Vik din egen Sky King pappersflygplan (världsrekord hållare)Takuo Toda signatur papper
flygplan är ingen vanlig bit av
Origami. Efter lanseringen den 11 April,
trubbnosiga craft fläktade så högt
in i takstolarna i den stora
Fukuyama stora Rose Hall i
Hiroshima, Japan, som kameran
operatören inspelning flygningen förlorade
åsynen av det för ett par sekunder.
Klockan fortsatte att ticka. Slutligen, 27,9
sekunder efter det lämnade Toda's hand,
den passande namngivna Sky King
drev till marken, avslutar en
flyg 0,3 sekunder längre än den
tidigare världsrekordet för ett papper
plan. Toda, 53, är ordförande i en
företag som heter Castem som bygger
metalldelar till ordningen. Men han har
även ägnade sitt liv åt byggnaden
innovativa papper flygplan. "Sedan jag
var 4 år gammal, jag har varit
kunna göra riktigt bra papper
flygplan och begår åtgärderna för att
minne,"Toda säger. Han har
utvecklat 700 mönster, skrivit en
dussin böcker i ämnet, och
skapat ett museum av papper segelflygplan.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vik din egen Asgard Starship

i detta Instructable kommer jag detalj skapandet av en flygande pappersmodell av en AsgardStarship.Detta är min post för Toss It! tävling, hålla i åtanke betyg, röster och kommentarer aldrig ont, bidrar i allmänhet, och alltid är uppskattat :) Obs: d...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygga din egen jorden ugn

Vem älskar inte läcker vedeldad ugn pizza? INGEN.Jag hade en dröm om bakgård pizza part kul gånger och började göra en del efterforskningar att göra det dröm verklighet.Först tittade jag på material kostnaden för en tegelugn (spoiler alert: de är all...

Gör din egen krita Halloween kostym

ett par år sedan var min första razzia i hela DIY Haloween kostym sfären. Jag såg att stor DIY efter ett par år sedan om hur man gör en arbetar Operation kostym som gav mig tillräckligt mod att faktiskt prova det. Det sår upp att vara den stora hiten...

Bygga din egen steampunk kyckling-walker mech

jag har en lång historia av bita bort mer än jag kan tugga när det kommer till Halloween kostymer. Det är däri tradition att när mina vänner föreslog Star Wars som ett tema för kostymer i år, min första tanke var att gå som en AT-ST, 2-mans kyckling-...

Gör din egen drake på mindre än 20 minuter!

Vill du köpa en kite men inte har tid eller pengar? Detta är ett roligt, enkelt och billigt sätt att skapa din egen drake i mindre än 20 minuter!Steg 1: Vad du behöver Leveranser:-Pinnar (3-4) som är 37-40 inches lång-Sax-Tidningen-Garn-Tyg (kan vara...

Skapa din egen Minecraft järn svärd

har jag satt ihop en pappersmodell mall för att skapa din egen 17,5 tum Minecraft svärd. Mallen är spridd över fem ark A4 papper och relativt enkelt att skapa.Vad göra?Hämta mallar http://www.fps-x-games.com/2013/08/minecraft-large-printable-iron-swo...

Bygg din egen gitarren effektpedal!

Med dagens ekonomi, de flesta kvalitet gitarr effekt pedaler är över $100, det är mycket sällan att du hittar en bra pedal för under $100, särskilt om den är gjord i USA. Det finns ett mycket billigare alternativ om du bara måste ha vissa grundläggan...

Bygga din egen käke harpa - en uppdatering av Dan Moi baserad design

Handling:Sedan min första instructable på dan moi Jude harpa, jag växer upp ur teknisk synvinkel,Jag hade vissa problem med att göra dessa dan moi verkligen fungerar. Det var inte mycket tillfredsställande jag erkänna.Här:Men nu är jag mycket mycket...

Starta din egen sommarläger!

Detta instructable är berättelsen om skapandet av ett sommarläger som kallas Camp Kalejdoskop, i Cambridge, MA. Jag skapade detta 2006 och sprang fram till 2008. Det är ett program som fokuserar på att ge barn möjlighet att välja vad de gjorde under...

Bygga din egen poi

någonsin ville lära poi men vill inte spendera en förmögenhet på några fabriken gjorde poi? Ja nu kan du göra din egen med detta lätt instructable.Du behöver:2 tennisbollar2 bultar2 vingmuttrar2 vanliga nötter som passar din bold2 brickor (valfritt)s...

Gör din egen... {s} INGEN {w} styrelsen

vad är en nr-BOARD?Det är en snowboard med inga bindningar...Varför skulle någon göra det?Eftersom fötterna älskar att vara fri!Fråga bara någon surfer, skateboardåkare, bare-fotare, barn, etc...... Surfing har inga bindningar, skateboard har ingen.....

Gör din egen Duct Tape/Faceplate Hybrid plånbok

detta är en steg för steg Instructable om hur du gör din egen Lightswitch frontplåten plånbok. Jag försökte vara så detaljerade och professionella kvalitet med detta som jag kunde. Se nedan för min slutprodukt.Steg 1: Behövs objekt Dessa är de saker...

Gör din egen hantlangare

Vem vill inte ha sina egna undersåtar?Detta instructable visar dig hur du gör din egen underhuggare av saker om runt ditt hus eller kontor.Steg 1: Vilken typ av hantlangare vill du? Jag tittade runt på internet för idéer och började med mina favorite...

Gör din egen Modellera raket!

Eftersom detta är min första Instructable, förlåt mig för alla ojämna kanter. Skål och tack för läsning!Har du någonsin velat prova rocketry men ville inte gå ut och köpa ett kit? I detta Instructable kommer att jag visa dig hur att designa och bygga...

Sy din egen instructables robot plushie

I detta instructable jag ska lära dig hur man handsew din egen Robot plushie.Du vet att du vill ha en!Vet inte hur man syr? Inte ett problem. Jag kan lära dig!Steg 1: Shopping för leveranser.För denna plushie behöver du:1/2 gården av gul fleece (få m...

Sy din egen gåva säck

vi vet alla hur nyttiga saker säckar är, vare sig för förvaring av saker i hemmet eller för dragande redskap ute i naturen. Saker säckar också göra en stor gåva, särskilt när det finns en överraskning eller två inne! Denna handledning visar hur att d...

Gör din egen jätte dekorativ rosett - enkelt!

Jätte bågar är en dekorativa tillbehör med en massa effekter som är lätt att införliva i din festliga inredning. Vi har alltid använt stor röd sammet bågar för våra juldekorationer, men aldrig verkar ha rätt antal ettor som matchar, och de få bedragg...