USB powered LED CD lampaThe USB powered LED CD lampa är en mycket användbar gadget. Den drivs av USB-porten, så du inte behöver någon extern strömkälla. Stiff montering tråd, jag använde agerar som en svanhals och gör att du kan böja ljuskällan i olika vinklar och riktningar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

USB-Powered LED artikulera lampa

jag designade denna lampa som en del av min senior avhandling utställning i college. Det är en småskalig version av en klassisk ledad skrivbordslampa som drivs av en standard USB-port.Lampan kan anslutas direkt till en bärbar dator att fungera som et...

USB-Powered LED ljus

detta Instructable visar hur man bygger en mycket ljus usb powered led light. Detta kan komma väl till pass medan du arbetar på din dator eller lysa upp ditt tangentbord i mörkret. En annan möjlighet av detta ljus kan även vara för ett humör ljus, ef...

Hur man bygger en USB Powered LED-ljus

följande instructable kommer att gå igenom förfarandena som gör din egen USB powered LED-ljus. Du kan använda detta ljus som en cool accent ljus bakom din monitor/tv, även som en ljus att lysa upp ditt tangentbord eller boka i mörkret. I själva verke...

Super Bright USB Powered LED lampa

Hej alla! Efter läsande många instructables och att göra flera projekt av mitt eget har jag slutligen sett till att göra min egen första instructable. Detta projekt är konstruktion och tillverkning av en "3 länken manipulator" typ LED lampa. Des...

USB-Powered LED Monitor bakgrundsbelysning (under £3)

denna idén kom till när jag såg uppsättningar av röda LED Julljus i poundshopSteg 1: Verktyg och utrustning Essentials:2 x LED julbelysningen i färgen på ditt val (måste vara 3 volt ettor dvs 2 x AA-batteri) kostnad: 2 x £1En USB-kabel eller något at...

Jägermeister mod: koob's USB powered LED monitor stand

jag har två skärmar på mitt skrivbordtill höger finns ett åldrar gammal Super tung megawatt-ätande monster av en 22" CRT och i mitten en 21,5" widescreen skinny TFT jag använda som primär bildskärm... jag ville båda skärmarna på samma nivå och s...

Böjbar USB Powered LED Light!

Vad du behöver:-Ledda-Motstånd-USB-kabel-lödning pistol-löda-eltejp / krympslang...

DIY USB Keyboard led ljus för din Laptop (motljus)

Jag har gjort denna USB powered LED lampa med 1w blå färg Super LED motstånd i serie... Mycket enkel och användbar ser ut precis som motreaktion klaviatur... Om du gillar det, vänligen slog som & Prenumerera på min Youtube-kanal.. Mer Tutorials komme...

USB-drivna LED grow light

ny design; Växten hyllanny design; Växten armenHej världen, (kom ihåg att kolla in nya prototypen uppladdningar på min profil)mitt första instructable över här, så snälla bara med mig. förra veckan fick jag verkligen till grundläggande elektronik/kre...

USB-drivna LED cykel ljus V2.0 - BigGun

HejI min tidigare Instructable, byggde jag en USB powered LED cykel ljus, som fungerade mycket bra, men av någon anledning (kanske eftersom jag cykel vid höga hastigheter), det verkar finnas en synlighet fråga, som bilar och andra cyklister inte se m...

USB-Powered Instructables Robot Night lampa

ett par dagar sedan jag surfade på internet och fick reda på att vi kunde driva någon grej med en kraft av 5V och 100mA (500mA på vissa särskilda villkor) genom att ansluta den till en USB-port, så jag tänkte att jag skulle göra en nybörjare instruct...

Gör en Solar Powered Led lampa Post ljus

detta är min första instruera-stånd så bära med mig, kommer jag visa dig hur man gör en Solar Powered Led lampa Post ljus, det kommer att lysa upp en stor del av din trädgård. Jag har ett liknande ljus till salu på ebay på denna länk http://www.ebay....

Mini-USB-powered Tiffany lampa

gör du egna miniatyr tiffany lampa att lysa upp din PC-tangentbord i stil, från en pingis boll, några gamla mynt och metall slutet av en konstnärer pensel. Det är mycket lätt och ganska snabbt. Plus när du har gjort basen, du passar alla slags små la...

USB-Powered Anpassad logotyp ljus

denna lämnas i gör att lära ungdomar tävling, och det kräver mig att lägga till frågor och svar.Här är frågorna:1 - vad gjorde du?2 - hur gjorde du det?3 - där gjorde du det?4 - vad lärde du dig?Svara på alla fyra frågor:Jag gillar att använda LED-la...

Arduino-powered LED klocka

En rolig, enkel LED-klocka, som ger dig tiden till den närmaste halvtimmen med hjälp av enfärgade lysdioder. Delar som behövs är följande:Arduino Nano400 tie-punkt skärbrädaBandkabelDS1307 RTC IC32.768 kHz Crystal(12) 10mm lysdioder(12) 180 Ohm motst...

Glow Globs - USB Powered dator ornament

Ha kul med varmt lim och lysdioder och göra en roman USB powered skrivbord eller monitor prydnad.Glow Globs (a.k.a.The humör klump) kommer att sitta nära datorn och oändligt igenom färgmönster. (Animationer visar en plötslig förändring - i verklighet...

High Powered LED Solar Lighting System

Även om jag älskar att göra bevis på konceptet sol projekt, eller sol projekt som jag kan använda om världen tar slut, föredrar jag att göra sol projekt som är användbara i mitt dagliga liv. (Jag älskar min sol FM-radio, men jag har aldrig haft behov...

-TV-bakgrundsbelysning - usb powered -

<< snälla rösta på mig, tack! >>Detta projekt kom eftersom jag har en anständig mängd ledde projekterar runt mitt hus och min vän frågade mig om jag kunde vända en av dem in i en ljus han kunde sätta bakom sin TV! Men han har sin TV hängde på...

USB-Powered skrivbord fläkt från skräp

detta är en liten fläkt som du kan sätta på ditt skrivbord och drivs enbart av USB-porten på datorn. Detta kan göras helt från skräp och är en bra första projektet för både USB- och lödning. Det är relativt lätt, men vissa delar kommer att ta tålamod...