Vända en garderob i ett skrivborddetta instructable visar hur man bygger ett skrivbord i en garderob.

Verktyg: tabell såg, cross cut såg, bläddrar såg, borr, hammare, försänkt drill, nivå, router, skruvmejslar, sander, sandpapper, linjal, penna.

Material: 3/4 MDF plywood, mahogony trim, dra bilden hårdvara, träskruv, efterbehandling naglar, tung olja, trälim, keyboard låda, elektriska vägguttag, ethernet uttag, elektrisk vägg switch, ethernet-kabel, elektrisk tråd, färg.

Författarens kommentarer: (06-Dec-08)
1) lagt till några fler bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till använda gammal färg burkar och trä att göra ett skrivbord

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett skrivbord ut gamla färgen burkar och något biten av trä. Detta är mycket enkel och du inte behöver göra det hur jag gör det men du kan få idéer så att du kan bygga ditt på paint kan skrivbord.v...

Hur man gör ett skrivbord som passar två datorer för $45

hur jag använder en 15" ihåliga kärna dörr för att göra ett skrivbord.Detta skrivbord är lång och mager det skulle också fungera bra för ett soffbord, en skänk eller craft tabell."Jag skulle vilja tillägga att vi har sedan dess lagt ett filkabin...

Att göra ett skrivbord med gamla trälådor

i år som jag har planerat på att bygga ett skrivbord för att möta mina behov och använda gamla trälådor och häckar för lådorna. Jag är inte slutför snickare men kunde få detta skrivbord ihop över några kvällar med lite försök och misstag.Jag ville an...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Hur man gör ett skrivbord på en budget

I modern tid mer och mer företag tillåter anställda att arbeta hemifrån - tillsammans med detta bygger mer människor hem kontor på sin fritid att förbättra sin verksamhet och ge dem möjlighet att fokusera på projekt som potentiellt skulle kunna göra...

Personlig gåva-serien - ett skrivbord tillbehör [designad och tillverkad i TECHSHOP]

att vara från en industriell design bakgrund, jag är alltid besatt av funktionella föremål. Och jag vill alltid speciella och unika presenter till Mina bästa vänner. Så här kommer ett designprojekt under mina dagar i Techshop: ett skrivbord tillbehör...

Hur man rengör ett skrivbord

naturligtvis vi alla "vet" hur man rengör ett skrivbord.men jag har några tips som kan hjälpa!Steg 1: första! Tja, personligen mitt skrivbord är vanligtvis fylld med massor av grejer. så först av, ta alla som skräp, dvs: dator, pennor, papper.oc...

Hur man bygger ett skrivbord från pall trä

Alla dessa pallar som kastas bort... kanske de är värda sin vikt i guld? Allvarligt, är att gratis trä en kunde utnyttja? Och återvinning är bra för miljön också!Så jag bestämde mig att bygga ett skrivbord från pallar som var på väg att kastas bort....

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generator

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generatorav Loann BOUDIN | 2015Oscilloskop och Signalgeneratorer är två grundläggande elektronik anordningen att skapa och testa elektroniska kretsar. Tyvärr, dessa enheter är mycket e...

Hur man gör ett skrivbord från en gammal dörr

om du behöver ett skrivbord, men bara inte kan bli störd att köpa en då detta är är precis rätt för dig! Om din på mig och du har bara renoverat och renoverat ditt hus och du har några gamla dörrar som du tagit bort och behöver inte kasta bort använd...

Hur man gör ett skrivbord

denna video visar hur man gör ett skrivbord. Jag gjorde det på TechShop. Besök www.techshop.wshttp://www.Techshop.ws/http://www.Techshop.ws/Steg 1: Första fasenSteg 2: Andra fasenSteg 3: 3: e fasenSteg 4: 4. fasSteg 5: 5: e fasenSteg 6: 6: e fasenSte...

Installera LED ljus remsor på ett skrivbord

jag kommer att visa dig den process som jag använde för att installera LED-ljus ränder som en accent till ett skrivbord. Detta är ett ganska enkelt projekt, men det kräver att du löda en kabel som används för en 120v linje, så se till att du är bekvä...

Återanvända från ett skrivbord till en hylla!

jag återanvändas mitt skrivbord som jag använde till en hylla.Jag skär ett långt skrivbord om du vill ändra en layout av möbler i mitt rum.Jag gjorde en hylla av tall-woodboard som återstod.Hyllan travar en ombord på en ram av järn.Det är viktigt att...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

Stor garderob i ett litet hus

Bor i en liten platt verkligen innebär att du måste ordna förråd. Skåp, hyllor, lådor, pentryn - allt som samtidigt letar fortfarande classy. Detta är en trevlig utmaning för alla som älskar designa sitt eget hem.När jag och min flickvän avslutat gym...

Baul-asiento para pupitre. Bröstet, ett skrivbord säte.

VOY en enseñaros como hice un baul. Realmente deberia enseñar antes el pupitre, pero ingen tengo muchas fotos del proceso, asi que empiezo con el baul.Por supuesto, la madera es de plocka. Y la idé es, que sirva de asiento para el pupitre de mi sobri...

Hörn hylla för ett skrivbord

Min fru behövde något att täcka sladdar på hennes skrivbord bakom hennes tvåfaldig monitorerna. Jag byggde denna liten hörnhylla för henne. Det tillåter henne att utnyttja utrymmet som annars värdelös för bildramar eller en anläggning och döljer fula...

Förvandla en arbetsbock tabell till ett skrivbord!

Hej peeps,Jag är tillbaka med min andra instructable. Detta skrivbord är en liten testare för mitt bord som jag ska bygga för min lägenhet. Jag hoppas detta instructable inspirerar också några av er att köpa några möbler i trä som kunde använda lite...

Vända en kalkylator i ett musikinstrument

Hej det här är Wozn från bandet taket förlöjliga och ikväll jag ska visa dig hur du sätter en Texas instrument TI-85 grafik miniräknare till ett spelbart instrument.Detta är en enhet som aldrig ens tänkt göra ljud alls.Detta är en hacka i kategorin C...