Vad man ska ta på en 'äventyr kapplöpning"
Multisport är en av de roligaste uthållighetsaktiviteter du kan tänka dig.

Triathlon tråkig, kör på plan, runt banan i rymdåldern cykel och simning i havet.

Multisport är awesome!

http://en.wikipedia.org/wiki/Adventure_racing

-de hoppar du i mitten av ingenstans
-du får se countyside
-Det finns en känsla för lagarbete, kamratskap
-du får täckt av lera, saltvatten, lera, blod, svett, tårar och tårar
-äventyr ben inkluderar orientering, rogaining, terränglöpning, kajak eller ocean surfski, havet simning, mountainbike, abseiling, rock hoppande...

Loppen varierar från 3 timmar lång tid att mer än en vecka. Vad du tar beror på benen måste du täcka, konkurrenstillstånd och terräng och personlig färdighet och preferens.
Enskilda kit som medicinsk / survival kit / paracord objekt är väl beskrivet i instructible gemenskapen. Jag lyfter på hatten till följande personer för deras goda och relevanta idéer:

och många mer på plats!

I detta "vänners kompatibla jag kommer att göra några förslag på vad man ska ta med dig att göra loppet lite roligare.
Detta "vänners kompatibla är en"servering förslag"för en 24-28 timmars race med trail run/rogaining/surfski/havet simma/mountain bike ben. Ras villkor jag hade förberett för medföljande regn och överdriven hetta (4oC till 45) common i Australien, men inte snö eller sova i Sub-Zero temperaturer.

Jag optimerat kit för låg vikt och min budget var ganska fritt. Om du är på en budget eller du är inte alltför sysslade om hur snabbt du går, så det finns många fler alternativ.

De viktigaste sakerna att komma ihåg på något äventyr kapplöpning:

En känsla av nöje och äventyr!
Ett förtroende i dina egna förmågor och begränsningar och de av ditt team

Jag är säker på att jag har glömt något eller beskrivs för mycket. Och det är vad som händer varje lopp!

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vad man ska packa i din Bob!

Detta är vad man ska packa i din bugg ut väskan!Steg 1: Vad du har i din väska?Vad de flesta människor ber i förberedelserna för en överlevnad situationen är "Vad vill jag i denna väska?" eller "Vad behöver jag?". Första vad du behöver...

Hur och vad man ska bärgning från torktumlare (torktumlare)

detta är min allra första instructable!Hur och vad man ska bärgning från en torktumlare (torktumlare).Förhoppningsvis kommer detta vara till viss nytta för någon.Njut!(Ursäkta stavning och grammatik misstag, engelska är inte mitt första språk och ock...

Code-switching: Codex i att veta vad man ska säga, när man ska säga och hur.

Code-Switching är något som kan definieras som praxis att flytta till och från kulturer, särskilt en kulturer normer och språk. Vad menas med "språk" är inte begränsad till de breda dialekter vi se över de värld, från kinesiska till Patois, men...

Hur man be om hjälp runt här- och vad man ska göra innan vi ber

Tyvärr finns det ingen kategori för detta men kanske någon kommer att hitta rätt plats att flytta denna kompatibel.OK, vad handlar det om och varför lägger jag upp det i fel sektion...1. det finns fler andmore förfrågningar för hjälp i forum avsnitt...

Vad man ska förvänta sig när du är räknar IKEA

du kan ha samlats in från titeln på denna tutorial att det inte handlar om mina möbler. Det är tvärtom, faktiskt. Så vill jag inte tänka på möbler som är längre bort på alla tänkbara sätt än IKEA-möbler.Så varför gör jag denna tutorial? Eftersom jag...

Tre LED projekt... Eller vad man ska göra med döda saker

detta Instructable är egentligen tre separata projekt. Jag kommer att visa hur man brink liv i döda ting. Alla projekt görs först och sedan bestämde jag mig att göra dem Instructables. Alla är mycket enkla, behöver medium erfarenhet med vissa verktyg...

Vad man ska göra på The Rocky Horror Picture Show!

Varning: The Rocky Horror Picture Show rekommenderas inte för den lätt förolämpade. denna show behandlar mogna ämnesområden i ett omoget sätt. Om sex, droger, rock & roll, äktenskapsbrott, kannibalism, incest, cross-dressing, utomjordingar, bisexuell...

Åh, vad man ska ha?

jag hade högklackat arbeta på dagen eftersom jag hade en presentation av gruppen stämman, men av mitten av morgonen min avgift var döda mig. Jag önskar jag hade tagit ett par back up-skor! Finns det något i mitt skåp som kan hjälpa mig? Ett gäng av m...

Vad man ska lägga till i en bugg ut Bag

Steg 1: mat Du behöver mat mer än något annat. Det är extremt avgörande för överlevnad. Konserver med pull öppen toppar är bäst eftersom du inte behöver en konservöppnare. Försök att ha olika. Du måste fortfarande hålla sig frisk.Steg 2: vapen Du kan...

Hur man gör origami CD-fodralet eller vad man ska göra om du inte har gratis tomma CD-fodralet.

Ibland vi bränna skivor till våra vänner och kollegor. Men vi har inte alltid gratis CD-fodral tillgängliga. Vad göra? Idén är enkel - göra origami CD ärm från standard A4 papper.Följande instruktioner visar hur du skapar origami CD själv.Steg 1: För...

Hur man ska spela Zombie Dice

Äta hjärna. Inte får shotgunned.Zombie Dice är ett spel som snabbt växer med popularitet. Det är snabbt, tar ca 10-15 minuter, lätt att lära sig, och kan spelas med 2 eller fler spelare nästan var som helst på grund av dess lätt-bogsera fördel. Zombi...

Vad man inte ska göra när du gör soja ljus hemma!

När jag brainstorming idéer för höst inredning, jag blev upphetsad och jag ville prova mina händer på ljustillverkning. Efter att ha sett några videor och går igenom artiklar, jag fick veta att paraffin vax inte är bra för hälsan så hade jag 2 andra...

Vad man inte ska göra - Rainbow Six | Belägring

Vill ha tips på vad man inte ska göra för Rainbow sex belägringen? Hur man inte ska spela? .. .och hur man inte ska suga? Hutch ger 3 tips så att du kan veta vad man inte ska göra, och bli en bättre spelare för den.Facebook: http://facebook.com/Genui...

Bluetooth kontrollerade meddelande Droid--R2Blue2 (/ vad man inte ska göra)

detta är en instructable för bluetooth kontrollerad meddelande Droid. Jag kallar det R2Blue2. Det flyttar och visar meddelanden som du skriver med din telefon eller dator. Iallafall var det tänkt att. På grund av många problem som underpowered batter...

Vad man inte ska göra när rengöring stora eller kommersiella mikrovågsugn

hittar du många anvisningar på instructables och en miljon och en inhemsk och kommersiella hur ren en mikrovågsugn guide över internet, men hur många guider har du hittat på vad man inte ska göra?Tja om du har en stor, kraftfull eller kommersiella mi...

Hur man ska polera en Lexan vindruta för under $4

Hej,Jag rider en stor cruiser motorcykel, och den har en Lexan varumärke vindrutan på den. Jag har undersökt online, och det visar sig kan jag bara hitta människor som kommer att polska och reparera akryl vindskydd. De säger Lexan vindrutan måste byt...

5 tips för att resa i Kyoto & vad inte ska göra

Detta under juli gick jag till Japan för första gången och reste runt Osaka, Kyoto, Nara och Kobe. Det var en fantastisk upplevelse, men jag hade lite missöden på vägen. Här är 5 tips för att resa i Kyoto (och vad man inte ska göra!).1. plocka en han...

Hur man ska packa 5 Singer symaskiner

hantverk-mas har kommit tidigt i år tack vare våra underbara vänner på sångaren! Jag visade upp i morse för att upptäcka 5 lådor fulla av symaskiner bara sitter där, väntar på att packas upp. Jag visste inte vad jag ska göra! Jag har aldrig packat up...

Hur man ska uppnå det "Matt Look" i Photoshop CS3 upp till Photoshop CC.

Hur man ska uppnå det "Matt Look" i Photoshop CS3 upp till Photoshop CC.Steg 1:1. börja med bilden öppnas i Photoshop.2. Välj elliptisk markeringsram och dra en cirkel runt motivet.3. Högerklicka inuti markeringen (marscherande myror) och välj F...