Våt bildade läderfodral telefonI detta instructable jag kommer att visa dig hur du använder en process som kallas "våt bildar" att skapa en enkel, snygg och robust Läderfodral till din mobiltelefon. Detta är en fantastisk teknik som ger vackra läder objekt och så enkelt att även någon som aldrig har gjort läder arbetar tidigare kan göra det med fantastiska resultat! Detta projekt tar bara en helg till slut och kräver standard trä arbetsredskap och några lätt att hitta läder-arbetsredskap. I hela detta instructable jag kommer gå igenom steg för steg att skapa ett läderfodral telefon i ditt eget samtidigt som ger tips och resurser för att hjälpa dig göra det bästa möjliga arbeten. Njut!

Detta Instructable inspirerades av en av de första Instructables jag någonsin läst, "läder iPod Touch fall med vatten!" av gmjhowe. Den instructable är en rikedom av kunskap och är riktigt bra skriven med stora bilder och alla typer av tips för läder arbetar. När du designar min mobiltelefon läderfodral och detta Instructable jag refererade gmjhowe's projekt, men jag valde för att använda tekniken med våta bildar läder använder en form som jag trodde det kanske ger mer konsekventa resultat, plus det kan du göra flera fall mycket snabbt. Se till att referera hans arbete när du läser igenom detta instructable som jag tror hans idéer och tekniker komplimangen vad jag har skrivit mycket bra.

Om du gillar detta instructable vänligen överväga att rösta för det i "Telefon" och "Remix 2.0" tävlingar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett läderfodral telefon

Jag hade velat göra ett projekt med läder en stund. Jag slutligen fick jag tag på några riktigt fina material och beslutade att ge det en chans.I detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde ett Läder fodral för en telefon. Jag planerar att an...

Telefon läderfodral

jag har lagt till läder kappa på min telefon fall från en gammal väska.Steg 1: Hitta en bit av läder och göra en mall. i mitt fall fanns det en metal rock på det ursprungliga målet som kände sig utanför så jag ersatte det med läder i stället.Steg 2:...

Hur man gör en telefon läderfodral.

Ett blogginlägg från http://thrifty-little.blogspot.co.uk/. Du behöver: en bit av gamla skinn, en symaskin, några dubbar, en tjock nål och några märkning krita.Steg 1: Steg 1: lägga ut ditt fabric.Jag har använt rött läder från en sparsamhet butik kö...

Klipp på MegaFon för en smart telefon från skrot.

Detta är hur jag gjorde en megafon nötkött upp volymen på min Samsung Galaxy mini. Jag gillar att lyssna musik eller ljudbok när jag arbetar i Boden och hitta att örat buggar hake på allt och telefoner volymen kan vara drunkna det minsta ljudet. dess...

Hur (ibland inte) att göra en mobil reglaget läderfodral...

jag bor i en del av världen där man inte kan gå igenom dagen utan en mobiltelefon. Vi verkar hakas på idén att alla måste kunna nås överallt hela tiden.Onödigt att säga att en liten kris uppstår varje gång d * mned sak har varit missriktad eller inse...

Enkla hållbara läderfodral kamera

Kompaktkameror är mycket populära, liten nog att få på backpacking resor, men kraftfull nog att ta awesome bilder som telefonen suger på (du vet vad jag talar om).En av de största problemen med dessa kompakta kameror är att det finns några kvalitet f...

Smartphone läderfodral (med dragflik)

Följande är en uppsättning allmänna instruktioner om hur att designa och göra ett läderfodral till din egen smartphone. Jag är ingalunda en avancerad läder arbetare, (detta är mitt andra projekt) men med tålamod och de till synes obegränsade resurser...

Att göra en plånbok telefon fall

jag har alltid hatat alla fall som sitter på min telefon. Jag gillar telefonen att känna sig som den formgivare ville ha det till känna. Jag är upp för en ny telefon i ca 6 månader så hur helst jag köpte skulle vara användbara för ca 6 månader. Jag b...

Läderfodral för din enhet

Ingenting är bättre än en elegant läderfodral för att skydda din nya tablet eller android-telefon.Du behöver bara två läderbitar, en symaskin och några extra tid att avsätta till den.Steg 1: sömnad Innan du börjar sy rekommenderar jag för att göra li...

Multi-Angle Laser Cut telefon Stand

Det är lätt att göra en kartong telefon stå, men min bar efter ett par månader, så jag beslöt att laserskurna en ny knappt robustare material. Samtidigt göra det, jag bestämde mig för att göra ett par vinklar tillgänglig. Jag gillar att ha min telefo...

Kontinuitet testare (med Android-telefon)

Kontinuitet testare med android-telefonenKrav:1. android-telefon2. 3,5 mm-uttag eller gamla hörlurar med mikrofon3. wire (multimetern sonder är bättre)4. programhttps://Play.Google.com/store/apps/details?ID=com...Steg 1: Skär hörlurSteg 2: Hitta mikr...

Brev A-telefon Stand

Använda en laser-skrivare skära jag 1,15 tum tjockt trä telefon ställning som verkar vara två av bokstaven A eftersom jag heter Andrew. Det är enkelt men fortfarande ser bra ut och får jobbet gjort och är robust. Det är i huvudsak tre bitar och kan e...

Telefon kille kostym (Rebornica)

Hej! Här är jag 2. instructable så idag bortsett från lila kille och Jeremy idag ser vi på telefon kille (PG)!Steg 1: referenser K så nu tid för några referenser nu kan du gå på Google och skriv i "Telefon kille Rebornica" och bom det visar båte...

Lägga till ringsignaler till en verizon lg vx5200 telefon gratis

denna tutorial ska show dig hur till bygga och använda en data (och kostnad) kabel för lg VX5200 och lägga till ringsignaler och ladda ner bilder utan att behöva betala verizon. Detta har endast testats med en lg VX5200, men det kan fungera med andra...

Duck Tape telefon fall

Duck Tape: mirakel materialet, det kan göras till tuxs, båtar, flygplan, plånböcker och telefon fall. Detta fantastiska ämne kommer att skydda din älskade telefon från repor, droppar och smuts (och lite vatten). Telefonen (Samsung Galaxy Ace) bara ha...

Duct Tape telefon fall

Super lätt och jag tror mycket praktiskt telefon fall gjord av SILVERTEJPSteg 1: Basen av ditt bandGöra ett Duck Tape® tyg som är 3 tum bred och två gånger så lång som längden på din telefon.Steg 2: Gör formenKlipp ut en remsa i ena änden av tyget. G...

Kontroll Arduino RC bil med android telefon & 1Sheeld

Om du vill kontrollera RC bil med din android smartphone utan att använda Bluetooth-modul och programmering android ansökan, kan du använda 1Sheeld i stället för dem.I grund och botten består 1Sheeld av två delar. Den första delen är en sköld som är...

Helt enkelt telefon / tableta innehavaren från velcro

Det är min första instructables. Jag måste be om ursäkt för min engelska inte är perfekt.Det är mycket enkelt, men jag tror att bra idé. Jag mycket offen förlorad min telefon och varje telefon har diferent hållare bil. Jag använde håll kardborrband....

2 telefon Intercom med Buzzers...

Hej där - har jag märkt i mina resor runt bordet nyligen, att det har skett ett antal projekt för en enkel 2 telefon intercom. Detta är inte en otäck kritik, men de flesta av dem verkade inte ha ett sätt för en handenhet till "buzz" annan. Det ä...