Vintage stil nödställda display hylla (lätt läge)Min fru och jag hittade denna stora vintage stil hylla vid en sparsamhet butik, och beslutade vi behövde en till att matcha. (En med barnets första svärd och sköld är kopian.) Det görs mycket enkelt med brad spikar, 1 x 4 styrelser och pärlstav planka tillbaka väggen för en snygg vintage look. Följande är de stegen jag tog till duplicera den vintage stil av ursprungliga.

Gör 1 14,5" av 27.75" hylla (ungefärlig ytterdimensioner, kan variera med kvalitet av trä).

Du behöver:

2 stycken 8 ft 1 x 4 virke

2 stycken 8 ft x 3,5-tums pärlstav bakningen

Ett sätt att skära din trä

Square

Måttband

Lim/brad naglar

platt svart färg

"golden oak" och "röd mahogny" fläcken

hängande hårdvara

Se Steg
Relaterade Ämnen

Silk Screening 10 skjortor i 2-3 platser för en nödställda ser

i detta instructable jag granska stegen som krävs för att öva din silkscreen tryck kunskap. Jag granska den grundläggande processen och resultaten från utskrift på tio $0,99 tshirts från en San Francisco sparsamhet butik på uppdrag och 17 (thrifttown...

Nödställda / Antiqued lack

Jag ska visa dig hur jag blev en enkel trä klocka till en unik och antiqued bit av heminredning. Detta nödställda ser kan användas till vad som helst som du kan måla. Om du kan måla det, kan du plåga det!Du behöver:-Sandpapper-Två färger av färg. (En...

Upcycled TV-ställ nödställda med eld!

Dagens DIY projekt: Upcycle en louvered dörr och lapboard dörrar i ett TV-stativ.Tack för att visa min instructable! Detta är min första handledning, och, om det går bra, det blir många fler att komma! Denna handledning kommer att fokusera på design...

Nödställda Vinyl dekaler: SFlettering dekal

för att göra en bedrövad vinyl dekal liknar en vintage dekal look som är i åldern över tiden du har flera val1) skapa en dekal som faktiskt saknar delar och är redan år2) sålla vinyl dekal snabbt och spara disposition och interna brev i en grov mode...

Nödställda metall minnestavla

Mina vänner Mark och HP gifte sig nyligen och jag gjorde dem denna minnes gåva med deras namn i ett hjärta. Det är egentligen inte en plakett, men jag vet inte vad jag ska kalla det! Det var lätt och kul att göra, och de älskade det. Här är vad jag g...

Hur man syr en Vintage-stil huvud-sjal Scarf

Denna vintage-stil elegant halsduk kan bäras på flera olika sätt - som en lätt halsduk eller som en söt huvud-wrap! Jag har inte sett dessa stilar av halsdukar sålde runt där jag bor och det är så billigt (62 cent för mig!) och lätt att göra en själv...

DIY Shabby Chic målade och nödställda tabell bänk

DIY Shabby Chic bänk tabellenMin kund hade detta slå upp reproduktion bänk / bord. Jag tror stilen som kallas en "telefon sits" men inte säker. Hur som helst, hon ville att rensa upp, måla den och ge den ett shabby chic nödställda utseende. Pjäs...

Vintage-stil drottning Throne stol gör om!

Här är min senaste möbler gör om...En fast upp stolen som vi hittade på sidan av vägen.Du läste rätt... det var gratis!Detta har tagit mig så lång tid, men jag älskar hur det blev!Den perfekta foto prop vintage stil snidade drottning tronen!Steg 1: I...

Vintage stil cykel sadel väska

Jag ville ha en flyttning av de saker som jag behöver mest, som en tub, spakar och en korrigeringsfil kit, från min pendla väska till cykeln. Men denna cykel har en sorts vintage stil, (det är en 80-talet Fuji) med en svart och tan tema, och de moder...

Hur man syr en Vintage-stil hög midja Bikini

jag tror vintage hög midja bikinis är eleganta, bekväma och söt! Men de kostar ganska mycket pengar om du köper dem i butiken (och de är svårt att hitta också) - och det finns ingen garanti de passar dig ordentligt. Det är mycket enkelt och billigt a...

Vintage stil pintucks och veck klänning

Grundläggande sömnad kan klä upp något enkel klänning mönster.Du behöver:Mönster-simple som enkelhet eller McCallsELLER hitta livstycket mall online och kapade stor rektangeln i längd önskas för kjolTyg och föreställningar enligt ditt mönster plus ex...

Nödställda trä stolar... IKEA uppgradera

eftersom vi gifte sig min fru och jag har blitt användande de samma gamla IKEA stolarna sedan dess. De har tagit några missbruk och vi egentligen aldrig uppgraderat. Så för att passa in i vårt program gav jag dem ett nytt liv. "Stefan" standard...

Vintage-stil MP3 Radio

Jag ville göra en radio som betalt hyllning till den vackra radioapparater från 1930-talet era från tillverkare som Philcoen och GE men har funktionerna i moderna MP3-spelare. Jag kunde ha hittat en av de gamla radioapparater och gjorde konvertering...

Photoshop Tutorial: Skapa nödställda textur med genomskinlig bakgrund

Detta Photoshop tutorial ska show dig hur man skapar nödställda struktur och spara den som en tif-fil med en genomskinlig bakgrund i teckningen i Adobe Illustrator....

Nödställda skåp

Vi var begåvad en honung ek skåp. Skåpet själv var i ursprungligt skick och du får inte denna typ av byggkvalitet från de stora lådan butikerna. Mitt mål var att uppdatera den så det skulle matcha vår estetik, min utmaning var att jag ville att det s...

Sy en Vintage-stil huvudet sjal Scarf

Gör detta söta formade vintage stil huvudet wrap för dig själv eller som gåva! Om du har ett fan av Rosie Riveter utseendet denna gåva kommer säkert att glädja!Steg 1: Vad du behöver...1/4 gård söt tygSaxMåttbandTråd att matchaJärnSymaskin, eller van...

Minimal Crossover Vintage-stil linne

Varje flicka behöver en fräsch och sval linne på sommaren, om att lägga till vintage-stil, det kommer att lysa upp din kropp.Så börjar resan av omvandla och projektering av en gammal T-shirt.Crossover vintage-stil underklädestopp jag designade kommer...

Enkla vintage nödställda displayen rutor

jag behövde ett sätt att Visa del av min vintage kamera samling så här är det!Steg 1: planering ta lite tid och tänka på hur det kan se ut och om det kommer fungera med stilen på rummet... och kom ihåg lilla projekt som detta är avsett att vara kul :...

Vintage stil nixie väggklocka

Efter framgången med min första nixie klocka gjord från ett rosewood block, bestämde jag mig att förlora tid och fortsätta med nästa.Som några av er redan vet, eller Tänk, jag nyligen faktiskt är lite beroende av nixie-mani.Jag har köpt många nixie r...