Väldigt blommig Cake Boss Cupcakes från scratchjag var i en bokhandel nere i centrum när jag snubblade in på Cake Boss cook boken.
Fantastiskt, jag har varit ett stort fan av showen Cake Boss men visste inte det fanns en Cake Boss cook bok.
Så naturligtvis var jag tvungen att, verkligen var tvungen att ha det.

Jag lärde mig att jag verkligen gillar att göra och dekorera cupcakes och stora kakor.
Receptet här är mycket inspirerad av boken, men som en kemist har jag gjort några ändringar. Bara för att ha några mer konsekventa resultat och undvika behovet av en mixer.

Ja det stämmer inget behov av en mixer, en visp kommer att göra dig bra.
Pre-Värm ugnen på 180 grader C.

Ingredienser:
225g av slätten fyra
100g farinsocker
230g vitt socker
40g kakao pulver
10g vaniljsocker
5g bakpulver

2 stora ägg
125g smör (vegetabiliska förkortningar)
50g mörk choklad
120g kärnmjölk
120g varmt vatten

Verktyg:
Stor skål
Liten kastrull
Visp
Matsked
Digital våg
Cupcake form
Cupcake koppar
Sikten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Many Cake and Cupcake Decorations

Many Cake and Cupcake Decorations that I have created over the last year. Vänligen fråga frågor, ska jag berätta vad jag kan om vad jag häck. :)...

Hur man gör Cake (och Cupcakes)

detta är ett annat sätt att göra tårtan, en teknik som vanligt förekommande endast i ängel mat eller pund kakor. Jag tycker att använda denna teknik i en kaka recept där möjligt gör kakan fluffigare.Nyckelfrågor:GLÖM INTE ATT STÄNGA AV UGNEN NÄR DIN...

Dödligt trädgård Cupcakes

Ge dina cupcakes en twist med dessa farliga lite dekorationer! Perfekt för våren, dessa dödliga venus flyga fällor med en hånande vädjan till traditionella blomma dekorationer. Du ska se till att göra huvuden vända med dessa hjärnan-ätande fly trap-c...

Sticksåg Cupcake

jag gillar skrämmande saker och söta saker, så idén att kombinera två lät som rolig. Hur söt kan en cupcake vara om det var skurken från en skräck serie? Jag valde pussel! Jag skulle ha gjort mer tar, men jag har varit ganska upptagen nyligen! : D Ja...

ZUCCHINI Cookies!

jag maj inte bli den nästa stora Cake Boss... men jag vet hur att få dina barn att äta sina grönsaker med min Zucchini Cookies! Låter tråkigt eller ens debateful... Jag vågar dig att ge det en virvel! Jag garanterar att du kommer att bli förvånad!Gör...

Carleyys blogg runda upp - 26 juli

Jag är glada att presentera det tredje inlägget i min blogg runda upp serien! Du kan bli inspirerad att göra ditt eget hantverk och dela dem med världen!Denna vecka jag sänder live från Siggraph 2010 i Los Angeles. Siggraph är ett specialintresse för...

Smakrik potatis Focaccia bröd

Focaccia är en traditionell italiensk bröd som är lätt, smakrika, och slätten läckra!Jag såg nyligen Cake Boss på TLC, när Buddy Valastro nämnde att Focaccia var en utmärkt bas för pizza. Som fick mig att tänka, jag hade aldrig provat att göra foccac...

Hur man gör lätt frukt godis dekorationer

är du så upphetsad som jag är om alla vår och sommar sötsakerna på horisonten? Som jordgubbsplantor i min trädgård kommer till liv, kan jag inte låta bli att börja fundera över vad fruktig behandlar visas på mina favorit Bloggar och Pinterest under d...

Cupcake kaffe Cup Cup Cakes - litium regn Half Baked varor rättfärdighetens

göra kaffe mugg formade muffins från din instant anpassade mögel. Inte sett på TV, men du kan göra dem nu om du agerar snabbt.Där uttryckligen presenteras för ibler litium regn för hennes förkärlek för java-liknande kod och skummande operativsystem....

Blommig tentakel Cake

Detta är en trippel citrus pund kaka med vaniljstång buttercream och saltade sockerkulör balsamvinäger jordgubb fyllning och den är dekorerad med en obscen mängd handgjorda blommor och tentakler. Denna kaka gjordes för min kompis Sydney för hennes 40...

Cupcakes till Snow Ball Cake Balls

Hej stötarna! Detta är en dessert som representerar vintern i alla det är ära. Snow ball cake balls. Jag först gjorde dessa förra året, och de var en hit.När några av min choklad cupcakes blev förstört under transporten, trodde jag det något bättre f...

Mardi Gras Mini "Kungen Cake" Cupcakes

eftersom jag är head-over-heels för något liten, jag var bara tvungen att försöka göra muffins som liknar mini kung kakor, och efter lite eftertanke, jag listat ut ett löjligt enkelt sätt att få utseendet. Om du aldrig har sett en kung kaka, det är e...

Super Star Cupcake träd

detta instructable består av två komponenter... hur man gör läckra cupcake själv och en cupcake träd displayenhet för att visa upp alla muffins. Om du bara intresserad av cupcake, kan du hoppa i avsnitt på att bygga Avläsningsenheten och gå direkt ti...

Röd sammet Heart Cupcakes

Steg 1: Gör muffins Köpa en butik köpte red velvet cake mix, eller följa detta recept och göra dem hemgjord:Red Velvet Cupcakes:Ingredienser:-4 msk osaltat smör, rumstemp-3/4 dl socker-1 ägg-1 msk kakao pulver-2 msk röd karamellfärg-1/2 tsk ren vanil...

HOLIDAY CAKE BALLS TREE

vill ha en läcker, Visa-stopp behandling för din nästa semester part?Vad sägs om en Cake Ball träd?I denna tutorial:• Du behöver det• Gör Cake Balls• Prep basen• Prep skedar• Form och frysa• Doppa och dekorera• Vissa montering krävs• Linda upp :)Steg...

3D fjäril Mini-Cupcakes

den gångna våren jag tog tre dussin mini-cupcakes till våren picknick. Vad illustrerar bättre "Våren" än fjärilar? Jag kom upp med idén att göra fjärilar tredimensionellt med hjälp av smält choklad och detta Instructable kommer detalj hur jag gi...

Ballistiska bakning: Exploderande konfetti Cupcakes

Grattis på födelsedagen - BANG! -Detta är en ganska enkel Instructable visar hur du kan göra exploderande konfetti muffins. Om du är i att practial skämt ska då du definitivt gillar detta. Men innan du går samla ingredienser, jag varning du, mottagar...

Barnyard djur Cupcakes

vad du behöver:• Box Cake mix• Ägg• Olja• Vatten Cup cake papper• Pannan• Plastfolie• Bakplåtspapper• Kan av redo isbildning• Fondant• Karamellfärg• Strimlad kokosnöt• Små Reese koppar1. först ska du behöver Baka muffins efter anvisningarna på baksid...

Bee-Happy Cupcakes

göra dessa awesome cupcakes för alla tillfällen eller att wow dina vänner på nästa BBQ. Svart jellybeans användes att göra bina och lokal honung hälldes i mitten av varje cupcake för en extra överraskning.Njut!Receptet bygger på vad är nya Cupcake av...