Virke Rack för ett Garagejag har en samling av trä som jag har samlat över tiden. Jag behövde att omorganisera det och beslutade att följa de planer som jag hittade här: http://www.thewoodwhisperer.com/articles/dust-collection-lumber-rack-and-cabinets/

För kostnaden för två ark av plywood, cirka 15 2x4s och $100 av skruvarna / växla bultar, jag kunde sätta detta tillsammans.

Jag har en välutrustad butik, men jag insåg att jag kunde göra arbetet snabbare och lättare genom att göra det på TechShop. Jag kunde använda en CNC ShopBot Alpha och snabbt klippa ut plywood laminations från plywood.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Installera ett Garage dörröppnare Wired till motorcykel Hi-Beam

jag var trött på att gå och av min cykel att öppna och stänga garageporten varje gång jag åkte. Medan min fru och jag var bortrest hittade vi ett projekt på en återförsäljare som får dig att manövrera garagedörren via växeln Hej-beam. Det var $120 oc...

Installera ett Garage dörröppnare på din motorcykel

när jag flyttade in i min första huset jag var glad att äntligen få min motorcykel i ett garage. Jag köpte extra garage dörröppnare för att göra det bekvämare för lastbilen och en för varje cykel (fru Rider också). Problemet jag hade med detta är:A)...

Robo filt: Virka en filt med ett korsstygn mönster.

jag gillar virkning. Jag har gjort det sedan jag var liten. Men nyligen har jag upptäckt hur man virka bilder. Nu ska jag visa dig hur.Du behöver:Garn i olika färger.En Cross Stitch mönsterEn virknål. (Jag använde storlek H)Du kan få korsstygn mönste...

Hur man installerar ett Garage dörröppnare i en instrumentpanel

Jag hade ett problem... Vi har en hantverkare garage dörröppnare, och två fjärrkontroller. Problemet är att fjärrkontrollerna höll vilse eftersom de hade inga klipp på dem. Min frus bil har inte en inbyggd i garage door-knappen, så jag började tänka...

Gör lockpicks från vad du kan hitta i ett garage (som macgyver eller inte)

du få se hur man gör lockpicks.Jag postat detta länge sedan och sedan tog bort och lämnade.Steg 1: material behöver du:En cykel däck (typ med eker)en windsheild torkar (den typ som är ibland kopplad till fordon)skruvmejselDremel verktyg eller benchgr...

Göra en 30 Pin iPod vagga av ett Garage dörröppnare fjärr!

It's Saturday afternoon. Det regnar. Du är uttråkad. Du har ett par timmar att döda. Vad gör du?Bygga en rad iPod vagga av ett gammalt garage dörröppnare naturligtvis! Duh.Alla har sett dessa iPod vaggor i deras lokala Best Buy eller framtiden Shop e...

Urban överlevnad 101: Hur till sova i ett Garage

när du befinner dig med att göra vad du behöver göra för att göra det från dag till dag, kan det hända att du måste anpassa lång sikt medan världen och ditt liv går igenom förändringar du inte hade tänkt på. Detta är vad jag har gjort för att få.Steg...

Bygga en virke lagring rack av fäktning skrotar

här är hur du använder gamla bitar av staketstolpe för att skapa ett a-frame virke lagring rack, innehar massor av material i en liten golvyta. Detta är billigare och miljövänligare än att köpa en kommersiell virke-lagring doohickey (här är $140-ish...

PVC tak RACK på ett billigt och lätt för stor men ljus last - uppdaterad

Hej ni, andra kompatibel och icke engelska talare här så fortfarande bar med mig snälla.Det hela började när min fru blev gravid... Lika glad och förvånad som jag är med vårt lilla mirakel (Catarina är hennes namn) jag kunde inte sluta tänka på alla...

$750,00 garage workshop

problem - jag hade så många verktyg fastnat i lådor och påsar under så många år som jag slutade köpa dubbletter eftersom jag glömde vad jag hade. Jag behövde en butik som skulle tillåta mig att hålla mina verktyg organiserad och lättillgänglig. Jag h...

Billigt och enkelt att bygga tire rack

Hej alla, detta är min första instructable.Efter bygga detta projekt, insåg jag att jag kunde ha dokument det med fler bilder. Men å andra sidan, det är en ganska lätt konstruktion, så att inte riktigt väsentliga steg för steg-instruktioner. Jag ocks...

Bike Rack / cykel lagring för hem eller lägenhet

på en typisk morgon - efter en skål med havre och en kopp grönt te - jag huvudet ut dörren och cykel för att arbeta. Tja, försöker jag för dörren. Oftast får jag om spotta avstånd före snubbla över en Specialized eller en jätte. Jag ska flytta dem åt...

Bygga ett skjul

varför bygga din egen byggnad?Tja, jag bara gillar inte de du ser för försäljning i butikerna, de är tunna och dyra, min DIY skjul är ingen av dessa saker.Dessutom är det exakt den storlek jag vill ha, och byggd för att min spec... .och jag tror att...

Lägga till ett hänge ljus någonstans... med INSTEON, ju

när jag flyttade in i mitt nuvarande hem, jag ville verkligen lysa platsen upp på natten. Det finns fönster på nästan varje vägg i varje rum vilket gör platsen mycket ljus under dagen, men att ljus bleknar snabbt som solen går ner. Det fanns två infä...

Hur man bygger en Tire Rack

jag Autocross (och gör de enstaka tempolopp), har 2 lastbilar och 2 bilar och bor i södra Ohio. Detta innebär att jag har däck i olika stater i användning.Jag har nyligen köpt ett hus och nu jag har utrymme för att göra en tire rack i garaget.Steg 1:...

Dungen skärare: Lagring för Garage, butik och skjul

Denna röran Cutter är ett enkelt, roligt lagringslösning för inomhus eller ut.Så mycket som jag älskar att arbeta på min trädgård och landscapeI ogillar böka i ett garage, skjul, butik, källaren eller utomhus förråd disentangling olika spadar, kratto...

Anpassade vindsurfare lagring Rack

bygga en anpassningsbar, flexibel och prisvärd racksystem för att hålla ett antal styrelser vindsurfare avstängd från taket i ditt garage.Steg 1: Motivation När min fru kom till mig och sa att hon ville kunna park minst en bil i våra två bil garage i...

Lumber lagring Rack från skrot

Detta är en Instructable för en timmer lagring rack gjorda av olika skrot trä som var runt makerspace trä butiken. Det var att få belamrad med trä staplade i hörn och på golvet så jag bestämde mig att ta lite inspiration som jag såg från dessa andra...