Verkligen lätt Steampunk LaptopSe Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk Laptop

Hi all,Idag kommer jag att presentera min nyaste Steampunk-Design Workshop skapandet.Här kan du läsa något om hur jag fick idén att byggde min första Steampunk Laptop.Eftersom mina bilder är så dålig...Jag avgöra om du vill ta en video i HD, du komme...

The Clockwork Nightmare: A Steampunk'd Jack Skellington

I work for a web hosting company and we go in for Halloween in a big way. Gilla, riktigt stora. I år, i själva verket hyrde vi The Edison i Los Angeles för vår firmafest. Med en utsökt miljö vi behövde extra kostymer och festplatsen väcker verkligen...

Steampunk VW Bug (Vaporpunk Fusca)

Projektet började för drygt två år sedan när min fru bestämde sig för hon ville köpa en gammal Volkswagen Beetle att komma runt grusvägar i regionen Lake i Rio de Janeiro, där eller beach house är beläget. Jag började dokumentera denna process i ett...

Anpassade science fiction futuristiska vapen/vapen - Funna objekt konst kanoner.

Hello!Här presenterar jag några av mina anpassade Sci-Fi vapen; gjorde med papperskorgen, några olika artiklar och diverse olika material...Detta är verkligen trevligt för Halloween, spöka... eller bara för personligt skydd: P....Jag presentera två m...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Steampunked XO OLPC laptop

jag ville ha en förändring för min gröna och vita plast XO OLPC. Jag koppar blad i toppen och botten, trä kornat kanterna, och lagt till trä detaljer....

Steampunk Goggles + Gesichtsschutz, uppdaterad 12.09.2012

Hej alla.Detta är min första handledning. Eftersom min bärbara dator är trasig och jag måste skriva allt på min tavlan, arbeta jag främst med bilder och resten på tyska, tungan mödrar. Om önskade jag kommer att översätta när min laptop är tillbaka. S...

Steampunk Airship

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Bättre och datorteknologi, genom Velcro: Göra din Laptop en skeppsdocka för externa hårddiskar

problemet:Det är sällan en säker och bekväm plats att sätta en bärbar extern hårddisk när du använder en bärbar dator i en mobil, icke-desk situation.Exempel: Du arbetar på din bärbara dator och vill säkerhetskopiera vissa filer eller arbeta på vissa...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

Skapa en 3D Steampunk gitarren dekal

Detta är min stackars mannens version för att få en läcker dekal med lite djup som ser ganska realistisk. Självklart, dekalen har fasta skuggor men du fortfarande kan komma undan med det jag tror ;-) Jag var faktiskt ser för att ha en guitarbody slip...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

Bygga din egen steampunk kyckling-walker mech

jag har en lång historia av bita bort mer än jag kan tugga när det kommer till Halloween kostymer. Det är däri tradition att när mina vänner föreslog Star Wars som ett tema för kostymer i år, min första tanke var att gå som en AT-ST, 2-mans kyckling-...

Doomsday Steampunk maskin

Denna min första Instructable. Jag blev inspirerad av A-35 Doomsday enhet av ewout. Jag är verkligen njuter Steampunk tema projekt som jag ser här och tänkte jag skulle skapa min egen Steampunk inspirerade doomsday enhet. Min första idé var en väder...

Allt i en PC från gamla laptop

Hälsningar,Detta är min första turtorial någonsin, och mitt modersmål inte engelska, så ledsen om jag skriver något fel. Om turtorial, kommer det inte att steg för steg turtorial, utan snarare en idé för någon som vill bygga somethig liknande. Detta...

Bulk Laptop hållare

först vill jag be om ursäkt för den dåliga bildkvaliteten. Jag var på mitt kontor med en billig P & S kamera som inte gör mycket bra i dålig belysning.Så behövde jag ett sätt att lagra 10-12 bärbara datorer i ett relativt litet område. Som IT-person...

Färgglada Laptop bakgrundsbelysning för $5

Hej killar, i dagens Instructable, jag ska visa dig hur man ändrar färgen på din bärbara dator bakgrundsbelysning! Detta tar lite tid, men slutprodukten är definitivt värt det. Observera att storlek och utklipp av Post-It kommer att variera från lapt...

Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!

Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm....