Upcycled tofflor tillverkad av flingpaket och skrotarmin stackars fru. Detta var hennes julklapp. men hon gillar faktiskt dem! Du kan göra dessa tofflor med ingenting men sulor, tyg rester och flingpaket. allt du behöver för verktyg är sax, spray lim, en rakhyvel eller kniv och en nål och tråd.

videon förklarar det hela. Jag ber om ursäkt att detta inte är en traditionell "instructable-stil" uppskrivning; Jag gör dessa videos till min youtube-kanal och försöka dela dem här också, för alla som kan vara intresserade. Detta är en bygga för någon som anser sig "amatör" eller högre med att göra. Välkommen att ställa frågor och jag kommer göra mitt bästa att besvara.

vara bra,

Tim

Relaterade Ämnen

TOS Klingonska Communicator (Props tillverkad av kartong och papper)

Hälsningar alla:I sfären av Cosplay är några av de äldsta medlemmar i Star Trek gemenskapen. Och vi har gjort det länge innan Cosplay var även en fras eller termen. Jag är medlem i en av de äldsta Star Trek grupper som representerar Klingonska gemens...

HailStorm Decepticon dräkt tillverkad av kartong och duck tape

detta är Instructable för HailStorm decepticon i transformatorer... Jag ville göra en transformator. men jag ville ha några ganska stora eldkraft... så vad är bättre än ett par raketer... på du axlar?Steg 1: material MaterialStor kartong eller mindre...

DIY låda arrangörerna tillverkad av kartong och kontakt papper

beslutat att göra vissa låda arrangörer för min lilla redskapet låda. Jag ursprungligen hade några olika stora lådor som arrangörer, men jag ville ha det mer organiserat och något som skulle passa min silver längd. Detta var min första gången att gör...

Thanksgiving förkläde från gamla byxor och skrotar

Ok, jag är inte en bra kock, men med detta förkläde, jag ser ut som en!Steg 1: material Tyg skrotar - försöker använda höstfärger med massor av mönster på dem.1 byxbenet från byxor som passar dig. Använd inte stretch jeans.1 mäns skjortkrage1 rött ty...

Porkupine: Servett hållare tillverkad av kartong och kroppen filler

ville jag in en tävling här i Johannesburg, Sydafrika där jag bo. Tävlingen var att designa och göra en prototyp av en servett hållare. Inspirationen var stater som följer... "Restauranger och underhållande spelar en betydande roll i människors liv....

Upcycled resor minne Album / Journal och fotoalbum

Du kan hålla så många minnen från din semester som inte är bilder - biljett stubbar, förpackning, kvitton, broschyrer, teateraffischer, menyer och mycket mer. Men om du bara gömma dem i ett kuvert någonstans, kommer de även göra det hemma? Kommer du...

Gör din egen kreativa Xmas strumpor från filt och skrotar

här är en steg för steg handledning att sy din egen anpassade Xmas stocking från hittade rester och dekorationer.Steg 1: Montering av dina leveranser Behöver du:En bit robust tyg så länge som din stocking mönster fördubblats undergänganålarbrodertråd...

Odla lights tillverkad av lysdioder och kartong

Detta instructable bör visa hur jag gjorde en (oftast) full spectrum LED ljus ljusna på en gammal pizza box.Steg 1: materialdu behöver några material:LED-minst 6 (jag använde 14 Led av 6 olika färger, mer variation av färger desto bättre)Tråd - 22 ga...

Verklig storlek LowCost robot wall.e från vattenledning och skrotar

Wall.e... som inte är bekant med denna robot? Han är en rolig robotar och framför allt är han en stor robot, men det är mer bra om du har wall.e själv hemma. Låt oss skapa en verklig storlek robot wall.e med material från saker runt huset. (Jag gjord...

Svetsning (MIG) vagn från gamla gasgrill och skrotar

jag har nyligen köpt en MIG/wire feed svetsare och insåg att jag behöver en vagn för att enkelt flytta sak. Det är bärbar, med ett handtag på toppen, men det väger en bra summa. Förutom vikten av enheten har jag också frivilligt gascylindern för MIG-...

Summer ton fixer tillverkad i koppar och en penna

det är mycket lättSteg 1: leda bryta penna och ta en bit av bly och hålla radergummit för användning i steg 2.Steg 2: wirering först göra ett hål i radergummit och satte ledningen men inte bryta binda bly koppar på radergummit.Steg 3: ansluta kabeln...

En fin och varm par tofflor från en ylle filt

min gamla tofflor föll isär, så jag behövde komma några nya. Men eftersom jag hade några kvar över material från äldre projekt, jag bestämde mig att sy min egen...material:bitar av en ull filt, några rester från ett gym-madrass och några bitar av kam...

Sy varma och sköna nallebjörn tofflor

i november förra året jag var på väg upp till skogen nära Whistler och behövde verkligen ett par varma tofflor. Så gjorde jag några bootie tofflor från ärmarna på en gammal polar fleecejacka. De där definitivt varm och bekväm, men de såg alltför vanl...

Ficklampa tillverkad av koks kan och spannmål box.

Måste vi alltid slänga allt?Fackla projektet nedan ser på hur vi kan förvandla material som vi anser normalt som avfall, och gör dem till en funktionell produkt som varje dag.Det visar förhoppningsvis att vi inte alltid har att gå till butikerna. En...

Lätt Upcycled inslagning

för små presenter det är ofta behöver inte köpa omslagspapper - kan du upcycle skrot material från runt ditt hem vackert paketet presenterar för jul, födelsedagar eller andra tillfällen.Upcycled förpackning är bra - inte bara för att det sparar penga...

Nya och förbättrade borstlös Electric Scooter Power System Guide

2008, jag satt ihop en guide på Instructables om uppgradering av kraftsystemet av dina små personliga elektriska fordon. Det var en primer på grunderna i en elbil kraftsystem och erbjuds resurser och tips för kompakt elektrisk skoter konvertering. Fr...

Hur man gör filt blombuketter med knappar och träpärlor

Söka efter blombuketter? Vad sägs om dessa DIY kände blombuketter? Den följande Pandahall läraren kommer att berätta hur man gör denna filt blombukett.Steg 1: Material och verktyg som behövs i DIY filt blombuketter:smycken att göra leveranser:15x2mm...

En enkel accent ljus från en jätte återvunnet vakuum röret och en blinkande LED öl mugg

Jag har en kontakt i marin radio handeln som gav mig några jätte vakuumrör att leka med. Jag kunde inte tänka på en viss användning för dem. men jag var tvungen att ha dem, så de satt i en låda en stund.Jag brukade arbeta på en nöjespark som hade nat...

Atmel start 2: Microcontroller kretsar och säkringar

M. A. Parker c2015Kretsar och säkringar konstruerar en enkel men viktig krets på en experimenter's skärbräda som ska användas som grundläggande plattform för många microcontroller projekt och för att ange parametrarna mikrokontroller (dvs säkringar)....