Vilda djur Print bärbara datorerDenna vilda ta på hemgjord notebook projektet var inspirerad av Ann Lees Tumblr Notebook projekt. Du kan se under länken till där jag hittade inspirationen.

http://www.lifeannstyle.com/2014/07/DIY-Tumblr-inspired-notebooks/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig bärbar dator svalare och expansion unit, och stackars mannen dockningsstation

har du en bärbar dator med en eller två USB-portar på det? och som ett resultat du sluta med ett skrivbord i ledningar och lägga på alla anslutna till ett nav, eller du har en laptop med en hel del USB-uttag och du spendera dyrbar tid pluggning och k...

Bärbar dator Stickerbomb

Du behöver:-Laptop-Photoshop-Exacto kniv-Sax-Extra klistermärken - (jag köpte en förpackning med 100 slumpmässigt klistermärken från Amazon för $5)-Klistermärke papper - (jag använde standard (8 x 11) klistermärke papper från Staples)Steg 1: Ladda ne...

Päls av din bärbara dator!

Göra din laptop trevligt och fuzzy som ett uppstoppat djur på några minuter.Fuskpäls är det mest fantastiskt någonsin på en dator. Jag försökt den här en gång med lim-backed svart sammet men jag pälsen ännu bättre. Det är också inte permanent. Pälsen...

Skrot papper bärbara datorer med kaffekopp täcker.

Samtidigt överväger eventuella projekt för kaffe Cup Challenge, det slog mig att perfekt projektet bör vara användbart och bör använda så många av dessa sopor högen wannabes som möjligt. Jag tittade runt mitt hus för att se vad jag hade en massa och...

Bärbar dator styrd Robot v2.0

Arduino är en stor sak om du inte vet hur man använder den. Men när både bluetooth och arduino kommer in spela, dess ännu roligare. Så här presenterar du ett annat stort projekt som använder arduino som hjärnan och bluetooth för kommunikation. Detta...

Bygga en bärbar dator svalare!

Bärbara datorer CPU och GPU överhettning mycket ibland, och om du inte vill att watercool, kan du lägga till fans! I detta kommer jag att visa dig hur du gör din egen laptop cooler! Du behöver följande:WireDatorfläktarNågon form av byggnadsmaterial (...

1 monitor på en bärbar dator

alltid vill lägga till en annan skärm till din bärbara dator? Här är steg för stegSteg 1: Ta bildskärmen Koppla in kabeln för makt och den andra till VGA-portenSteg 2: konfiguration På min vista, gå till trycka skärm och klicka på: ansluta en bildskä...

Enkelt sätt att anpassa din bärbara dator

någonsin se de stora skinn för bärbara datorer?Inte de ser ut som de skulle vara jättesvårt att få tillbaka av?Det är den huvudsakliga anledningen jag har skyggat dem tidigare, men riktigt vill lägga en personlig touch till min laptop, jag började tä...

Extern enhet "Sele" för bärbara datorer

varning: första INSTRUCTABLE!Efter att ha fått nog av att balansera min externa hårddisk på min laptop när jag försökte bära dem runt mitt rum, beslöt jag att göra något åt saken.Jag ville dock göra något permanent enhet omslaget eller den bärbara da...

Ta bort skärmen från en bärbar dator

Så jag har detta gamla laptop som inte fungerar och jag vill ta bort skärmen så jag kan använda det i raspberry pi-projekt. Du kan köpa en skärm för detta ändamål, men eftersom jag har en gammal bärbar dator, det är mycket vettigare att ta isär och i...

Hur du ändrar en bärbar dator Processor

från http://www.instructables.us/?p=5Steg 11. Skruva loss alla omslagen nedan din bärbara dator och ta bort batteriet, hårddisk och RAM.Steg 22. Skruva loss alla andra skruvar under din laptop och nedre höljet att exponera moderkortet.Steg 33. ta den...

Hur du ändrar ram (HP compaq bärbara datorer).

Steg 1: Förbered laptop. Behöver du:platt huvud skruvmejsel.bärbar datorRAM-krets (-s)Först:Inaktivera laptop, ta ut batery och bringa ur fattningen laddare.Steg 2: Att få i. Skruva ut skruven, finns under laptop.På andra bärbara datorer visade att s...

Hur man installerar RAM i en bärbar dator (Asus G60-JX)

detta är en grundläggande översikt på hur till tillträde, avinstallera och installera RAM (Random Access Memory) kort i en bärbar dator. RAM används som en form av "tillfällig" minne i din dator. I grund och botten mer RAM = mer minne för progra...

Gör din egen bärbara dator/laptop hud

en helt individualiserad och unika laptop hud med obegränsade möjligheter.Steg 1: Material lista och före projektet timesaver Ark med självhäftande laminat eller vinyl cling (företrädd av plast baggie, inte ersättas med väska)SaxLiten pensel (som i e...

Nytt liv för en gammal bärbar dator

Jag ber om ursäkt för att inte ha bilder i framsteg eller jämförelse data. Jag var inte planerar att göra en Instructable förrän efter det gjordes. Detta visar bara möjligheterna av vad man kan göra...Så min kusin gav en äldre bärbar till denna lata...

Dekorera din bärbara dator med en dekal

Trött på samma tråkiga anteckningsboken? Krydda upp det med en lätt (och flyttbara!) dekal.Vi är Lumi. Vi vill dela våra idéer för att hjälpa dig att anpassa ditt liv. Vi kommer att göra denna tutorial använder www.lumi.com men du kan köpa din dekal...

Acer Extensa Bärbar dator (5620 / T5250) uppgradering & Tweak Guide

för en tid sedan jag postat om att installera Windows XP på min nya Acer Extensa 5620-6830 laptop. Det är en trevlig liten maskin - priset var rätt, och standard specs är inte illa. Men här är lite information som kan vara till hjälp för någon med de...

Att lägga till hård driva utrymme till din bärbara dator

jag är säker på att många av din bärbara är full eller nästan full och vill ha ett lätt sätt att lägga till mer utrymme på hårddisken i din dator. Jag brukade hålla en USB-enhet i hemmet för säkerhetskopieringar tills nyligen, när jag var tvungen att...

Ansluta Xbox 360 online med din bärbara dator (förenklad för Vista bara)

Det finns några andra Instructables visar hur du kan göra detta, men används ingen med vista. Så, att vara mycket förvirrad på gång, jag visste inte vad jag ska göra. Lyckligtvis, jag kom på det, och beslutade att skapa en Instructable på hur man gör...