Virka väska Halsbandnyligen har jag varit riktigt i påse halsband och saker av detta slag. Bara säga ordet "påse" gör mig glad. Det är en cool ord, Döm inte mig. (•_•) Men den första som jag gjorde var verkligen inte avsedd att vara en liten påse men det är bara vad det växa till. En söt liten påse!

Leveranser:
* 41 inches av snoddar
* Limma (tyg lim fungerar bäst)
* broderi floss (flera färger)
* storlek D 3,25 mm virknål
* sax
* gobeläng nål

Tillval:
* riktigt tunn tråd
* pärlor och små berlocker
* små stenar, mynt, kulor och andra små prydnadssaker

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lacy virka väska

Hej,Jag gjorde denna lacy virka väska och ville dela med er. enligt mig gjorde det är ganska lätt och jag det under min buss resa. Jag använde ett mångfärgat bomullsgarn. och träpärlor. Det visade sig ganska bra och är redan tagit bort av min vän!Du...

Freeform virka väska:

jag har Virkat i år och göra mina egna mönster, men nyligen jag snubblade över "Freeform virka" på flickr. Så fort jag såg denna arty stil virka jag ville ha en go! Jag upcycled en vanlig påse genom att täcka den med min egen frihandsfigur virka...

Virka väska - handväska Tutorials

Detta är en spellista så kan du klicka i det vänstra hörnet av videon för att se andra virka väska tutorials. Tack för att titta på!Titta på mina virkade tutorials för att lära sig att virka väskor, portmonnäer, plånböcker, kläder och mycket mer! Med...

Retro-virka-axelväska

Retro virka axelväskaVälj en reto bild av en svamp bäst av Super Mario. Om du har en bra retro bild. Bär du om en ritning. ta på varje ruta 4 stygn. och 4 rader. gå på och på innan alla rutan virka med respektive färger. på avslutningen virka du alla...

Virka väska

eftersom jag först började att virka igen, bara några månader sedan, jag har inte kunnat verkligen avsluta någon av de virkade projekt som jag började utom små saker som armband (se min VHS Tape armband och blommiga virka armband).Därför är jag särsk...

Lätt virka väska

denna väska är inspirerad av en väska som jag såg på min lokala hantverk historia. När jag kom hem jag omedelbart sökte min stora virkning krok och min t-shirt garn och började virka!Detta projekt är riktigt enkelt, om du har aldrig Virkat innan dett...

Virka axelväska

denna axelväska är lätt att göra och mycket användbart. Jag utvecklade detta mönster själv. Beroende på vilken typ av tråd eller garn du använder, kan se mycket olika även om du har följt samma mönster. Så, ha kul att experimentera med olika typer av...

Virka väska och matchande blus

här är en awesome plånbok instructable och en matchande blus med den.Denna typ av virka behöver något erfarenhet och naturligtvis tid.Jag har hållit det ganska kort ger mycket detaljerna i mönstret jag använt här.Hoppas att detta hjälper.Steg 1: i de...

Återvunnet papper väska Halsband

Steg 1: Skär påsar i en lång remsa och skär den i hälftenSteg 2: Nu lägga charm på hälften och dra den till mitten av remsanSteg 3: Trim av extra bitar nu och knyta till din smakSteg 4: Om du vill ha en miny loop klipp en tinnier remsa trim det pålag...

Virkat halsband

Virka detta vackra halsband i mindre än en timme. Det är Virkat med stege band som du kan köpa i massor av olika färger. Låt mig visa dig hur lätt det är att skapa detta halsband.Steg 1: Starta din halsband Du behöver minst 60 fot av stege band och e...

Virka Granny Square Tutorials

Detta är en spellista så kan du klicka i det vänstra hörnet av videon för att se andra virka Granny Square tutorials. Tack för att titta på!Virka olika av farmor torg och mycket mer med min virkning tutorials! Virkad blomma farmor. Virka tutorials. V...

Virka / tovad / pärlstav Bag

Detta var ett projekt jag gjorde som inkluderade många av min favorit hantverk!VirkningVåt tovningPIN-tovningBeadingSySteg 1: Virka väskaDet första steget är att virka en väska med 100% garn. Ullgarn är den viktigaste delen av processen eftersom du k...

Virka Robot Hat

Det är den tiden på året när konsthantverkare börja tänka på vad vi ska göra för Holiday gåvor.Jag tittade på min grått garn försöker tänka på något att göra nästa. En robot hatt kändes som det bästa alternativet.Efter en snabb google-sökning, och nå...

Hur man läser en garn etikett... Plus en gratis utskrivbara diagram!

Har du någonsin sett symboler och instruktioner på ditt garn etikett och visste inte vad de alla menade?Det brukade se ut som ett främmande språk för mig i början! Men efter denna tutorial... kommer du aldrig att förvirrad igen om hur man läser en ga...

Hyperbolic Cashmere Necklace

Detta halsband är ett exempel på hyperboliska virka. Detta halsband gjordes av cashmere garn med en avslutande tråd av lurex. Hyperbolisk bollar är gängade på en virkad kedja och bundna för att bilda ett halsband. Hyperbolisk virka blandningar virka...

Hur virkad i stiftelsen kedjor

Hej alla! Hur mår du i dag? Jag hoppas att du har en fantastisk dag! = DI dagens Instructable jag vill ge dig några råd om hur kan du börja arbeta stygn när du har Stiftelsen kedjor.Stiftelsen kedjor är bara kedjesömmarna på en Slip Knut, och det är...

Virka medaljong halsband

denna medaljong är anpassade från en virka mönster som jag hittade i en Vogue virka bok. Sju medaljer är ihopsydda, målade och pärlstav.Steg 1: Sex av medaljongerna är virkad med storlek 20 bomull och en är gjord med storlek 10 bomull. Lämna långa än...

Färgglada virka Choker halsband

jag har emboridery floss och jag vet inte vad jag ska göra med den. Lol, jag kommer bara att göra detta... oh ja det ser inte ut halv dålig... det ser bra ut. En annan!Jag gjorde min första choker på skoj och jag leker bara med floss och minsta virkn...

Skala och Shell väska – Gratis Virka mönster & Video Tutorials

Skala och Shell väska – Gratis Virka Mönster & Video TutorialsDetta gratis virka mönster lär göra denna söt handväska, handväska eller väska med shell och krokodil stygn. Mönster kommer med bra bilder och video tutorials för både höger och vänster to...