Vad finns i din plånbok (jag menar din dator)?Vad händer när dator människor träffas mycket likadana gamla bil prat. Vad är du maskin? Vill du säga är mer än jag vet. De nyaste enheterna som pekplattor, vissa netbooks och etc. är idag ganska mycket tyvärr engångsartiklar. Som för stationära datorer, kan åtminstone för en stund du uppgradera dem. Det är mycket bra att veta vilken utrustning och och i vissa fall vilken programvara som är på insidan. För försäkringsändamål, skulle du vara klokt att ha en sådan lista undanstoppad i ett värdeskåp eller där någonsin. Så gick jag på en liten forskningsexpedition till finna ut vad kan användas för att ta reda på vad som finns i min dator.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vad finns inuti? #8: enorma LG stationär dator

Ser ut som jag inte har gjort en "Vad som finns inuti" Instructable under ganska lång tid.Ja, håller saker på att ändra med denna enorma stationär dator!Den dator som du ser på bilden fick jag av en vän som har föräldrar nyligen uppgraderat till...

Vad finns i din tekopp?

Ja, jag får den frågan en hel del när jag frågar den flygvärdinna eller restaurang server att fylla min resa kopp med hett vatten. Jag har experimenterat med örttéer ett tag nu och tänkte att du kanske vill se vad som finns i min dagliga blandning.St...

AidLeros "Vad finns i min väska?" Stöd distribution packs - vuxen hygien väska.

jag är Hannah och jag arbetar med det AidLeros laget att hjälpa andra skapa organiserade distribution förpackningar för att aktivera volontärerna på marken för att kunna möta behoven hos flyktingarna snabbt och effektivt genom att ha tillgång till de...

Enklaste jordgubbs Mousse!!! Jag menar det!

Ok igår kväll ville jag göra efterrätt för en speciell vän till mig (inte riktigt flickvän bara dejta) så jag hade jordgubbar gelatin hemma så bestämde jag mig att göra henne lite, men sen insåg jag att det var sättet att lätt och jag woulnt få många...

Gör en CNC Hot Wire Frigolitskärare från delar finns på din lokala järnaffär

göra en CNC Hot Wire Frigolitskärare från delar tillgängliga på din lokala järnaffär som HomeDepot. Denna maskin kan användas för att klippa vingarna för RC flygplan, surfbrädor, listen, förpackning skum och massor merDen ursprungliga designen byggde...

Vad finns inuti? #1: USB-telefonladdare (bärgning elektroniska komponenter)!

Detta är en 5.0 Volt 0,7 AMP Samsung telefonladdareSteg 1: verktygDessa är de verktyg som jag används om du tar en isär du kan behöva använda olika verktyg:AvbitareTångPlatta ScrewdiverSteg 2: Delarna2 motstånd2 400V 4.7 mikro-Farads elektrolytisk ko...

Vad finns inuti? #3: elmotor!

Denna motor bärgades från en mini dammsugare, om du är intresserad av att se vad annat var i dammsugaren du kan få se det härAnledningen till denna motor slutade fungera var eftersom hålen i filtret inte var liten nog, så när jag dammsugas aluminium...

Vad finns inuti? #4: sol trädgård ljus! (Rädda elektroniska komponenter)

Detta är en sol trädgård ljus som plötsligt slutade fungera. Varför inte ta isär? :)Steg 1: Vad finns inuti? Jag har lagt till anteckningar på bilderna för att förklara komponenterna, kan du se dem genom att hovra musen över bilderna.Solar Panel350 M...

Bygga Sega Genesis styrenhetsportar för din dator!

Detta instructable kommer detalj hur man gör Sega Genesis hamnar så du kan koppla in din Genesis domänkontrollanter i din dator och använda dem för att spela spel på din PC med den ursprungliga Sega styrenheter!Bästa av detta projekt är kul och väldi...

Vidarebefordran av IP-portar att din dator

så du vill vidarebefordra vissa IP-portar till din dator! Nu om att vara för Minecraft eller för din VNC server (tinyurl.com/Instructables37), detta är hur dess gjort.Steg 1: Hitta din IP-adress Så första du kommer att vilja ta reda på din IP-adress...

Ansluta en Xbox 360 till en datorskärm (BONUS! ANSLUTER DEN TILL INTERNET, VIA DIN DATOR!)

Ok, jag vet att mycket av det här är frustrerande, och det tog mig evigheter att göra, eftersom jag räkna det ut på min egen, men ni hade tur, eftersom jag bara göra det här ser lätt.VAD DETTA INSTRUCTABLE KOMMER ATT VISA DIG HUR MAN GÖR:-Koppla upp...

Flera enkla steg för att säkra din dator

VERSION 2.0 kommer att vara borta snart. Du kan se på sista steget vad jag har i beredskap för detta instructable, ha tålamod jag sålla igenom allt och få processen rullande.I detta Instructable kommer jag visa dig några tips som gör din dator mycket...

Hur du ändrar dina datorer IP-adress och vara anonym Online

Denna handledning kommer att visa dig hur du kan ändra dina datorer IP-adress på ett sätt där datorn är dold online och du får till webbläsare webben i fullständig sekretess, säkerhet och anonymitet.Innan du lärt hur till ändra din IP-adress måste du...

Programmera din dator att stänga av automatiskt av asigning vilken tid du vill göra som

Hej, det är en annan instructabel från min vardag...förra gången jag var tvungen att hämta massor av program till min PC och jag var tvungen att låta den ladda ner över natten, jag ville hålla min dator påslagen hela natten efter avslutad nedladdning...

GEEK-att-du: Hur att ta hand om din dator

den andra Instructable i GEEK-att-du-serien, "Hur man tar hand om din dator" vägleder dig om hur du tar bättre hand om din dator för att förbättra och bibehålla sin livslängd och effektivitet.Detta kan inte se ut som många steg, men det finns go...

Avstängning, starta om eller övervintra din dator enligt ett schema

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur till avstängning, starta om eller övervintra din dator enligt ett schema.Se tillkännagivandet i slutet om du använder ett äldre operativsystem än Windows XP.Steg 1: Skapa en batch-fil Först, måste du...

Att säkra din dator: 007 stil!

Har du någonsin känt mig osäker om vad du har på din dator? Kanske de är saker du inte bör ha, eller kanske du är bara orolig för dina värdefulla data (kreditkort, inloggningsinformation, etc.) hamnar i fel händer? Sedan görs denna intsructable med d...

Hur man gör bäst av din dator

Jag har en riktigt gamla netbook (2009) så det fryser, kraschar och är bara allt runt långsamt men det finns ett sätt att fixa det. Även om du inte kan bara magiskt gör det världens snabbaste datorn kan du göra din dator mycket snabbare utan att köpa...

Hur du gör din dator snabbare

om du är en windows-användare, du måste har stått inför problemet med saktande din PC med tiden. För det mesta du att formatera hela windows-katalogen för att lösa problemet. Men det finns alltid ett sätt att förenkla komplicerade saker. Kolla 'em:1....