Uttråkad? Top 10 saker att göra här sommaren detta år Awesome fantastisk enhet uppfinning

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mhee
Hemsida: http://www.educatetube.com
Värd: Sipski

Den topp 10 saker du kanske vill göra eller göra i år. Det är lätt, rolig och galen. Du kommer att njuta av enheterna och ha befogenhet att göra mer!

10. Ping Pong Bazooka
9. EL Wire superhjälte kostym
8. förstärkt verklighet med popup-rutan
7. ljussabel FX med Pocket Blaster
6. ultimate Pocket Blaster Music System
5. plasma personal - Gandalf är Super personal
4. Mini Missile raketgevär
3. Pyro missil handske
2. skottkärra Express
1. DIY Google glasögon

Mer Top 10 Cool saker att göra. Kommer snart!

Relaterade Ämnen

Gör en jag-Spy Bag för din uttråkad unge!

Om du någonsin har hört "Jag är uttråkad", "är vi framme snart?", "hur länge kommer detta att ta"?, "Elia berörde mig" eller "Kan nagellack tvätta ur filtar?" då vet du att det är viktigt att hålla små hän...

Rutan uttråkad

Om du njuta av mixtrande eller bygga små saker är den instructable för dig!Detta är lite instructable om vad jag vill kalla min uttråkad låda.Lite bakgrund först, när jag inte gör något jag tenderar att bli uttråkad lätt. för att råda bot på detta bö...

Bästa gratis saker att göra på Walt Disney World

tänka mig scenariot. Du kan ha gått igenom denna samma scenario själv (även om inte nödvändigt som extrema)...Du kommer på en resa till Orlando, Florida med din familj på fyra. Ditt huvudsakliga mål här är Walt Disney World. Ditt livslånga dröm om at...

Saker att göra när du är uttråkad på en regnig dag och fastnat hemma med praktiskt taget ingenting att göra

glömma det gamla talesättet: "Det regnade katter och hundar". Är det mer som regnar bord och stolar? Kan inte gå ut med dina vänner? Kan inte gå på bio? Så du är fast hemma i din plats som surfar på nätet. Tråkigt! Tja, är här några förslag att...

Saker att göra medan uttråkad i skolan.

jag hatar att vara uttråkad i skolan under föreläsningar om antingen skit jag verkligen inte bryr sig om, saker jag redan lärt mig, något som är helt erelevent till vad ditt lärande, inte wan't att göra något, ect. Detta är en instructable att visa d...

Saker att göra medan uttråkad i skolan (dessa är rena och bör inte få dig i trubbel)

jag kommer för att visa dig några saker du kan göra i skolan som inte borde få dig i troublebut om den gör det jag är ansvarar inte kommer att sätta uppdateringar eftersom jag kommer upp med nya saker att göra så ska du kolla tillbaka.Steg 1: titta p...

Vad att göra när du är uttråkad

dessa är ett par av mina favorit saker att göra när jag är uttråkad. Jag är typ av en elektronik geek och en större datornörd, så inte alla av dessa kommer att tilltala alla. PS jag är inte i någon av dessa bilder!Steg 1: Datorprylar Detta är en samm...

Vad att göra i sommar när din uttråkad

alla ser fram emot sommaren. För vissa betyder läger, eller semester. Men för vissa (som jag) sitter i soffan tittar på tv. Om din sjuka att spendera din tid att vara lat, prova dessa roliga, lätt idéer för barn och vuxna.Steg 1: Välj en kategori Det...

5 saker du kan göra när du är uttråkad

här är 5 häftiga tricks du kan göra hemma när du är uttråkad! Ha kul...

Vad att göra när ditt barn är uttråkad

idag kommer jag att visa dig fem saker att göra om ditt barn är liten och de villSteg 1: Klä upp/fashion show Ge dem alternativ av kläder att klä upp i och lägga ut några uppstoppade djur och få dem att publiken som bör hålla dem sysselsatta.Steg 2:...

Hur man hålla från att vara uttråkad online - Live TV, webbkameror, spel, webbplatser och mer

slå slutet chefen i slutet av internet redan (pojke, var han tuff!) och behöver något att göra? Vill ha lite idéer och ny online-aktiviteter att njuta? Tja, har du kommit till rätt Instructable! För många av oss är inlåst i skåp, bundna bakom skrivbo...

3 saker att göra en regnig dag

Vad gör du en regnig dag? Du är uttråkad, det är regnigt och ful utanför och du måste stanna inne! Bra Girlspiration har du omfattas! Här är 3 idéer du kan göra en regnig dag:•Pamper dig: din egen Spadag rätt hemma•Movie paketet: ett paket som du kan...

Göra en uttråkad burk

vi vet då när du inte har något att göra och din extremt uttråkad. Här är lösningen som: en uttråkad burk. De är mycket lätt att göra och du förmodligen redan har allt du behöver om runt huset.Vad du behöver:En burk* Använd inte en murare burk efters...

Vad göra när din uttråkad

Steg 1: Hej Lyssna var och en blir uttråkad här är mitt sätt att bota din tristessSteg 2: INTERNET Söka på webben jag vad du kommer att hitta saker som du aldrig nya!!!Steg 3: Läs Läsa något jag vad du kommer att vara som ingen läsning är tråkigt men...

Vad göra när du är uttråkad

om du är som mig och tröttnar oerhört lätt och ofta, då detta instructable är perfekt för dig. Följ dessa steg och du bör kunna få un-uttråkad! (åtminstone för en stund). Fortsätt läsa, om du är intresserad.*Note* om du har förslag att lägga, kommer...

Cool Stuff (för lat eller uttråkad personer)

(detta är min första instructable så vara cool)Detta är bara några saker jag har tänkt under de senaste två åren eller så.JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SKADORPS jag ska lägga mer bilder och sånt senare ledsenSteg 1: Super Poker Väl en dag var j...

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...

Hur man inte ska vara uttråkad

är du uttråkad som är vad tänkte åh din inte uttråkad sedan sluta ljuga det är fortfarande roligt att göraJag frånsäger sig allt ansvar för skada eller skada detta kan orsakaSteg 1: klippan Detta kräver endast en trottoarkant eller det sista steget v...

Uttråkad? mot tristess survival kit

en mot tristess survival kit är ett kit som du håller med dig att överleva tristess.Detta är ett kit som du kan göra för under $5.alla bitar i detta kit är allmänna saker som du hittar normalt ligga runt huset.Steg 1: material behöver du:gummibandlek...