva på fars dag, så varför inte har dem i ditt kort i år? Enkel och söt, skjorta och slips kortet är säker på att pappa leende.Dessutom kan skjorta mönstret bearbetas bort av ganska enkelt. Inbjuder till en luau? Hitta...

Klänning från en upcycled män "skjorta

hjälp att minska, återanvända och återvinna. Spela en roll för att minska avfallet till deponi.Denna klänning är konvertibel. Det kan vara en off skuldra klänning eller slitna som en topp med jeans eller leggings. Lägga till ett bälte? Möjligheterna...

Upcycled Vintage spets skjorta krage halsband

jag hittade en fantastisk royal purple långa vintage kjol med en vacker broderad lacy botten nyligen, och jag bara älskar det eftersom det fungerar som en kjol eller en axelbandslös klänning. Det kom med en mycket smickrande skjorta, som jag höll på...

Solig dag skjorta upcycle

Jag ska visa dig hur man gör denna fashionabla blus med bara en enkel T du inte vill ha längre.Steg 1: Skära din topp vad du behöver:1 en skjorta2 saxar3 en linjal3 rep, sträng, eller material som kan manipuleras till sträng.4 nål och tråd, eller en...

Mesh och slips Cutout skjorta

under lunchen ett tag tillbaka, några vänner och jag diskuterade ovanliga t-shirt ändringar. Denna design var bland de främsta utmanarna: en mesh shirt med utstansade en slips. Det visar sig vara ganska lätt - bara dags konsumera för att skära mesh b...

Upcycled vägg Scroll skjorta

Visa upp din gamla fandom med en ny stil!Jag har nyligen rensat ut från under sängen och hittade en hög gamla anime vägg rullar som brukade pryder väggarna i min lägenhet. Under åren jag har bytte affischer för ramar, men jag ville inte ge dessa rest...

Vintage Klänning Upcycled skjorta och kjol

Jag ärvde en vintage golv-längd klänning från min mamma när hon gick bort i April 2015. Jag har haft denna klänning i min ägo i månader, utan att veta vad man ska göra med den. Det var i färger och mönster jag älskar, och det passar. Men det var alld...

Hur man gör en Origami alla hjärtans dag hjärtat med skjorta & slips!

Det här är ett lätt att förstå, steg för steg origami handledning till gör en origami alla hjärtans dag hjärtat formade tröja & Tie. För mer videor som denna, besök http://www.youtube.com/user/tommyclancygames?feature=mheeTips: ta hand om din veck i...