Vagga Salt lampaJag svor att jag aldrig skulle fungera med salt igen men här är jag. Detta görs från ett block av Himalayas salt och vissa Corymbia. Jag har sett många salt lampor, men jag har aldrig sett en med mer eller mindre rena linjer innan. En läsare skickade mig en bild av hans, och jag måste säga det väckte mitt intresse!

Knäckt effekten från salt, gör för en lampa med extrema visuella intresse i dag och natt. Och ja, jag städade varje tum av butiken. Fortfarande finns det säkert vara lite rost...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Salt lampa Christmas Tree

Hej alla, idag på denna julafton som du kan luta för att göra en salt lampa julgran.Steg 1: material En Salt lampa(Jag fick min från https://www.facebook.com/327493844072932/photos/pb...)Gröna GlitterOch några Glitter remsor (du kan köpa på din lokal...

Att göra en vagga Salt armband

Jag har stängt en hel del av armband på svarven. Men jag har aldrig stängt ett block av salt innan! Det är vackert material!Steg 1: Prepping blocket Jag köpte ett block Hymalayan salt från arkivet lokal matlagning. Det var 2" tjocka och cirka 10"...

Gör din egen Himalaya salt kristall lampa från en mobiltelefon laddare

denna artikel visar hur en trevlig Himalaya salt kristall lampa kan göras från några billiga delar och en gammal mobiltelefon laddare.Du kan alltid hitta den senaste versionen av detta instructable på min webbplats på http://8el.eu/2010/08/himalaya-s...

Skyrim: Frost salter kolven

i detta kommer jag visa dig hur man gör en Skyrim Frost Salt potion ingrediens kolv.Steg 1: material Bergsalt, vad du använder utanför på iceA liten kolv med cork(Optional) limpistolSteg 2: Infoga Vagga salt jag gillade utseendet om större bitar med...

Salt och chili bakad kycklingvingar

Välkommen till min första någonsin instructable = DIm ganska besviken jag fick dessa online i tid för chili tävling tidsfristen, serverar mig just för att inte titta på tävlingar ofta antar jag lol.Detta är min favorit middag att göra, och den enklas...

Salt & valnöt saltkar

Jag har nu gjort två andra salt projekt från ett enda block av Vagga salt jag köpte från min lokala matlagning butik. Jag tycker det är en av de coolaste material jag någonsin arbetat med. Den har fantastiska färger, en stor struktur och en riktig sk...

Styra loppor naturligt med vanliga hushållsartiklar

Loppa säsongen är över oss. Om du har någonsin haft en infestation, vet du att du har att bekämpa loppor från många vinklar att kontrollera och eliminera dessa hoppande, opportunistiska parasitiska skadedjur. En av de mest kraftfulla ombud att minska...

En minut botemedel för matsmältningen eller Mild ont i magen

någonsin haft ett matsmältningen problem eller ont i magen och du var helt hjälplös och var tvungen att använda mediciner... Nu kommer inte du ångra med denna enkla ayurvedisk medicin beredd på en minut...Allt vad du behöver är:-1) Vagga salt2) caram...

Choklad grädde Pi

målet: en pi-formade paj för Pi-dagen. Men hur?Steg 1: mall Först Rita en trevlig, fett pi på en bit papper och klipp ut.Steg 2: Bilda mögelSedan, please mallen på ett block av blomsteraffär skum (lättare att skära än frigolit) och klipp ut formen.St...

Lätt svart bönsallad

Hej alla, idag jag ska dela med er alla en snabb, lätt, läcker och en mycket god sallad recept som jag brukar ha när jag är inte på humör att laga mat, så här är receptet för mycket enkel snabb och enkel sallad!Ingredienser:För sallad...1 dl svarta b...

Air stekta hemlagade potatischips

En annan intressant olja gratis mellanmål recept gjort hemma i airfryer.Ingredienser:Potatis – 4-5 st Salt (eller Vagga salt/Sendha Namak) – ½ tsk vinäger – 1 tsk olja, 1 tskSteg 1: metodMetod:1. tvätta all potatis fint för att ta bort all smuts som...

Amchur Ki Chutney | Mango pulver dopp

Lär dig hur man gör Amchur Ki Chutney. Denna Instant söta och sura Chutney kan ätas med alla slags indiska snacks som Kachori, Papadi, Samosa etc. Lätt att göra och kan bevaras länge i kylskåp.Nedan är det detaljerade receptet också:Ingredienser: Tor...

Sago/sabudana khichadi - a one pot meal

Sabudana eller du kan säga sago kokas med potatis och krossade jordnötter, det görs oftast under fasta dagarDet är det mest populära mellanmål receptet för vrat (fasta) i Indien.För att göra sabudana khichadi perfekt måste du hålla några punkter i di...

Rock tester 101

Rocks. De sitta bara hela dagen, så det är dags att sätta dem på prov. Och om du trodde tester var hård när du var yngre, prova när du är flera miljoner år gamla!Detta är en uppsättning av rock testar att föra geovetenskap liv för den spirande unga g...

Bevara citroner

Jag är så lyckligt lottade att min Meyer Lemon tree ger mig frukt i överflöd varje år. Min pappa luften skiktade sitt vackra träd och gav mig detta träd många år sedan. Slutligen gör jag något om att bevara dem när dess uthärda säsong är över, jag ha...

Hur man sparar ditt förnuft med single-servering kaffe kan glass.

Det är en av de långsamma rörliga lördagar. Ditt äldsta barn är att ha en playdate med en av hans bästa kompisar. De har slits genom din sons leksaker i rekordfart, hävdade två gånger som kan "push" och som har befogenhet att utföra en "Jed...

Hemmagjord glass "Super Premium" (Old Fashioned)

under lång tid fanns det bara "ice cream". Det gjordes precis som du skulle göra det hemma, med riktig mjölk, ägg, socker, etc. Under åren tillverkarna hittat sätt att göra det billigare med hjälp av konstgjorda ingredienser (och "konstgjor...

Hand-vev glass för vevar

jag gillar handvevade glass, inte den typ som körs elektriskt (eller ännu värre den typ som kommer från butiken). Jag läste massor av böcker om pionjärer när jag växte upp och jag älskade historierna om sitter på verandan i sommar och turtagning veva...

Ginger mynta lemonad

Ginger mynta lemonad är en fett-fri dryck som är en stor förändring från kaffe eller te.Steg 1:Myntablad (Pudina) - någraIngefära - 1 tum datorerHonung/socker - 1 tskVagga Salt - 1/4 tskCitronsaft - 1 tskVatten - 1 koppIsbitar - som krävsMetod:I en m...