Vintage stil nixie väggklockaEfter framgången med min första nixie klocka gjord från ett rosewood block, bestämde jag mig att förlora tid och fortsätta med nästa.
Som några av er redan vet, eller Tänk, jag nyligen faktiskt är lite beroende av nixie-mani.
Jag har köpt många nixie rör på eBay, och jag upplevde i elektronik så att bygga min egen hög spänning nätaggregat och sedan den ultimata nixie klocka kretsen.
Siffror för denna klocka är skönt rundade och helt öppet IN-4 rör, samma jag använde i den första modellen, men som jag tidigare meddelat, jag justerade dem vertikalt, så för att läsa från topp till botten timmar, minuter och sekunder. Verkligen ser du Max Pierson vertikala klockaobestridliga inflytande.
Jag hjälper dig nu genom hela processen för att göra din egen unika nixie klocka.

Varning: denna krets höjer spänningen till dödliga 300V så du måste undvika för att röra kontakter medan du arbetar, jag är inte skojar, vänligen vara försiktig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man syr en Vintage-stil huvud-sjal Scarf

Denna vintage-stil elegant halsduk kan bäras på flera olika sätt - som en lätt halsduk eller som en söt huvud-wrap! Jag har inte sett dessa stilar av halsdukar sålde runt där jag bor och det är så billigt (62 cent för mig!) och lätt att göra en själv...

Vintage-stil drottning Throne stol gör om!

Här är min senaste möbler gör om...En fast upp stolen som vi hittade på sidan av vägen.Du läste rätt... det var gratis!Detta har tagit mig så lång tid, men jag älskar hur det blev!Den perfekta foto prop vintage stil snidade drottning tronen!Steg 1: I...

Vintage stil nödställda display hylla (lätt läge)

Min fru och jag hittade denna stora vintage stil hylla vid en sparsamhet butik, och beslutade vi behövde en till att matcha. (En med barnets första svärd och sköld är kopian.) Det görs mycket enkelt med brad spikar, 1 x 4 styrelser och pärlstav plank...

Vintage stil cykel sadel väska

Jag ville ha en flyttning av de saker som jag behöver mest, som en tub, spakar och en korrigeringsfil kit, från min pendla väska till cykeln. Men denna cykel har en sorts vintage stil, (det är en 80-talet Fuji) med en svart och tan tema, och de moder...

Hur man syr en Vintage-stil hög midja Bikini

jag tror vintage hög midja bikinis är eleganta, bekväma och söt! Men de kostar ganska mycket pengar om du köper dem i butiken (och de är svårt att hitta också) - och det finns ingen garanti de passar dig ordentligt. Det är mycket enkelt och billigt a...

Vintage stil pintucks och veck klänning

Grundläggande sömnad kan klä upp något enkel klänning mönster.Du behöver:Mönster-simple som enkelhet eller McCallsELLER hitta livstycket mall online och kapade stor rektangeln i längd önskas för kjolTyg och föreställningar enligt ditt mönster plus ex...

Vintage-stil MP3 Radio

Jag ville göra en radio som betalt hyllning till den vackra radioapparater från 1930-talet era från tillverkare som Philcoen och GE men har funktionerna i moderna MP3-spelare. Jag kunde ha hittat en av de gamla radioapparater och gjorde konvertering...

Sy en Vintage-stil huvudet sjal Scarf

Gör detta söta formade vintage stil huvudet wrap för dig själv eller som gåva! Om du har ett fan av Rosie Riveter utseendet denna gåva kommer säkert att glädja!Steg 1: Vad du behöver...1/4 gård söt tygSaxMåttbandTråd att matchaJärnSymaskin, eller van...

Minimal Crossover Vintage-stil linne

Varje flicka behöver en fräsch och sval linne på sommaren, om att lägga till vintage-stil, det kommer att lysa upp din kropp.Så börjar resan av omvandla och projektering av en gammal T-shirt.Crossover vintage-stil underklädestopp jag designade kommer...

Personliga Tips & Tricks, och Vintage stil redigering handledning

här är några photography tips och tricks från mig personligen för att fånga vad du ser, hur du vill, med vad du har, medan visar din personlighet kastade dina bilder.Steg 1: Personliga Tips och TricksDra nytta av varje ögonblick av ditt liv, de flest...

Vintage stil Cykelkärra

Detta är lätt att göra liten släpvagn att packa upp till 40 pounds gods runt och har en snygg vintage look.Steg 1: Material och verktyg. Material:2 hjul. 10 i pneumatiska däck visasPlywood panel. (desto trevligare desto bättre) 4ft 4ft panel eller 2x...

Vintage stil cykel sadel väska för din Fixie eller enda hastighet

efter att vara besviken med eBays dåligt utbud av sadelväskor bestämde jag mig att göra min egen. Jag ville ha något vagt vintage titta så jag bestämde mig att dra isär en gamla armé canvasväska. Jag använde många av de befintliga funktionerna i påse...

Vintage barn spela väggklocka för $4.

Hello all! Idag ville jag dela med mig av min favorit gåva spara idé! Jag vet att du har sett detta gjort en miljon gånger på internet men jag tror min är unikt genom att det görs från vintage barn poster som är vanligtvis mycket färgglada och kreati...

Vintage stil HTPC

Jag in detta i "Littlebits Tech tävlingen." Om valt för grand prize skulle jag donera makerbot och littlebits kit till högstadiet som min son deltar. Vänligen rösta för min instructable, så att gymnasiet barn kan få chansen att lära sig om elekt...

Vintage stil spetsar sylt burk Ljusstakar

jag är gifta i några veckor och vi har en vintage / byn fair typ tema.Min fästman ville några stearinljus runt platsen, så detta är vad vi kom fram till...Datum gjorde: Maj 2013Ca kostnad: £10-20Ca tid: 2 timmar för 20Svårighetsgrad: lättSteg 1: Sake...

Vintage stil Airplay högtalare

Tack för att kolla min instuctable på hur jag byggde min Wifi Minimal Tower högtalare.Detta är min första wifi högtalare bygga. Integrerar med min andra 4 diy inbyggd wifi högtalare för att göra en fullständig Multi-Room ljudsystem som styrs centralt...

Vintage stil trädgård spel stativ

Jag ville ha ett lämpligt stativ att gå med min Vintage kamera lampa.Tyvärr kunde inte jag hitta något lokalt som passar vad jag ville. Det enda jag kunde hitta var antikviteter som sålde för hundratals dollar. Eftersom mina syften var rent dekorativ...

Vintage stil resväska Amp

Projektet var att utforma en verktygslåda för organisationen. Vad kom omedelbart att tänka försökte hitta ett sätt att på något sätt införliva denna 1960-talet resväska amp sak i fållan. Jag hade velat bygga en inspelningsenhet som är universell; til...

DIY Hur till göra en VINTAGE stil förkläde lätt

http://www.meshalo.com/ http://www.etsy.com/shop/meshalo gå med min LIVE sömnad klass http://beta.powhow.com/classes/how-to-sew-easy# http://www.meshalo.blogspot.com/ https://twitter.com/#! / meshalo1...