Upcycled stående lampadenna lampa var tillverkad i skrot material samlas in från en soptipp. De enda köpta delarna var lampan, bulb socket och tråd. Denna stående lykta var gjord av en cylindrisk fläkt, skrot trä och metall polack.
Relaterade Ämnen

Moderna stående lampa

Jag valde för att skapa en stående lampa med den anslutande stålrör så tunn som möjligt. Lampan hade att representera något elegant och ovanligt, med användning av modern ljusteknik.Med rätt verktyg är denna lampa lätt att göra.Den totala kostnaden v...

Rustik golvlampa / stående lampa

För vår inre vi där söker bara rätt lampa. Det fick bli rustik eller kanske lite industriellt. Till dålig märkta varje bit av möbler "rustik" eller "industriella" kostnader min vikt i guld. Så gjorde jag min egen förvånansvärt enkelt s...

Subaru stående lampa

5ft stående lampa tillverkad helt från Subaru bildelar, basen är gjord av fyra kolvar, con stavar och vevaxeln, stammen är avgaser midpipe och för att avsluta det. lampskärmen är katalysatorn hölje och värme som sheildmer arbete härGillar du också: s...

Upcycled vin Jug lampa

Upcycling avfallsmaterial är ett miljövänligt sätt att bevara papperskorgen för nyttiga ändamål. Detta Instructable är om att använda gamla vin kannor för att skapa billiga, intressanta lampor för prydnadsändamål.MaterialTom vin Jug - vi använde en 4...

Stående lampa gjord av akryl

KungörelseOm du stöter på några problem eller fastnar på någon punkt inom instructable (särskilt i den bild bearbetning avsnitt eller om några delar) bara gärna skicka mig ett Instructable-meddelande eller ett e-postmeddelande och jag ska göra mitt b...

HDPE Upcycling stellar ikosaeder lampa

Göra en låg kostnad lampa med vardagliga materialSteg 1: skissaVi gjorde några skissa.Det är nyttigt att få nya idéerSteg 2: Skaffa HDPE 1/2 Gallon mjölk o Juice flaskorSamla minst 10 HDPE 1/2 Gallon mjölk o Juice flaskor.Steg 3: Tvätta din plastflas...

Upcycled rotting Edison lampa

Någon som gillar lampor, men inte något det shoppa köpte, något som är "annorlunda".Att ha en ny butik öppnar i staden där jag bor, som har allt jag behöver, nämligen utanför väggen objekt, som när tittade på från en icke standard vinkel kan åte...

Stående lampa

Denna lampa är tillverkad med hjälp av en laser-fräs och en 3D-skrivare.Den innehåller även en ljus-anslutning med en switch och en plugg.Verktyg & tillbehör-3D-skrivare-3D-glödtråden (... gr.)-Lasercutter-3,6 mm Plywood/akryl (650 mm x 300 mm)-Linja...

DIY stående lampa w / hyllplan

Om du vill prova dig på att göra en lampa detta är ett riktigt bra och enkla projekt som kombinerar en lampa med möbel. Lagerhyllor är alltid efterfrågade och para ihop det med en lampa gör ett mycket vettigt. Denna skriftliga tutorial är en följesla...

"Upcycled" kassett band lamp (Lasercutted)

För några månader sedan, bad min pappa mig att rengöra hans vind från min student tyger (vilket innebär en massa tyger...). När du tittar i rutan, hittade jag dussintals kassettband. Jag minns att jag såg i en liten butik år sedan någon säljer lampor...

Skapa en nyckfull Mad Hatter tekanna lampa!

Skapa en fantastisk, nyckfull, Mad hatter inspirerad uttalande lampa!Eller flera... dussin!Jag älskar att göra saker i bulk!Steg 1: Samla leveranser. Behöver du tekoppar, fat, tekannor, udda små keramiska saker...En lampa kit. Om $8 på Walmart.1/2 tu...

Obelisken tabell lampa bas

Göra en trä lampa bas i form av en obelisk för en tabell eller nattduksbordet lampa.Material du behöver är en 3/4" tjocka lövträ ombord 4 inches bred och ca 40 inches lång. en skrot bit 3/4" plywood; trälim; tejp; och hårdvara för lampa/lamp sha...

Sleeper lampa

Jag hade en off snitt från en ek sleeper gjorde jag en Sleeper TV bänk från som hade liggandes ett tag så jag bestämde mig att göra en fin sänglampa från den. Jag använde ledningarna från en stående golvlampa som du kan köpa ganska billigt från DIY b...

En blomkruka av ljus

Här är ett mycket litet projekt. Göra en liten humör lampa med en jul Light, en liten blomkruka, en bit av ett träblock, några tråd och en vägg adapter. Projektet är mycket snabb och lätt, jag slutade det i en halv timme. Denna lilla lampan kan använ...

Antika enda träd (häst Evener) armatur

(Obs: människor har rätta mig på min avdelning. Försäljning jag köpt den huvudsakliga delen av ljuset från kallade det en "häst evener". Sökningar på Internet under det namnet tog upp bilder av samma artikel som jag hade köpt, så jag trodde det...

Akryl Bender från laserskrivare med relä Timer rutan

En enkel akryl värme bender från en gammal laser skrivare, några regenererade marmor plattor, en lampa dimmer och andra skrot delar.En laserskrivare använder en strålande värmelampa att värma papper och toner. De är lätta att hitta och skördas, hade...

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi)

Kontrollera alla ljus eller elektrisk apparat med du Tablet PC eller smartphone (wifi) med hjälp av arduino, blynk och en wemos / ESP8266 styrelsenI den här guiden kommer vi att göra något jag kallar en wifi kontrollerad ac switch. (Men den fungerar...

Studiolight med "softbox" på ett stativ

Hej tillsammans!Här vill jag visa dig hur jag byggde min studio ljus med en softbox.Tanken att bygga detta var i mitt huvud ett tag, så äntligen jag samlat material, verktyg och började arbeta.Det är ganska enkelt så du bör göras i max en timme.Funkt...

Mänskliga-Powered Light--från min bok, "Doable förnybara energikällor"

för alldeles för många människor en outnyttjad energikälla är nära och personlig: kropp tjock. Motion är ett bra sätt att bli av att fett (eller bara för att hålla sig frisk) och vi kan också använda denna övning för några bra ändamål, som belysning...