USB-Powered kylning fläkt för bärbara datorer:min laptop alltid överhettas. Det sedan blir laggar och fryser upp. När det händer, jag kan inte göra mina läxor eller surfa på webben och det belastar mig när jag till slut en hemuppgift av en viss tid.

Denna fläkt löser problemet med en överhettad laptop av kylsystem inuti min laptop.

Material:

-Fläkt från en gammal dator
-Eltejp
-USB-sladd

Verktyg:

-Sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

-USB-kontakten stöd för Mac bärbara datorer

Detta Instructable visar dig hur du håller dina kablar från att av misstag mosade ner medan inkopplad. Jag förstört några bärbara USB-portar och detta fungerar bra, speciellt på språng!Steg 1:Anslut din USB-kablar. Ja, den här knep kommer att stödja...

Baby Bouncer USB Powered nr mer batterier

så jag tröttnade på att köpa batterier till mina döttrarFavorit sleeper så jag gjorde det USB poweredSå kan jag plugga nästan var som helstSteg 1: Steg 1 få utkastareSå köp utkastare eller om du är som oss få en på din baby showerSteg 2: Steg 2 Öppet...

USB-Powered LED ljus

detta Instructable visar hur man bygger en mycket ljus usb powered led light. Detta kan komma väl till pass medan du arbetar på din dator eller lysa upp ditt tangentbord i mörkret. En annan möjlighet av detta ljus kan även vara för ett humör ljus, ef...

Billigaste (~10-15USD/unit) trådlös intercom eller enkel USB-powered Walkie Talkie hacka

Detta är en enkel hacka (bara ansluter sladdar) att göra en usb powered walkie talkiejag försökt den här när jag var fortfarande i grundskolan och glömt bort detta år, tills nyligen när min bror ber mig att rekommendera billiga trådlösa intercom som...

Högtalare - USB powered Battery powered konvertering

Jag har en USB-drivna högtalare men jag inte bara använder den med min laptop, jag använder det också med min MP3-spelare och min mobiltelefon.Jag använder vanligtvis AC till USB 5V-adaptern för att driva upp högtalarna, men ibland är det inte prakti...

Glow Globs - USB Powered dator ornament

Ha kul med varmt lim och lysdioder och göra en roman USB powered skrivbord eller monitor prydnad.Glow Globs (a.k.a.The humör klump) kommer att sitta nära datorn och oändligt igenom färgmönster. (Animationer visar en plötslig förändring - i verklighet...

USB-Powered Anpassad logotyp ljus

denna lämnas i gör att lära ungdomar tävling, och det kräver mig att lägga till frågor och svar.Här är frågorna:1 - vad gjorde du?2 - hur gjorde du det?3 - där gjorde du det?4 - vad lärde du dig?Svara på alla fyra frågor:Jag gillar att använda LED-la...

Snabb teknik för att tillverka disponibel termisk Chambers som skall användas vid provning låg temperatur USB powered Thermofoils och värmeelement

R. Siderits, A. Malik, M RocheI detta projekt kommer vi att beskriva de steg som vi brukade göra en experimentell termisk kammare.Vi använde denna termisk kammare för att testa värmeelement som ansluter till en USB-port.Detta projekt genomfördes i fö...

Prototyp konfiguration för en USB-Powered låg kostnad; realtid kontinuerlig strålning övervakningssystem för sjukhus kirurgisk patologi, hematologi, biologiska avfallshantering och forskningsanläggningar

prototyp konfiguration för en USB-Powered låg kostnad, realtid kontinuerlig strålning övervakningssystem för sjukhus kirurgisk patologi, hematologi, biologiska avfallshantering och forskningsanläggningarRunning titel: USB Powered kontinuerlig strålni...

USB powered LED CD lampa

The USB powered LED CD lampa är en mycket användbar gadget. Den drivs av USB-porten, så du inte behöver någon extern strömkälla. Stiff montering tråd, jag använde agerar som en svanhals och gör att du kan böja ljuskällan i olika vinklar och riktninga...

Hur man bygger en USB Powered LED-ljus

följande instructable kommer att gå igenom förfarandena som gör din egen USB powered LED-ljus. Du kan använda detta ljus som en cool accent ljus bakom din monitor/tv, även som en ljus att lysa upp ditt tangentbord eller boka i mörkret. I själva verke...

USB-Powered skrivbord fläkt från skräp

detta är en liten fläkt som du kan sätta på ditt skrivbord och drivs enbart av USB-porten på datorn. Detta kan göras helt från skräp och är en bra första projektet för både USB- och lödning. Det är relativt lätt, men vissa delar kommer att ta tålamod...

Iron Man stil bågreaktorn - usb powered

nyligen, jag bestämde mig att försöka bygga en Iron Man usb-drivna bågreaktorn att sitta på mitt skrivbord.Det finns mycket jag tyckte om Ironman, filmen. En påhittig kille bygga häftiga saker i sin man grotta med teknik var rätt upp min gränd. Jag ä...

USB-Powered CD renare

efter stressa min syster för lite tid, vi kom fram till denna galna idé: The USB Powered CD CleanerHelt vad du behöver slutföra projektet:-ett fan av en bruten strömförsörjning-en ledig USB-kabel-2 CD-fodral, plast som-något att hålla ihop allt: Jag...

USB-Powered Instructables Robot Night lampa

ett par dagar sedan jag surfade på internet och fick reda på att vi kunde driva någon grej med en kraft av 5V och 100mA (500mA på vissa särskilda villkor) genom att ansluta den till en USB-port, så jag tänkte att jag skulle göra en nybörjare instruct...

USB-Powered mystiska ljus

detta instructable visar dig hur du enkelt bygga en USB Powered mystiska ljus med hjälp av lättillgängliga och billiga delar. Inte bara är det lätt att göra men det är kul att experimentera med och skapa intressanta varianter. Det sista steget i den...

USB-powered brännare! Detta projekt kan bränna igenom plast / trä / papper (kul projekt måste också vara mycket fina trä)

vill inte göra detta med hjälp av USB! Jag fick reda på att det kan skada din dator från alla kommentarer. min dator är bra tho. Använd en 600ma 5v telefonladdare. Jag använde detta och det fungerar bra och ingenting kan skadas om du använder en säke...

Hur man gör ett USB powered fishtank

hur man gör ett USB powered fisk tank....

Installera USB-powered cykel bakre säkerhet ledde.

I mostly ride at night. Natten av säkerhetsskäl väljer jag Antac advance ledde stip. Bifogas denna USB-powered lysdiodsrand min xiomi power bank. LED strip kostade mig nästan $8. Det har också på / av-knapp för bekväm.Steg 1: USB led Strip jag köpa d...