Våt kändes realistisk stenar använder en tvättmaskinVåta tovning kan ta lång tid! Så, när jag beslutat att göra en flodbädd av 100s av våta tovade stenar, upptäckte jag att jag behövde för att effektivisera och påskynda min processen för att göra. Jag ville fortfarande alla mina stenar vara handgjorda kvalitet och för var och en att vara unik. Så utvecklade jag denna metod för att lindra arbetskraft.

Under loppet av flera månader gjorde jag över en 1000 stenar för min installation Buffalo. Först, det var fortfarande ganska långsamt gående, men som jag gjort mer av dem, min takt blev snabbare och jag kunde göra mellan 60-90 stenar (beroende på storlek) i ca 8 timmar. Idag är glad jag att dela med mig av min process.

Tack och njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trettio ovanliga använder för aluminiumfolie

jag älskar aluminiumfolie. Det är återvinningsbart, det är blankt och det är super mångsidig. Det kan användas för att rengöra, fånga, skydda, skrämma, skrubba, lyfta, mjuka, forma, växa, fixa, skärpa, ånga, bifoga, öka och polska. Vi får i detaljern...

Skapa en realistisk bränna använder smink

även om en omfattande brännskada makeup kan uppnås med protetik, det finns mycket som kan göras med direkt tillämpade effekter material och färg, ta bort behovet av att skulptera och göra formar.Det är bra om du gör det för en engångsföreteelse som f...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Trebuchet katapult använder bara snabbmat strån - halm Builder projekt #3

Video länk av Trebuchet i aktion: http://youtu.be/y33fps70F4o. Ungefär 15' sköt över hallen.Under medeltiden var en Trebuchet ultimate belägringen vapen. Låt oss se om vi kan upprepa några av dess grundläggande funktioner med något annat än snabbmat...

DIY PCB använder flytande fotoresist

Jag har varit en ivrig elektronik DIY kille i många år nu, och jag har tillbringat en hel del då kämpar för att lära sig att göra min egen PCB. Jag har försökt varje teknik som jag har stött på internet, från järn-på print outs torka ljuskänsliga blå...

Hur man använder en klänning Form

Detta är en nybörjares guide till att använda en klänning form. Varför använda en, och hur? Jag har funnit att de nya att sy ofta Visa klänning former som något som endast professionella sömmerskor användning, men med en är ganska enkelt och intuitiv...

DIY blacksmithing - konvertera din Grill i en smedja sedan använder den för att återvinna metallskrot i verktyg

Smidesvisningar på grillen? -Ja, den här verkligen arbeten!Här är hur du kan göra den kvalitet stål som finns i cykeldelar live på, genom att utforma det in bladen för att skapa användbara verktyg. Bästa är dock att detta kan göras på en vanlig Grill...

Läsk flaska vävstolar och använder för biten också!

Kan du skapa fungerande vävstolar från plastflaskor eller kannor--storleken och formen på flaskan eller tillbringare avgör storleken och formen på ditt stickade projekt. I detta instructable, jag också visar användningsområden för de rester som åters...

Hur du använder Autodesks Fusion 360 med Othermill för klippning av 3D-former

Nyligen, med några senaste utvecklingen vid universitetet jag ska gå, jag har fått tillgång till en hel del fantastiska verktyg. En av dessa är Othermill, en miniatyr 3-axlig CNC-maskin. Del av min nuvarande position program som makerspace manager är...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

6 naturliga ingredienser = 1.000 + använder

Detta instructable är ett vittnesbörd om några av vår familjs personliga hälsa kamper och vad naturläkemedel läkas/botas dem. Det finns en uppsjö av naturliga läkemedel att alltid hålla i handen (dvs: honung, eteriska oljor, epsom salt, etc), men jag...

Stor yxa bas - verktyget använder djur Instrument av massa Intonation

tala softly och bär en stor finess. Reflektera över funderingar av våra gatan philosophizer verktyg med djur. Poesi med ett drivande beat... och salighet. Det är vad denna manly dunkande pinne är för. Pumpa ut rhythym och vara ett med universum (natu...

Hur man använder en laserskärare

laserskärare är en av de mest användbara verktyg i en modern butik. Laser fräsar arbete genom att rikta en mycket kraftfull laser strålar, på en exakt brännvidd, på ett material som de antingen skära eller etch, beroende på hur laserskärare har ställ...

Anpassade PCB prototyper använder en laserskärare

jag kommer att gå igenom processen att skapa prototyper ett tryckt kretskort med en laserskärare och förnödenheter från din lokala Radioshack och järnhandel. Detta är en process som jag har fulländat efter flera prototyper jag skapat som en del av mi...

101 + Hacks life använder ätpinnar

Tänk ätpinnar kan bara östländerna? TROR IGEN :)Här är 101 + fantastiska (och ovanliga) saker du kan med pinnar i köket, matsal, butik/garage, "man cave," office, hemma bibliotek, trädgård och badrum. Också, för spädbarn, hjärnans utveckling och...

11 ovanliga använder för blöjor

engångsblöjor är ett hett debatterade produkt bland spädbarn och småbarn lika. Vissa objekt till dem på ekologiska grunder. kasta bort alla dessa bajsa burritos insvept i extremt absorberande tortillas kan inte vara bra för jorden. Andra prisa dem fö...

Hur man använder seriekonsoll återhämtning för OpenWRT

jag har en bra trådlös router från TP-LINK, herr 3420. Det är en typisk WiFi-router, jag köpte den var:1. den har en USB-port och2. du kan läsa in OpenWRT på den.Så jag fick enheten, jag installerade OpenWRT och på något sätt lyckades jag setup fel u...

44 fantasifulla använder för blindgångare skivor

vad gör du med alla dessa blindgångare skivor?Du vet vilken typ jag menar--den CD av Joe ingen spelar gamla godingar på näsan flöjt som du fick för $1 och är alltför skäms att ge till tant Flo trots allt-CD-skivan du bränt med att en låt du var besat...

Ball anhängare använder vision bearbetning

Video processing har alltid en utmaning att robot byggare som kodningen är komplexa och människor som inte har kunskapen i MATLAB kan inte göra mycket, men i den här guiden vi kommer att lära att programmera en robot att följa en gul färgad boll, med...