Ventil slipning 4 motorersaker att överväga första vet du där alla THE TIMING märken är
HAR DIN MOTOR EN GAS TYP KEDJESPÄNNARE /BELT?
Har ditt huvud justerbara ventiler
Huvudet eller motor har hydrolic tappets"?
Har du råd en topplockspackningen ställa om så hur mycket kan du spendera?
Använder du en begagnad Reservhuvud är det rostiga?
Har du någonsin jobbat på bilar motorer eller gräsklippare? (expireance)
Hur komplicerat är din motor är det en enkel gamla chevy eller ford eller: är det en nyare OHC med variabel
timing (dessa kan vara knepigt)?
Har du tillräckligt verktyg för att avlägsna huvudet ibland speciella uttag för torx typ bultar
Se Steg
Relaterade Ämnen

Projektet 2AZ-FE (knex inline 4 motor)

här är några pågående bilder på min nyaste knex motor: 2,4 L, 16 ventiler VVT-i motor.Jag kommer fortsätta uppdatera nya bilder, Känn dig fri att kommentera!...

En fungerande, gamla Timey Stirlingmotor - handverktyg bara!

The Stirlingmotor i detta instructable är den enklaste, säkraste motor jag har hittat. Det är en bra storlek, mycket robust, ganska billigt (om du har tillgång till verktyg) och gör ett bra projekt för att lära sig använda verktyg och hur fysiska beg...

Hur man gör en racing gräsklippare (uppdaterad!)

Meddelande:jag har nyligen helt stängt denna klipparen in i en ny byggnad. Om du har läst detta tidigare, gå till steg 12 för de senaste uppdateringarna. Annars börja läsa nedan för den ursprungliga bygget. Tack till alla som har kommenterat förut. S...

Att välja & med ett plan

Andy King talar genom välja och använda ett plan. För att göra en levande med träbearbetning, finner jag det måste vara en kompromiss mellan elverktyg och armbåge fett, och jag ska vara först att erkänna att jag inte skulle överleva utan elverktyg. S...

Audi Timing Belt ersätter

* varning * göra denna process på din äga riskera! Om detta görs felaktigt kan du orsaka allvarliga motorskador som är dyrt och snabbt att fixa.Denna process sker på en 1990 Audi 90 Quattro och processen maj/kommer att variera beroende på ditt fordon...

Video Stabilizer under $10

det finns några smarta design på webben, men många antingen kräver hård-till-få eller svårt att göra delar. Här är en annan post.Du behöver: (allt är 1/4-20 om inte anges)1 - bit gängstång2-1 1/2 tums skruvar för motvikter40 - 1/4 x 1 fender brickor...

Vässa en push reel mower

lättare än det ser ut - i själva verket ser på bilderna jag har problem att lista ut exakt vad jag gjorde... men det fungerade, så here we go!Här är en video av gräsklipparen klippa gräset när det är alla vassa.Video:http://youtu.be/88t7O6gG5YASteg 1...

Ersätta ventil tätningar utan riva motor: Honda XR Dirtbike

Honda XR80, XR100, CRF80 och CRF100 är mycket populära dirtbike modeller. Med det sagt, hoppas jag jag inte förolämpa någon när jag säger att de är vanligtvis individens första cykel, och därför har de ingen erfarenhet service nämnda cykel. Därför an...

Justera motor ventil klarering (på min Honda Civic 1999 D15B)

Ventil klarering på min Honda Civic motor behövs kontroll så enligt Honda manualen, jag gick vidare göra detta kritiska arbete.Säkerheten först som alltid. Handbroms upp, överföringen i neutral, styrningen vände helt till vänster. Det finns ingen anl...

Utan ventil pulsejet motor

Hej alla detta är min 16 pulsejet motor är en lite högre version av mindre motorer CC dia 3.2inches. Fortfarande beräkna inte kraften produceras av motorn. Extra förstärkningsskört till design. Det var riktigt bullriga och skakar marken: D så iam ivr...

Förenklad motor cut-away

Som Automotive universitetsstudent har jag valt att göra FabLab som valbar kurs. Jag planerar att göra en mycket förenklad förbränning (aka otto-) motor cut-away för dekorativa ändamål.I denna kurs är några krav på tillverkningen av produkten:Ett gån...

Turbojet motor (hur inte till)

Detta är inte färdig eftersom det brukar fungera. Du kan få det att fungera men enligt rajat1sharma genom att göra en större flerstegs kompressor, eller mabey med en stor centrifugal kompressor. Förlåt till alla som började bygga detta, måste du göra...

Hobby Auto Restoration: Primer och slipning

För några år sedan, restaurerat min familj och jag en 1976 Camaro. Vi började med en rostig, bucklig 76 kropp, köpte av en skroten med en rinnande motor för två hundra dollar. Därifrån vi ersatt det ursprungliga främre klippet med en 1970 1/2 Rally S...

Hur att reparera en Brushfull Motor

har en brushfull motor att göra ett skrammel slipning ljud av död? Det är sannolikt en av borstarna har kommit av att deras låtar och behöver återställas.Förmodligen hittar du att dessa motorer är lätta att ta isär, och fruktansvärt svårt att sätta i...

Hydroponics flyta ventil

vill du hålla din reservoar toppade utan krångel?Vill du inte köpa en dyr flottör ventil?Gör din egen!Jag har byggt en hydroponics trädgård, jag ville se till att min reservoaren inte köras torr och förstöra min pump (eller döda mina växter), men en...

4 motor 100mw 532nm Laser Spirograph Budget bygga

Jag ville alltid bygga en laser spirograph. Jag blev inspirerad på denna webbplats från Quackmaster Dan 4 motor bygga. Jag kom med min egen version som jag inte vill använda en handhållen eller batterier. Tack till alla bokförda bygger för tips och i...

Fyra-Motor Laser Spirograph

studsar en laserstråle ut en spegel roterande i valfri vinkel över 0 grader kommer att skapa en illusion av en cirkel för det mänskliga ögat. Kombinera två roterande speglar, och komplexa former börjar växa fram. Med varje ytterligare spegel blir upp...

2 bladig fläkt med 1 motor

1 Motor = 2 fläktarEffektivare mekanisk energianvändningDet finns flera exempel runt omkring oss på mekanisk energi omvandlas till elektrisk energi. Väderkvarnar, exempelvis och vattenkraftverk.Först tar kraften i vinden till enheten fans, och detta...

12V magnetventil Beam motor, byggd av aluminium rester och scavanged componants.

Detta är hur jag byggt en liten balk motor som drivs med en magnetventil som går på 12v DC.På grund av den hårda vintern jag har fastnat i huset för det mesta de senaste månaderna, före jul samlade jag ihop alla gamla hårddiskar, CD-ROM-skivor, diske...