Väggmonterad trä kniv rackNär du har ett litet kök, är lagringsutrymme en premie. Jag ville frigöra prime topp låda utrymme ockuperat av mina knivar så min lösning var att designa och göra en DIY trä kniv rack som är en hybrid mellan en kniv block och magnetiska band. Jag byggde det på bara 30 minuter för under $10 utan makt verktyg!

Material:

1) pine styrelse: 8 x 11″ (skrot trä jag hade på hand)

2) galler gjutning: 1/4 x 3 ft ($1,50)

3) Björk fanér kantning pre limmade järn på ($6,50) eller 1/4″x 3/4 screen gjutning för $2.

4) lim prickar avancerade styrka dubbelsidiga ark eller trälim och klämmor

Se Steg
Relaterade Ämnen

Drivved kniv Rack

Jag har drömt om att bygga en klassisk kniv rack, ända sedan vår billiga rack föll på golvet och bröt. Jag lucked i vissa drivved en bogserbåt operatör vän till mig plockade från havet av punkt Bonita. Efter lite efterforskningar upptäckte jag trä är...

Kniv Rack

Detta är hur jag gjorde min kniv rack med material jag hade om runt i affären. Det trä som används i detta projekt var en skrot 2 x 4 men känn dig fri att använda något material som du vill.total kostnad: $0tid: 30 minutermaterial som används: trä, t...

Linje-kock kniv Rack

denna kniv rack kommer att spara $15.00 det kostar för att köpa en mer traditionell magnetremsa stil rack. Det är super lätt att göra, ser cool och kommer att belöna dig varje gång du bege dig till köket för att göra en trevlig tärningar av lök för d...

Regenererat trä magnetiska kniv Rack

jag har velat beställa hög effekt neodymiummagneter för någon gång nu... min vän rekommenderade väl k & j magnetics och jag köpte 100 av deras 5/16" D55 med 5 pounds av"pull force"... De är i grunden om storleken på en suddgummit på en...

DIY kniv rack

jag alltid velat ha som cool magnetiska rack men när jag såg priserna (åtminstone i Kroatien) för det jag sa till mig själv: OK är det dags för något sätt billigare, återvinningsbart och lätt att bygga - något i en anda av GEEK designfilosofi... Och...

Väggmonterad horisontell trä rack

Detta är min första Instructable så bära med migJag har letat ett enkelt och billigt sätt att montera min cykel på väggen, och även om jag såg några häftiga idéer här, ingen av dem passar bra i området som jag ville ha min cykel, så som vi alla gör,...

Super lätt redneck kniv/gun rack

detta är en enkel pistol och kniv rack som jag gjorde för att hålla min pistol och knivar. Allt jag gjorde för att göra detta var skruv en styrelse på väggen så att den slog dubbar, då jag sätta krokar att hålla pistolen och efterbehandling naglar i...

Mejsel Rack

detta instructable är för en magnetisk mejsel rack tillverkad av återvunnen arbetsbänk och en magnetisk knivhållare.Du behöver:Ett billigt magnetiska kniv rack (jag fick min från eBay för några pounds)En träbit så länge som magnet barerna på din kniv...

Rainbow trä magnetremsan av kniv

detta är en magnetiska band som är tillverkad av cut-off av fina lövträd som jag hade liggande runt i affären. Limma dem alla tillsammans och du får något jag kallar rainbow trä. Det har också en rad av sällsynta jordartsmetaller magneter inbäddade i...

17 enkla sätt att organisera ditt kök

Med lust att börja spring-cleaning på väg, denna månad vi firar alla genius idéer som Sugru gemenskapen har haft för att göra mest av våra utrymmen.Köket är ett bra ställe att börja - rensa själv lite extra utrymme och har allt du behöver till hands...

DIY familj palett bed

när min familj sa att jag ska "köpa en säng och sovrum gjord av massivt trä som kommer att pågå i 30 år" Jag gick ballistiska eftersom jag lever i tron att ingen behöver en säng (eller alla andra bit av möbler) sista så länge. Vad jag behöver är...

SuperMatt's SuperBench: bänk / arbetsbänk / skrivbord / lagring

Se också:Supermatt's SuperBlackBox: -------------------------------------------------------------------------------Tidigare jag har varit besatt av stora affärer - den största förmodligen 3000 kvadratfot när jag körde en tech företag i Silly Valley i...

Utnyttja vägg utrymme effektivt

De flesta beslutsfattare och hackare har satt upp en liten eller stor plats som kallas workshop, lab, studier, kök eller något annat namn. Kort sagt varje DIYer har ett "Dexters laboratorium". Men oavsett hur stor av en utrymme det är en så smån...

Ovanliga användningsområden för ris

Ris är en av mina alla tid favorit livsmedel. Jag äter det med allt. Om jag kan hitta en ursäkt för att lägga ris till något kommer jag. : DMen visste du att du kan också använda ris för alla möjliga saker runt huset, också? Fortsätt behandlingen för...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

101 användbara, praktiska, funktionella 3d utskrifter!

Detta är en sammanställning av 101 användbara saker som kan vara 3D tryckt!Upplysningar/Disclaimer:Jag inte utforma någon av dessa modeller och tar ingen kredit för alla dem, jag sökte efter en mycket lång tid (över 8 timmar!) och hämtat dessa bilder...

Magnetiska periodiska av örter och kryddor

jag designade denna magnetiska kryddhylla efter söker förgäves efter ett kreativt sätt att visa alla mina kryddor. Jag älskade idén om en magnetisk kryddhylla för att gå med på mitt magnetisk kniv rack, men köpta alternativen var antingen för tråkigt...

Hur man kommer in i September 2006 Instructables Magnet utmaning och projektet tävling!

Är det dags för ett annat projekt tävling! Förutom att ge ut utmärkelser och priser för de bästa Instructables in under September, vi försöker också ut en utmaning: dokumentera ett projekt som använder magneter.Magnet utmaningDokumentera ett projekt...

Hålla din små verktyg händig med Geomag magneter

Jag har använt geomag magneter i en nuvarande hallon pi projekt, och för övrigt fann de är perfekt för att hålla små (metall, uppenbarligen) verktyg till hands i verkstaden. Jag håller på mitt arbete lampa, flera av dessa magneter med mina mest använ...