Uteplats paraply stå (användning vad du har metod)Jag har detta super-cool paraply från TheDIYOutlet.com. Men som med de flesta uteplatsen paraplyer, det kom inte med ett stativ och jag är alldeles för sparsamma att betala $30 för en! Så gjorde jag min egen på billiga med vad jag hade på hand. Min kommer mestadels täckas upp med marktäckning på min innergård område när hundarna börja snuffling runt den så jag har inget emot grå cement utseendet på det, men du kan säkert ganska det upp med betong fläcken efter det uppsättningar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En-gång-användning tvättbara näsdukar

användning av disponibel vävnad papper är dåligt för miljön och i det långa loppet, de kostar mer än tvättbara hankechiefs. Men tanken på att använda den samma hankechief om och om igen och prejar det tillbaka i våra fickor eller hylsan kan vara lite...

LED uteplats paraply Jar ljus

denna sommar har varit ganska bra här på den engelska sydkusten. Fick gräset skära, föll förstörelse på några ohyggligt övervuxen växter, trädgården såg ut mer som en trädgård och mindre som en liten wildlife bevara. Mer Alan Titchmarsh och mindre Bi...

Skörda naturliga podophyllotoxin i den lokala skogen för användning vid behandling av genitala vårtor

[Foto: Cassi Saari]"Med dina vårtor botade? Stor. Ta en promenad i skogen? Fantastiska. Att ha dina vårtor botade genom att ta en promenad i skogen? Ovärderliga." -PeftyNågonsin hört den statistik som "25% av våra läkemedel kommer direkt fr...

Apple-banana Smoothie! (En stor användning för bruna bananer)

Lätt, Billigt, välsmakande och hälsosamma! Och en stor användning för bruna bananer!Jag älskar verkligen smoothie, och jag gör det hela tiden! Det är friskt och smakar fantastiskt! Så är här mitt favorit recept!Detta är också ett liv hacka recept för...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

Analysera ditt hem användning

Du vill minska din vattenförbrukning för home´s men du don´t vet vilka åtgärder skulle få mest effekt? Ska du köpa en effektiv kläder bricka, ersätta din dusch huvudet eller plantera din trädgård med torka resistenta växter? Du kan fastställa kostnad...

En bra användning för en gammal telefonladdare

Inomhus/utomhus termometrar är händig, men utomhus sändaren kan konsumera alltför många batterier, beroende på enheten. Jag bestämde mig att driva utomhus sändaren med en gammal telefonladdare. Spänningen i telefonladdare måste tas bort omkring två v...

CellC användning widget för Android

Jag har skapat detta instructable speciellt för CellC (mobiltelefon nätverk) användare i Sydafrika. Även om du inte på CellC eller ens i Sydafrika, du kan fortfarande dra nytta av detta om du får ett SMS med din summor/tillgänglig tid/etc.Anledningen...

Ta reda på om en trä pall är säkra för användning

jag har nyligen märkt att det finns en massa felaktig eller inaktuell information om trä pallar.Mitt företag gör dussintals pallar varje dag så jag tänkte jag skulle rensa luften när det gäller nya lastpallar i USASteg 1: NPPO/IPPC Standars Fler före...

Grundläggande (kvalitativa) användning av en termisk Imager.

Ah! En termisk bild av min morgon kopp te. Bilden visar värme som alstras inte det? Jag tog den bilden med min söka termisk XR kamera. Här en post nivå mikrobolometer, eller lägga i personens villkor: en termisk imager.Jag ansåg det nödvändigt att po...

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

ESP8266 Trådlös toalett användning indikator (Smart Home)

Det är som en ingenjör, turen att arbeta för ett företag som gör upp med en grupp av maker. Eftersom vissa problem möter vi ofta i vårt liv, vår manger tillåter oss att sätta vår kreativitet i full spela på grund av den öppna atmosfären, vi kan bygga...

Verktyg för användning med propan Tank smältverket (ingen svets)

Under min bygga av en smältverk för smältning av aluminium beslöt jag att göra några verktyg som jag skulle behöva hjälpa mig under smältprocessen. Jag hade några skräp artiklar liggande som jag tänkte skulle vara till nytta och det fanns några som j...

Hur man korrekt skära, borra och böja Plexiglas att göra en multi-användning gopro tripod.

Detta instructable är i tävlingen "Upp!" och jag skulle älska det om du kunde ta sig tid att rösta om du tycker att jag förtjänar att rösta, tack! Njut!Jag hade fått göra en del arbete med plexiglas nyligen och hittade några bra sätt att göra må...

Hållbara, lätt aska block BBQ grill, för frekvent användning

mycket enkel "redneck" bbq grill. Jag laga kyckling på min hela tiden.Ordna cinderblocks som visas, efter knackar ventilationshål i botten av en (se bilder). Grillplattan kom från Walmart ($10 nya, fick min från rostiga ut gamla grill efter myck...

Stora iPod Inline Remote för användning med någon huvud telefoner/örat knoppar

vi har alla sett den instructables som ta ett befintligt nyckelpar med örat knoppar med i linje med remote och hacka dem med 1/8"-uttag så att du kan använda din favorit uppsättning hörlurar samtidigt som mikrofon och fjärrkontroll. Även om det är en...

Minska din flytande tvål användning - gratis

flytande tvål har många fördelar jämfört med "vanlig" tvål - det luktar bättre, lite billigare (beror på var och vad för slags flytande tvål du köpa), enklare att använda och, till viss del, mer hygieniska än delar samma bit tvål med flera andra...

Den näst sista användning för en gammal soffa... De bära sele

jag är en mycket pragmatisk typ person, och jag brukar hitta enkla, Billiga och smarta användningsområden på problem jag stött på. Mycket sällan kommer jag med dessa idéer (som furoshiki Instructables jag satte ihop ett tag sedan) och detta är inget...

DIY solar Laddningsbar automatisk natten ljus (utanför användning)

Här kommer jag visa dig hur man gör en solar Laddningsbar automatisk led night light. Jag gjorde min för extern användning men Hej du kunde göra vad som helst med din! :)Hur kom idén? först jag har tänkt att få något slags armatur på vår bakgård, jag...