USB-Powered Instructables Robot Night lampaett par dagar sedan jag surfade på internet och fick reda på att vi kunde driva någon grej med en kraft av 5V och 100mA (500mA på vissa särskilda villkor) genom att ansluta den till en USB-port, så jag tänkte att jag skulle göra en nybörjare instructable som kommer att lära någon hur man gör detta cool night lampa!

Jag kom på att den totala kostnaden för projektet var ca 2,5$ eftersom det är en återanvända projekt! (Jag återanvändas ett mjölkpaket och gjorde den till detta instructables robot night lampa, om du ser noga kommer du att märka att den roboten är Go-Green Instructables Robot!

Här är en video av det färdiga projektet!
Jag använde även multi color led och det såg bra!

Detta är en fantastisk låt (min 2nd favoritlåt)

OK så kan komma igång...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en trä, USB powered, vinkel-poise LED lampa

Hej du! I detta instructable, jag ska visa dig hur du gör din egen USB-drivna vinkel-poise lysdiodlampa av trä. Du kunde upcycle vissa slet ner pall trä lägga till tecknet eller bara använda remsor av tall som jag gjorde. Detta projekt kräver minsta...

Instructables Robot Kinetic lampa. Lampara Movil.

Detta är min första kompatibel med hjälp av min pappa, we´re går att göra en lampa med rörelse, speciellt för en gåva eller att dekorera din julgran.Este es mi primer proyecto y con la ayuda de mi papa vamos en crear una lampara móvil especial para a...

Instructables Robot hörlurar

jag har alltid gillat instructables robot, och alltid försökt att göra lite saker med den roboten som den instructable jag gjort ett par veckor sedan: USB-Powered Instructables Robot Night lampa...Så en och en halv vecka sedan jag lyssnade på Linkin...

USB powered LED CD lampa

The USB powered LED CD lampa är en mycket användbar gadget. Den drivs av USB-porten, så du inte behöver någon extern strömkälla. Stiff montering tråd, jag använde agerar som en svanhals och gör att du kan böja ljuskällan i olika vinklar och riktninga...

Instructable Robot USB driva

ingen annan någonsin har gjort detta så jag tänkte jag skulle (grin)Detta är en Instructables roboten USB-enhet (16 Gig) enhetJag trodde jag skulle kombinera 2 favorit techs saker tillsammans i en enhetSteg 1: Att göra iRobot (Instructable Robot) En...

Hur man gör en Instructables Robot USB driva

detta är en rolig och billig USB driva projekt, och för mig det ser mycket bättre än vanliga USB-enheter!Steg 1: Leveranser För detta lite instructable du kommer att behöva följande:1. Instructables klistermärke eller Instructables robot skriva ut (d...

Instructables Robot USB-nyckel

att göra en cool och rolig Instructables robot som fungerar som en USB-nyckel är lätt.För detta projekt behöver du:-En USB-nyckel-Lufttorkning lera i tre färger (gul, orange och röd)-Svart Sharpie markör-Runda tandpetare-Smör kniv (valfritt)Steg 1: M...

USB-ledde night lampa

göra night lampa från hand tvål plats...

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

Hett lim gjutning: Instructables Robot {LED bakgrundsbelyst}

detta Instructables handlar inte bara om Instructables Logo - The Robot, men det också om Varmt lim gjutning! ... Den visar dig hur du kan göra din alldeles egna Instructables Robot modell!... Som också kan dubbla upp som en cool nattlampa!...Efter a...

USB-Powered LED ljus

detta Instructable visar hur man bygger en mycket ljus usb powered led light. Detta kan komma väl till pass medan du arbetar på din dator eller lysa upp ditt tangentbord i mörkret. En annan möjlighet av detta ljus kan även vara för ett humör ljus, ef...

Wireless Purple Night lampa

Hii alla dag ska jag visa dig hur man gör trådlös lila [någon färg du vill] night lampaSteg 1: Introduktion min trådlösa lila färgade night lampa fungerar i princip på mini-teslaspole [Rebeccas spole magnetiseringsmaskinen krets].att välja rätt färg...

Balansera Instructable Robot

I detta Instructable ville jag visa dig hur man gör en självbalanserande robot. Vad gör den unik är att dess yttre likna Instructables roboten. Internt det fungerar på principen om PID, det är ett mycket populärt system för att upprätthålla en variab...

Högtalare - USB powered Battery powered konvertering

Jag har en USB-drivna högtalare men jag inte bara använder den med min laptop, jag använder det också med min MP3-spelare och min mobiltelefon.Jag använder vanligtvis AC till USB 5V-adaptern för att driva upp högtalarna, men ibland är det inte prakti...

Göra en tålig night lampa

(detta instructable är för dem som har grundläggande kunskaper om El/elektronik)Jag hittade ett tiotal använt mobiltelefon laddare mycket billigt från en lokal butik.Mobiltelefon laddare har fel i kontakter och kablar bara, den faktiska laddare krets...

Roterande Photo Frame Night lampa

Hej alla idag jag kommer att visa dig hur man gör roterande foto ram night lampa som är mycket attraktiva och det byggs i mycket billig budget.Steg 1: Saker du kommer behövas för att göra detta projekt är:- 1. kartong2. färgad tejp3. tre höga ljusa l...

USB-Powered Anpassad logotyp ljus

denna lämnas i gör att lära ungdomar tävling, och det kräver mig att lägga till frågor och svar.Här är frågorna:1 - vad gjorde du?2 - hur gjorde du det?3 - där gjorde du det?4 - vad lärde du dig?Svara på alla fyra frågor:Jag gillar att använda LED-la...

Klappa drivs GIANT Night lampa - DIY billigt och enkelt

Hej varje en, jag Sahas Chitlange, Aging 14, från Indien. Här är min instructable på Clap drivs GIANT night lampa. Detta är en natt-lampa som tänds och släcks på klappar. När klappade det vänder och igen klappade det stängs av. höjd av denna lampa är...

Lätt anpassade Night lampa

Lär dig hur man gör en liten men effektiv night lampa ur en läsk kan och andra materialSteg 1: Samla in följande material och verktyg: En tom soda kanEn liten blixt ljus (har att passa i läsk kan)2-3 olika sprayfärg burkarOönskade tidningar eller oön...