Vägg monterade whiteboard penna innehavarenjag recenty gjorde mig själv en whiteboard för att skriva anteckningar och påminnelser vid mitt skrivbord, men var jag blir frustrerad med aldrig kunna hitta min whiteboard pennor som oavsett vart jag sätta dem skulle alltid verkar de gräva ner sig under en hög med papper när jag behövde använda dem.

Så jag bestämde mig att göra en hållare för dem så de skulle alltid vara tillgänglig när jag behövde använda dem och hjälpa de-röran mitt skrivbord.

Efter lite tänkande jag märkte att kroppen pennorna var något avsmalnande, de var 15mm vid basen och 17mm mot spetsen, så jag kom med denna lösning använder en serie med 16mm hål för att hålla pennorna i placera inspirerad av provrör rack brukade vi använda när jag gick i skolan.

Hela projektet gjordes i en dag och det ingår ca 3 timmar väntar på de olika lager färg torka.

Den är gjord av en offcut av 1mm tjock plast från en gammal tavelram som jag var tvungen att skära ner till rätt storlek, men du kan lika gärna använda en CD HewelFärga fall eller liknande. Det också incorperates en ännu mindre offcut av 3mm tjockt plexiglas för 2 sidor och 2 stöder konsoler, även om du förmodligen använda 2 bitar av 1mm tjock plast limmade ihop istället.

Se Steg
Relaterade Ämnen

För nybörjare: skapa en Whiteboard penna innehavaren

På våra hackerspace har vi en whiteboard, men vi förlorar alltid våra markörer. Detta är eftersom vi inte har en penna innehavaren att samla markörerna. Sugru är lätt att skapa penna hållare för vår whiteboard.Steg 1: Forma din SugruDu kan bilda penn...

Lätt penna innehavaren gjort av kontorsmateriel

detta är min första instructable så jag hoppas det är bra. I denna instuctable kommer jag visa dig ett sätt att gör en penna innehavaren av några leveranser.Steg 1: Samla material För detta projekt behöver du: en kapsyl av en flaska vatten (se till a...

Penna innehavaren av gamla Pen

Material som krävs förGamla skiss pennorLimpistolTrä bitSteg 1: Sticker pennor till trä Ta gamla skiss pennor bort alla mössor och nib.Ta någon trä bit här använde jag gamla runda formade trä bit.Nu hålla fast alla pennan vertikalt till trä pjäs med...

Decoupage penna innehavaren hantverk för barn

min systerdotter var besöker mig. Hon brukade spendera all sin tid på Lego tegelstenar i Indien. Så jag tänkte göra hantverk med henne och vi bestämde oss på att göra Decoupage. Någonsin undrat vad Decoupage är?Decoupage är konsten att dekorera ett o...

Förlängning av DIY klockan: elektronisk kalender av penna innehavaren forma

dag ICStation Team presentera fantastiska kalendern. Ni kanske säger det finns inget speciellt från framsidan av bilden. Men denna kalender kan visa förutom år, månad, dag, vecka, timme, minut, sekund och också den verkliga temperaturen. Och jag tyck...

LEGO penna och penna innehavaren med Pot

detta är min sjätte instructable. Det är en penna innehavaren med en pott som är byggd av Lego. Jag in det i helgen projekt tävling och "Jag kunde göra som" tävling så snälla rösta på mig om du gillar den.Steg 1: Penna och pennhållare Steg 2: Po...

LEGO penna/penna innehavaren

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en super awesome, cool, användbara Lego penna/penna innehavaren.Steg 1: Vad du behöver -10 x 10 bas = 1-2 x 4 tegel = 72Steg 2: Börja bygga Börja bygga på det sätt jag hade lagt mina Legos. Fo...

"Katten i hatten" hatt penna/penna innehavaren

göra detta lätt och söt penna/penna innehavaren för att hedra Dr Seuss!Steg 1: Vad du behöver En röd (eller valfri färg) kan koozie eller cylinder innehavarenEn bit röd skumEn bit av klibbiga tillbaka vitt skumSaxSkum limPenNågot med en cirkulär bas...

Miss La Sen papper penna innehavaren

Att göra en Miss La Sen papper penna innehavaren är ganska rolig och lättSteg 1: Ladda ner detta mönster för innehavaren. Skriva ut den på A4-papper.Steg 2: Hämta detta mönster för Miss La Sens element. Skriva ut den på A4-papper.Steg 3: Skriva ut de...

Cola penna innehavaren med ditt namn

gör en penna innehavaren med du namn på den.Material.Soda kan med ditt namnValfritt.Sandpapper (fin grus)Steg 1: instruktion Efter att ha avslutat din cola, gå till din trottoar och börja sprätta upp i cirkelrörelse som ses i bild en.När du ser upp s...

Tidningen vas och penna innehavaren

vad man ska göra med alla dessa gamla tidningar? Tja, här är en rolig idé! Detta är ett snabbprojekt, tar bara ett par timmar för pennhållare och kanske 3 för vasen. Varorna du behöver för båda är: 2 eller 3 gamla tidningar, (vas behoven mellan 50-60...

Gör en underbar penna innehavaren från tidningen papper

För att göra denna vackra penna är innehavaren allt du behöver tid och tålamod. Resten, jag tror du kommer att ha redan hemma. Utan min, gå kan in i vardande.Steg 1: Material som krävs förTidningen papper (jag använde en 8,5 "x 11" tidningen pap...

Penna innehavaren använder papper

Väl detta instructable kommer att ge dig en bra användning av alla tidningen som ofta får hopas. Tillredningen av penna innehavaren innebära Papier-maché teknik. Denna teknik har jag gjort några förändringar att få bättre resultat.Jag kommer att anvä...

Perpetual Calendar/penna innehavaren

göra en evig kalender med magnetiska nummer som kan flyttas varje månad. Magnetiska siffrorna kan läggas på någon metall yta men varför inte sätta dem på inredda livsmedel kan och har en multi använda penna innehavaren?****Jag är medveten om att dett...

Wacom penna innehavaren/stå

gör en wacom penna innehavaren / stand med en parfym mössa* Observera: ledsen för min engelska, jag är peruansk så jag talar spanska.Steg 1: material you will need:1. parfym cap: i det här fallet använde jag en burberry parfym för att formen på den g...

A4 ark penna innehavaren-cum-lampa.

Jag gjorde denna pennhållare för min unge. Sedan, har han förstört många innehavare av penna, jag fruktade om detta. Men nu har jag inte att rädslan eftersom om han förstör det jag kan göra en till lägsta kostnad. Jag är mycket nöjd med detta!Vi kan...

"MELKER"-"Lera penna innehavaren (utan att använda lera)"

OM PRODUKTEN.Detta är i grunden en "penna innehavaren", består av Gl (galvaniserat järn) tråd (eller kan vi använda enkel aluminiumwire), vilket ger en titt på "penna innehavaren" består av "Lera". Det är icke-enhetlig strukt...

2 x 4 bokstavstangent/penna innehavaren

Lätt att göra 2 x 4 bokstavstangent/penna hållare som är vägg monterad. Bara en 2 x 4, L skruvar och fläcken.Steg 1: Cut/åtgärd och klippa igen 1. skär en 2 x 4 ca 12" lång.2. Markera sidan av 2 x 4 i en tum steg 8 märken kommer att göra. Börjar unge...

Gör en penna/penna innehavaren ut gamla penslar

detta enkla projekt gör stor nytta av gamla penslar att skapa en tjusig penna/penna hållare för ditt skrivbord.Jag använde en 45 watt laser cutter, som jag har tillgång till på TechShop RDU, att klippa delar för den här designen. Jag använde också ny...