Vintage inspirerade klänning med afrikanska vax tygHej du!

Detta är en enkel retro (50) inspirerad klänning jag har gjort. Det är ganska lätt att göra. Jag valde en afrikansk vaxad bomullstyg blandat med en svart lätt tyll att göra denna klänning. Jag hoppas du kommer att uppskatta denna tutorial! Inte glömma att prenumerera och rösta killar ;)

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Sweeney Todd Vintage inspirerade klänning

om du någonsin finner dig själv i behov av en viktoriansk stil dräkt, här är hur du skapar din egen med gamla kläder, färgämne och en symaskin! Följ med Corinne av Threadbanger hur. Mer information om detta projekt, titta på video, och för mer Rockin...

"50" / femtio nyanser av "Crocheted" grå att hålla händerna varma - Vintage inspirerade Hand Muff / varmare med löstagbar blomma!

Värma händer = ett varmare mig! Mina händer är alltid de första att gå iskallt när det blir kallt ute men när de är varma jag är en glad Dam.Vi har alla sett muffar innan, jag hade en som barn och jag ser dem ibland visas på vinter bröllop. Vad jag i...

Vintage inspirerade Slat bord/bänk

Detta är min handledning för att bygga en vintage inspirerade slat bord/bänk. Inspirerad av tabellerna Nelson slat, dessa är tillverkade av alla typer av trä, teak är den vanligaste. Den här är gjort av poppel, tillgänglig på de flesta stora lådan bu...

DIY Vintage inspirerade presentkartong

Jag är beroende av cardstock crafting dessa dagar. Jag har gjort kort mestadels. Men dessa gåva lådor vände ut riktigt bra och jag var så upphetsad att dela handledning. Det tar inte mycket tid eller kostar mycket att göra en och ser bra ut.Följ denn...

Hur man skapar en Sweeney Todd Vintage inspirerade rufsar skjorta

här är en snabb och enkel väg från Threadbanger lägga till volanger i någon vanlig gammal skjorta. Att se mer information om detta och finna ut hur man gör en Sweeney Todd inspirerad klänning, titta på avsnittet! Vill du ha mer Threadheads diy stil?...

Perfekt klänning med Tank

Hi det! Jag är aska och jag ska visa dig hur du gör din perfekt passform klänning med din favorit linne! I min guide kommer jag att synålar ser som min symaskin bröt när jag började detta projekt :(men det är ok!Steg 1: Använda din linne som ditt mön...

Mitt nr sy vintage peplum klänning refashion

Jag är inte alls ett fan av peplums.Dessa konstiga bitar av överskjutande midja tyg gör mindre än ingenting för min figur och min överkropp definitivt kräver en haklapp jag visste exakt hur jag kunde snabbt refashion denna fantastiska vintage polyest...

Snygg sommarklänning med en t-shirt för mönstret

jag har varit välsignad för att ha min son och dotter i lag besöker mig denna vecka. Min svärdotter, att vara ganska girly tjej och trendigt känslig, var klädd i en mycket bedårande designer t-shirt hon köpt. Efter att titta på enkelheten i designen...

Hur man gör en irländsk dans klänning med princess sömmar och sparka veck.

Jag har uppträtt i en irländsk dans trupp för ett par år och ville ha min egen twirly klänning med gnistrar och veck. Detta är den solo klänning som jag gjorde för mig själv. Mönster är baserade på Turoe Stone i County Galway på Irland. Klänningen ka...

Vintage inspirerade säkerhetsnål brosch

hemlagade pin-brosch. Bära detta eklektisk, vintage-inspirerade säkerhetsnål brosch av kedjor, knappar och glitter med din favorit utseende.Material:1) 3" pin2) knappen3) 4 kedjor av din smak4) häst sko hängeSå här:1) skär fyra kedjor till fyra olika...

Vintage inspirerat hänge, med metal paint

Du kan göra sådan härlig vintage inspirerade charm eller hängen med metall färg.Steg 1: Vintage inspirerat hänge, med metal paintFör att ge din hängen ett vintage och olika utseende, prova metal paint. Det är enkelt och roligt att göra!Steg 2: Att gö...

Hur man gör en Vintage inspirerade lera Rose halsband

detta är en vacker och enkel DIY tillbehör projekt som kommer att "wow" alla som ser du bär den. Jag gillar mest med detta projekt är att det är billigt (naturligtvis) och unik i att varje ros visar sig lite annorlunda och du kan anpassa färgern...

TARDIS klänning med en hatt

min Tardis klänning med en hatt. Du kan se mer info på min blogg: http://elfka.pl/?p=6074Steg 1: Inspiration För läkare som fans det finns egentligen ingenting att förklara, men för alla andra kommer jag inom kort förklara vad Tardis är och varför i...

Flickorna bomullsklänning med Shirring & volanger - handledning

hur man syr en flickor bomull sommarklänning, med shirring, volanger och ric rac trim.Samla dina leveranser, jag använde en och en halv gård 45" brett bomullstyg - pre tvättade och strukna (1,5 m x115cm brett tyg), elastisk tråd, normal tråd och att...

Brottarrygg klänning med skåran på 30 minuter

Brottarrygg klänning med en skåra i fronten.Vad du behöver: 1/2 varv av tyg (stretch) elastisk symaskin sax en kjol som du äger som passar du bra (måste vara stretch) kritaBesök gärna min sömnad blogg http://www.lynettealexis.comFölj mig på sociala m...

Vintage-inspirerade pärlstav hårspänne

denna pärlstav hårspänne är lätt att göra och ser unika och vackra. Min son och jag var riktigt sjuk nyligen och jag tillbringade några dagar på soffan tittar på Downton Abbey och jag är ganska säker på att stilar i showen är vad som inspirerade mig...

DIY: pulserande Backless långklänning med Slit

DIY en pulserande backless maxi klänning med slitVad du behöver:1 gården av tunt2 1/2 varv av tyg (stretch)PinsDrapering tejpSharpieKlä formenSymaskinSaxLinjaler (raka och böjda)KritaSteg 1: Gör kjolenMed fel sida inför åtgärd hur länge du vill att k...

Lätt portugisiska-inspirerade bönsoppa med en Kick!

Jag kom med detta recept i höstas, när jag var försökande till använda upp resterna efter att ha provat ut detta instructable. Jag var majorly förvånad över hur läcker soppa som visade sig vara, och jag rekommenderar starkt att du alla prova det er s...

Hur man mäter växelspänning med Multimeter

De som är nybörjare i elektronik, denna fråga ofta kommer i deras sinne: "Hur ska jag använda en multimeter?"Tja, har vi något för dig.Vi har startat video tutorial-serien om "Hur du använder multimeter" i vår kanal "Att vara inge...